Tabi ki Hatay kısırıSizce bu yeşilliklerle ne yapacağım
Karpuz heKendime 520 mllik su bardağı aldım. Böyle takip etmek daha kolay olacak
Afiyet olsun canımKahvesi de tamambak bunları asla aksatmıyorum
Yap yap benceTabi ki Hatay kısırıbende mi yapsam
Baya büyükKarpuz hekarpuz şarkısı geldi aklıma
Bardak baya büyük o zaman hiç çaktırmıyor ama.
Dün etli makarna yaptımYap yap benceama kalkabiliyor musun artık
Bugün görev yokMikan bugünün görevi nedir?
Kız sosyal medya detoksu diyor yaBugün görev yok
Kız sosyal medya detoksu diyor yahani yarındı? Sen salı demiştin
Ha haben yarın sanmıştım bugünmüş Yarın yapalım biz artık
Yaaa inanmıyorum ya lisede tüm sınıf bir gün gelmeme kararı almıştık sonra ben ve grubum biz gelelim nasıl olsa ders işlenmez bizi de gönderirler dedik geldik ve bütün gün 3-5 kişi ders işledikHa hagörev yok diye merak ettim baktım bende aklımda 19 diye kalmıştı şekersiz ondan girmedi belki de
. Sarah da belki
Sizin yüzünüzden diğerleri de yok yazıldı heYaaa inanmıyorum ya lisede tüm sınıf bir gün gelmeme kararı almıştık sonra ben ve grubum biz gelelim nasıl olsa ders işlenmez bizi de gönderirler dedik geldik ve bütün gün 3-5 kişi ders işledikbu durum aklıma o günü getirdi
Anime izler misin? Alice Academy diye bir anime var onun ana karakteri mikanSizin yüzünüzden diğerleri de yok yazıldı hegemiyi ilk terk eden kaptan mı oluyordu Aralık planı bize yapıp detoks a uymayan mika
Mika senin Nick neden mikan?
Al sana soru
Hocalar bizi gönderince sahilde gezecektik tüm planlar suya düşmüştüSizin yüzünüzden diğerleri de yok yazıldı hegemiyi ilk terk eden kaptan mı oluyordu Aralık planı bize yapıp detoks a uymayan mika
Mika senin Nick neden mikan?
Al sana soru
Öyle ama gerçekten normalde pırt zırt hasta olur kızlar biliyor geçen seneden. Bu sene hem futbol hem yüzme hem büyüdü iyi hiç hasta olmuyor derken benimle aynı döneme nasıl denk getirdi aklım almıyorşans işte bende ki şans ancak bu kadar. Ablamlar da eşimin iş yapmayı sevmediğini biliyor ya naz yap biraz diyolar. Onların da içi soğuyacak adam hizmet etse. Ama işte aksilik hem babası hasta hem sıpası
Ya biliyor musun hastanede çalışanlar ablama demiş ki maşallah iyi durumu başka hastalar böyle değil filanablam da demiş bizim naz yapacak kimsemiz yok
Gerçektende öyle ne öz ailemde annem ne şimdiki ailemde eşim hiç nazlayanım olmadı hep güçlü olmaya çalışmak güçlü olmak güçlü durmak zorundayım.
Kısmet işte bazıları şanslı doğuyor. Okulda arkadaş isyan ederdi annem peşimde süt ile beni kovalıyor. Muz bal süt her sabah sıkıldım derdi.keza hamile olunca nazlanan kadınlar hiç onlardan olamadım
Sağ ol datluu.. Valla açıktan 2. Üni çocuk gelişimi okuyorum. Çocuklarla çalısıyorum o da olsun dedim ama zorluyor vallaMerhaba kolay gelsin bir yerden başlamak lazım çalışmaya banada ondan lazım sen neye ders çalışıyorsun ?
Yaaa nerdeHa hagörev yok diye merak ettim baktım bende aklımda 19 diye kalmıştı şekersiz ondan girmedi belki de
. Sarah da belki
Nasıl geçti kontrolün ?Tüm konuşmadı da uzun uzun okudum.. Sen zaten çoğu şeyi anlamış ve kafanda çözmüşsün. Neden şu an olan Sudemsin çok iyi biliyorsun. O yüzden bence kendinle ilgili harika adımlar atmışsın ve bilinçlisinve bu harika..
Sağ ol datluu.. Valla açıktan 2. Üni çocuk gelişimi okuyorum. Çocuklarla çalısıyorum o da olsun dedim ama zorluyor valla
Yaaa nerdeben şehir dışına çıktım ya dün.hastane koşturmasından fırsat bulamadım ondan
Mikan bunu satma ben yarım artı aldım sayılır hocam
BilmiyorumAnime izler misin? Alice Academy diye bir anime var onun ana karakteri mikan
Safdirikler siziHocalar bizi gönderince sahilde gezecektik tüm planlar suya düşmüştü
Mika hepimizi kandırdıTüm konuşmadı da uzun uzun okudum.. Sen zaten çoğu şeyi anlamış ve kafanda çözmüşsün. Neden şu an olan Sudemsin çok iyi biliyorsun. O yüzden bence kendinle ilgili harika adımlar atmışsın ve bilinçlisinve bu harika..
Sağ ol datluu.. Valla açıktan 2. Üni çocuk gelişimi okuyorum. Çocuklarla çalısıyorum o da olsun dedim ama zorluyor valla
Yaaa nerdeben şehir dışına çıktım ya dün.hastane koşturmasından fırsat bulamadım ondan
Mikan bunu satma ben yarım artı aldım sayılır hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?