Bi de sınıfın bize düşman olması da cabasıSafdirikler sizihayaller sahil , hayatlar ders
Ya salı dedim biriniz de yoooo pazartesi demedi amaMika hepimizi kandırdı
Salı sallanırYa salı dedim biriniz de yoooo pazartesi demedi ama
Sudem , Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Selam canlar
Detoksa uydum son 25 dakika kala bakayım dedim.
KK ve instagram olmayınca çok vaktim kaldı tabi.
Mutfağa attım kendimi.
Fırında karnabahar (çok güzel oldu)
Karamelize soğan
Ve cacık yaptım.
Browni kurabiye
Çörekotlu kurabiye yaptım.
Bol bol telefonda konuştum.
Annemi aradım 40 dk konuştuk ,o anlattı ben dinledim ,kavga etmedim ,sakinliği mi korudum. Çok soru sormadım. Zaten bir aydır konuşmuyordum. Elimde egzama çıkmış vs. İshal olmuş. Grip olmuş bir ay önce zor toparlanıyorum dedi.
Kötü haber aile büyüğümüz dün Hakk'ın rahmetine kavuşmuş.Aksilik annem ishal ,abim lerin dersi yoğunmuş kimse izin alıp gidememiş garib gömülmüş öğlen.
Kp baya duygusal konuşunca ağlıyor. Sonrasında eşim ağlıyor . Ben ağlıyorum ev duygu seli anlıycanız. Eşim en son 12 sene önce kızımıza ağlamıştı diye hatırlıyorum.
Oğlumun ateşi geçti ama alerjiye çevirdi iğneye başladık. Bir tane yedi bugün yetmezse yarın ikinciyi yiycek inşallah gerek kalmaz toparlar.
Watsap dan bayadır görüşmediğim özlediğim 3 arkadaşımla mesajlaştım.
5 kardeş konferans görüşme yaptık. Büyük ablam gezmede imiş o katılamadı. Aile büyüğü hakkında filan konuştuk dertleştik. Ablam da ağladı bir yandan. Annem son güne kadar hep espri yapardı dedi rahmetli için. Dünya ne garip dün hasta dediğim yakınıma bugün rahmetli dıyorum.
Tülay kök yeni podcast yayınlamış. Açtım ama bitirmek nasip olmadı. Telefon trafiğinden.
Halam ile ablam ile konuştuk.
Aramam gereken biri vardı onu aradım. Yarına hastane randevusu aldım.
İlaçlarımı aksatmadım içtim.
Ha bu arada eşim de hasta oğluma baktı uykusuz vs diye ona da bulaştı sanırım bal zencefil dayıyor toparlanmak için .
İzole olduk resmen herkes ayrı bir odaya yerleşti. Herkesin tv si var odasında. Yemekleri de ayrı yiyoruz. Eşim maske ile dolaşıyor
Öncelikle başınız sağ olsun..Selam canlar
Mutfağa attım kendimi.
Karamelize soğan
Ve cacık yaptım.
Browni kurabiye
Annemi aradım 40 dk konuştuk ,o anlattı ben dinledim ,kavga etmedim ,sakinliği mi korudum. Çok soru sormadım. Zaten bir aydır konuşmuyordum. Elimde egzama çıkmış vs. İshal olmuş. Grip olmuş bir ay önce zor toparlanıyorum dedi.
Kötü haber aile büyüğümüz dün Hakk'ın rahmetine kavuşmuş.Aksilik annem ishal ,abim lerin dersi yoğunmuş kimse izin alıp gidememiş garib gömülmüş öğlen.
Kp baya duygusal konuşunca ağlıyor. Sonrasında eşim ağlıyor . Ben ağlıyorum ev duygu seli anlıycanız. Eşim en son 12 sene önce kızımıza ağlamıştı diye hatırlıyorum.
Oğlumun ateşi geçti ama alerjiye çevirdi iğneye başladık. Bir tane yedi bugün yetmezse yarın ikinciyi yiycek inşallah gerek kalmaz toparlar.
5 kardeş konferans görüşme yaptık. Büyük ablam gezmede imiş o katılamadı. Aile büyüğü hakkında filan konuştuk dertleştik. Ablam da ağladı bir yandan. Annem son güne kadar hep espri yapardı dedi rahmetli için. Dünya ne garip dün hasta dediğim yakınıma bugün rahmetli dıyorum.
Tülay kök yeni podcast yayınlamış. Açtım ama bitirmek nasip olmadı. Telefon trafiğinden.
Ha bu arada eşim de hasta oğluma baktı uykusuz vs diye ona da bulaştı sanırım bal zencefil dayıyor toparlanmak için .
İzole olduk resmen herkes ayrı bir odaya yerleşti. Herkesin tv si var odasında. Yemekleri de ayrı yiyoruz. Eşim maske ile dolaşıyor
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsunSelam canlar
Mutfağa attım kendimi.
Karamelize soğan
Ve cacık yaptım.
Browni kurabiye
Anlat sende canım dinleriz hem de yükün hafiflerSudem , Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Ölüm hak.
Allah büyüklerimizi elden ayaktan dusurmesn kimseye muhtaç etmesin.
Eşine ve oğluna çok geçmiş olsun.
korkunç bı salgın var.
Kıyamet yaklaşıyor gibi hissediyorum.
Üst üste olumsuz saglik haberleri aldığımız bir donemdeyiz.
Çok zor günler geçiriyoruz.
Anlatsam benimle ağlayacağıniz şeyler.
Dua edin Allah tüm hastalara acil çok acil şifalar versin, bizimkilere de
Ben kendime iltifat ettim en çok ben hakediyorum çünküGünaydınlar
Detoks gerçekten iyi geldi. Bol bol kitap okudum.
biraz temizlık
Annemle kahve keyfi yaptık, dizi izledik biraz.
Anneme iltifat ettim çünkü hayatımda en çok o hakkediyor tüm iltifatları
Bugünün görevi
Kendini affetmek istediğin konularda yazı yaz- bunu deneyeceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?