Kızlar doktoruma geldim. Gebe kalman mümkün değil bu sıvıyla diyor. Ameliyat dedi. Planlama yapıyoruz şimdi. Yarın ameliyat olabilirim.
Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum, ama zorunluysa bir an önce olmak en iyisi. Hayırlısı ile atlatırsın ve bebek haberini de bir an önce alırız inşallah

Kızlar doktoruma geldim. Gebe kalman mümkün değil bu sıvıyla diyor. Ameliyat dedi. Planlama yapıyoruz şimdi. Yarın ameliyat olabilirim.
Aaa çok geçmiş olsun Sudem.. Ben de bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim.. Dualarımız seninle bak 2023'e super sağlıklı giriyoruz bak hedeflerinden biri tiklendi bile iyi hissettiğin ilk an bize haber verirsen sevinirim

Bugün iş yeri çok yoğundu.. Sürekli görüşme yaptım ve gerçekten beyin olarak çok yorulmuş hissediyorum. Bu yüzden eşimle çıkışta buluşup ev yemekleri yapan bir yere gidip yemek yedik. Ben yediklerine dikkat etmeye başladım çünkü. Bugün toplam 4790 adım atmışım, 1075 kalori almışım. Akşam ara öğünümü de yaptım, başka bir şey yemem daha..

Kitap okudum baya.. 21.30'da da test çözeceğim.. benden bugünlük bu kadar..

Bugün kendimle challenge yaptım
Hep ertelediğim şeyleriyapma kararıaldım
Makyaj yapmadan bu hafta bir yere gitmiycem karar verdim yeter minimalist yaşam
Güne güzel başladım
Öğleye kadar kahvaltı yapmadım
Sadece sıvı aldım
Çay kahve su falan
Kendimi daha iyi hissettim
Öğleyin 1porsiyon iskender ile bütün illizyonu bozdum
:)
Sonra alışverile verdim kendimi
Aylardır kendime hbirşey almamıştjm
2kazak kolye 1kot pantalon 2li kahve fincan tkımı birde karaf aldım bayağı cebimde hafifledi tabi
Sonra alışverişten eve attım kendimi birşeyler atıştırıp derse geçtim
İş yeri yorucuydu ama planlıydı bu hafta keyifle geçer inşallah sonra ders modu
Eve geçiş kapanış elma ve suileyine hıphızlı akıp giden bir gündü
Bu arada o kadar eksik var ki kıyafetfalanindirim kovalamak lazım biraz
Herkese iyi geceler

Harika bir gün olmuş datluu

sudem34 çok çok güzel geçsin inşallah.
Ya çok şaşırdım okuyunca hızlı gelişmiş.
En azından aradan çıkar kafan rahatlar bu açıdan bakıldığında iyi de olmuş hızlı gelişmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…