Yap yap bence ama kalkabiliyor musun artık
Dün etli makarna yaptımsallamasyon ama tarif filan yok kafamdan uydurdumsöz konusu yemek ise kalkar yatarım

Her şey önüme hazır gelse kalkmam da iştahım çok açık

Ha ha görev yok diye merak ettim baktım bende aklımda 19 diye kalmıştı şekersiz ondan girmedi belki de
. Sarah da belki
Yaaa inanmıyorum ya lisede tüm sınıf bir gün gelmeme kararı almıştık sonra ben ve grubum biz gelelim nasıl olsa ders işlenmez bizi de gönderirler dedik geldik ve bütün gün 3-5 kişi ders işledik bu durum aklıma o günü getirdi

Sizin yüzünüzden diğerleri de yok yazıldı he gemiyi ilk terk eden kaptan mı oluyordu Aralık planı bize yapıp detoks a uymayan mika

Mika senin Nick neden mikan?
Al sana soru

Sizin yüzünüzden diğerleri de yok yazıldı he gemiyi ilk terk eden kaptan mı oluyordu Aralık planı bize yapıp detoks a uymayan mika

Al sana soru
Anime izler misin? Alice Academy diye bir anime var onun ana karakteri mikan

Al sana soru
Hocalar bizi gönderince sahilde gezecektik tüm planlar suya düşmüştü

Tüm konuşmadı da uzun uzun okudum.. Sen zaten çoğu şeyi anlamış ve kafanda çözmüşsün. Neden şu an olan Sudemsin çok iyi biliyorsun. O yüzden bence kendinle ilgili harika adımlar atmışsın ve bilinçlisin ve bu harika..

Merhaba kolay gelsin bir yerden başlamak lazım çalışmaya banada ondan lazım sen neye ders çalışıyorsun ?
Sağ ol datluu.. Valla açıktan 2. Üni çocuk gelişimi okuyorum. Çocuklarla çalısıyorum o da olsun dedim ama zorluyor valla
Ha ha görev yok diye merak ettim baktım bende aklımda 19 diye kalmıştı şekersiz ondan girmedi belki de
. Sarah da belki
Yaaa nerde ben şehir dışına çıktım ya dün.hastane koşturmasından fırsat bulamadım ondan

Mikan bunu satma ben yarım artı aldım sayılır hocam

Nasıl geçti kontrolün ?

Detoks yarın ya bugün sayılmıyor

Mika hepimizi kandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…