Selam kızlar
En son bu cümleyi yazıp kayıplara karışmışım ama gerçektende bu yazdıklarımdan kendi üzerimde eser bile kalmamış
Bu hayat ne kadar ipe sapa gelmez birşey..?
Hafta başı aşırı yoğunlukla başladı ilk gün kitap okuma eleştirme yapmam gerekiyordu bitti
Sonra ünide grup çalışması vardı ona hazırlanmam gerekiyordu bitti
Sonra turnuva maçları vardı onun yoğunluğu bitti güzel oldu işler
Ama aşırı yorgun stresle atlatılan adrenalini yüksek bir haftaydı
Kendime ne kahvaltı ne yemek ne uyku hiçbirşeyi yetiştiremediğim aşırı yoğunluklu bir hafta geçirdim
Sonra yetmedi bu yorgunluk ve yoğunluğun üzerine benim studentsları çalıştırdım halk oyunlarına işlerimi yetiştirmek için ordan oraya koşarken herşeyi ihmal ettim
Hatta şöyle söyleyeyim ilaçları bile yemekleri geçiştirerek ve yarım yamalak kullandım
Doktorun verdiklerini sadece antibiyotik düzenli
Bu hafta iyice çöktüm
Herkes pırıl pırıl keyifli mutlu bense yorgun bitkin mutsuz zorlanan tahammülsüz ve evide gerçekten 3araba girse zor toparlar o kdar dağınık ki her yer her yerde…
iş yerindeki işlerde bitmiyor bitmiyor bitmiyor…
tabi beni motive eden yeni gelişmelerde oldu bunca aydır verdiğim emeklerin karşılığınıda aldım
ama öyle bir bitkinlik varki bunun sevincinibile yaşayamıyorum sanki batarya son çizgide ve oda titriyor…
Keşke bugün cuma yarın ctesi olsaydı ,hastalıkise biraz azaldı ama tamamen iyileşmedi hala öksürüp duruyorum…
Ben napacam Böyle ya…

Kendine haksızlık etme çok şey hallolmuş yorgunluk tuz 🌶 haftasonu acısını çıkarırsıngeçmiş olsun

Selam canlarım

Günün hedefi parfüm sıktım
Dizi izledim

Mikan 8 aralık görevine bakamadım yoğunluktan.

Yarın tartı günü unutmayalım

Sabah arabaya benzin aldım. Lastik inikti onu şişirdim. Sonra hastanenin önünde çekici arabaları çekiyordu arabayı biraz uzağa parkettim.
Hastaneye gittim. Ameliyat dendi.
Neyse kan verdim.
Üre düşük çıktı. Diyetten uzak beslenince aldığım protein az gelmiş

Adım olarak 8000 atttım.

İşte vaktim güzel geçti.

Ablam aramış yarın bize gelecekmiş. Ankara'daki ablam yani. Ev kendinden geçmiş vaziyette. Sabah akşam koştur koştur birşeyler yapmaya çalışacağım.

Kp hastaneden çıktı dün evde. Durumu fena değil.

Ana haber bülteni gibi oldu, aklıma ne gelirse yazdım. Biraz karışık bir haftaydı.

Akşam yemeği beninkindendi.
Yarına hiç yemeğim tatlım yok.

Günaydın canlar

7.30 da kalktım.
Çayı demledim.
Üç makine çamaşır var bugün yıkanıp kuruyacak. Bir makine de katlanacak var ekstra.

Günaydınlar
sudem34 ben bi kaç gündür salladım hedefleri. Ama haftasonu o güne kadarki her şeyi yapıcam inşallah
Ameliyat olacaksın sanırım tarih belli mi ?
Boşver hem en azından kafan daha rahat olur böylece.
Dün sabah gözüm şiş uyandım. Bekliyordum böyle bir şeyi aşırı stresli bir hafta geçirdim. Bu hafta herkeste bi uğursuzluk vardı sanki
Yarın okulum ev ve bebek hayırlamaya geliyor. 2 gün yoğunum yine temizlik, ikramlıklar vs.
Bunu da keyifle atlatırım inşallah

İnsallah güzel gecer misafirlerle canım

Bence de stres vücudu acayip etkiliyor
Geçmiş olsun hepimize

Geçmiş olsun canım çocuklar hasta oluncs çok zor oluyor
Hele bebekse düşünemiyorum bile

Biran önce iyi olur insallah

Bu durumda olacaksın dimi ameliyat

İnsallah senın için hayırlı olan olur

Kayınpederine geçmiş olsun
Ablan gezmek için mi geliyor

Yoğun hafta sonu senın için
Kolaylıklar diliyorum

Canlar iyi akşamlar

Nasılsınız?

Yazamadığım varsa kusura bakmayın
Sabah uyandım deli gibi başım ağrıyor

Ayağımı sargı bezıyle sardım terlik giyip eczaneye gittim
Önce tansiyonumu ölçtürdüm
Çünkü asansörde midem bulandı soğuk terler döktüm ölüyorum sandım

Hergün sabah tansiyonumu ölçmemi ona göre doktora gitmemi söyledi
Çok tuzlu yıyorum sanırım ondan
Ensemden başlayan ve gece uyurken başlayan bir ağrı
Agrı kesıcılerle azalmıyor
Uyku uyuyamıyorum ama kafamı da kaldıramıyorum

Yanıklarım için de krem verdı
Kıyafetlerden omzum iyice kötü olmuş sürtmeden dolayı
Askılı giyiyorum üşüyorum
Kalın giyiyorum canım acıyor

Ben bu bir haftayı yaşanmamış gün olarak sayıyorum
Bu nedir böyle nefret ettim yeminle
Yemek fılan yapmadım öyle yattım

Eşim latte yapmış tatlı almış onlarla geçirdim
Onlar dısarda yemeye gittiler oğlumla
Eve söyleyelim dedi benim canım istemiyor oğlum da bıraz hava alsın diye dedim siz gidin bende sakin sakin yatayım

Benden bu kadar

Bu durumda olacaksın dimi ameliyat

İnsallah senın için hayırlı olan olur

Kayınpederine geçmiş olsun
Ablan gezmek için mi geliyor

Yoğun hafta sonu senın için
Kolaylıklar diliyorum
Öyle gözüküyor.
Amin inşallah

Sağol canım.
Eniştemim işi var,ablam da benim için geliyor.

Sağol canım.
Hazır ablam burdayken ameliyat olsam yanımda da kalır aslında bakalım.

Son düzenleme:
Selam canlar

Sizi özledim girmek için uğraştım ama fırsat olmadı.

Sabah kahvaltı yaptım.
AVM ye gidip oğluma pantolon aldım. Bedeni küçük geldi değişecek.

İşe git gel.
Üç makine çamaşır toplamda yıkayıp kurutup yerleştirdim.
Akşam yemeğine keşkek yaptım.

Gece ablam geldi.
Çay içtik.
Kahve içtik.
Muhabbet ediyoruz.

10.651 adım attım.

ş
Kendine haksızlık etme çok şey hallolmuş yorgunluk tuz 🌶 haftasonu acısını çıkarırsıngeçmiş olsun
İyi geceler çok tşk ederim
Bakalım inşallah
Bugünde aylardır verilen emeğin karşılığını aldık
Bugün sabah kahvaltıyı malesef poğaça ile geçiştirdim öğlen yemek yedim dışarda arkadaşımla uzun zamandır bir yerlere gidip vakit geçirip sohbet edemiyorduk oturduk çay kahve içtik muhabbetin dibine vurduk .Herşeyi detaylı konuştuk bir kaç güzel gelişme oldu benim dışımda gelişti boşuna kaygı yapmışım diye düşündüm evde meyve yedim dinlendim telefon görüşmesi yaptım ama antibiyotik ve regl beni mahvetti diyebilirim
Enerjimi çektikçeekti aşırı sanki içim çekilmiş gibi bir hal var

İyi geceler hayırlı olsun
Çok güzel olmuş
Keyifli sohbetler

Geçmiş olsun tekrardan sarah.. hafta sonunun ve birdahaki haftanın super geçmesini diliyorum

Öyle gözüküyor.
Amin inşallah

Sağol canım.
Eniştemim işi var,ablam da benim için geliyor.

Sağol canım.
Hazır ablam burdayken ameliyat olsam yanımda da kalır aslında bakalım.
Canım ya gözün aydın bence çok iyi ya kardeş gibisi yok valla

Kızlar benden haberler iyi, kahvaltımı ederken size yazıyorum,.Çünkü 3 gündür yolda gibiydim öyle uyumuşum

Sonuçlarım iyi ama kanım çok düşük, bu da daha iyi hissetmemi zorlaştırıyormuş. Kan için iğne, serum falan verdi 10 gün sonra yine kontrol..

Onun dışında bugün yemek dışında bir şey yapmayacagim..robota evi silip süpüreceğim. Kendim de bir tuvaletleri ovacaģım o kadar.. yatış modunda kitap okurum.

Yemekte de köfte (buzluğumda var hemem airfryerda şipşak yapıcam) zeytinyağlı barbunya ve patates püresi planladım ama patates püresi yerine her an sebzeli şehriye pilavı yapabilirim. Hangisi kolayıma gelirse

Selamlar
Hastaneye fiyatı konuşmaya gittim.Doktor yoktu. Başka hastaneye gittim. Orda da muhasebe kapalıymış. Beynim yanıyor düşünmekten. Ablam gelmişken aradan çıkarayım dedim ama hastane öyle her dakika nasıl olacak.

Ablamın tanıdığı doktor varmış onu aradım konuştum. O da ameliyat için büyük değil genişleme düşük olursa ameliyat olursun diyor.

Her kafadan bir ses.

Doktoruma randevu bulamadım. Gidip bekleyeceğim baya gerekirse.

Nasıl yani? Olmana gerek yok mu? Of gerçekten çok kafa karıştırıcı şeyler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…