- 19 Şubat 2021
- 6.547
- 18.575
- 198
- 39
Benim ki de aynıBen eşime attım yıllardır o yapıyor alış verişini.
Sade ikisinin tarzı da.
Saç konusunda benimki de çok pasaklı. Odası da öyle. Dağınık epey.
Benim büyük oğlanda aynı şu an belki değişir diyordum ama zor gibi anlaşılanBenim ki de aynı
Aksam bak lütfen artık yatağını düzelt bem sevmiyorum böyle dağınık diyorum
Aksam tekrar bozacağım seyi neden düzeltiyorum sürekli diyor
Çünkü ben öyle istiyorum dedim
Yine düzeltmemiş gelsın yaptıracam
Masa dağınık oda dağınık saç baş dağınık
Tabağını topluyor masaya yardım edıyor
Tek yaptığı o
Büyüyünce gelin diyecek kayınvalidem nasıl yetiştirmiş
Siz şahitsiniz bu yazı da burada dursub
Çok uğraşıyorum
Küçükken düzenliydi yaBenim büyük oğlanda aynı şu an belki değişir diyordum ama zor gibi anlaşılan
Benimki de 2-3 yaşlarında terlikleri düzeltirdi dağılmasını istemezdi. Yatağını hevesle düzeltirdi(yarım yamalak da olsa hep harika olmuş dedim ama yine de hevesi söndü.)Küçükken düzenliydi ya
Banyo paspası bozulunca 2 -3 yaşlarında bıdır bıdır bişeyler söyleyip onu düzeltirdi
Her yemeği ayrı kaşık catalla yer
Su içtiği bardaktab tekrar su içmez
Ama dağınık işte
Belki senın ki değişir belli olmaz
Aynen yaBenimki de 2-3 yaşlarında terlikleri düzeltirdi dağılmasını istemezdi. Yatağını hevesle düzeltirdi(yarım yamalak da olsa hep harika olmuş dedim ama yine de hevesi söndü.)
Sabah uyanır pantolon gömlek giyeceğim diye tuttururdu şimdi atlet dışarda geziyor
Çok umudum yok ama bakalım değişecek mi
MasallahS sarahconnor bu aralar arada çekmece düzenleme hevesi vargüzel de yapıyor bakalım ne kadar sürecek
Benimki okulda öyleAynen ya
Senın ki minik yine normal atlet dısarda olması
Benim ki kocaman oldu hala atlet dışarda paçalar yukarı da
Bıraksam okula öyle gider
Ne ilginç dimi ikisini de sen büyütüyosun biri farklı diğeri farklıBenimki okulda öylene zaman almaya gitsem dışarda bi tek kendininki dışarda, 3 yaşındaki kardeşi de aynı okulda onunki düzgün kendisi serseri gibi geziyo
Evet gerçekten ilginç, çocukları büyütürken biz de çok değişiyoruz aslında 2 kardeşi aynı anne baba büyütse de aslında aynı biz büyütmüyoruzNe ilginç dimi ikisini de sen büyütüyosun biri farklı diğeri farklı
Karakter işte
Ben çok düzenli değildim ama okula fılan giderken kendıme çeki düzen verırdımS sarahconnor 3 yaşındaki şu an çok düzenli mesela. Atlet asla dışarda olmayacak. Terlikleri düzgün duracak. Gece yatmadan çoraplarını falan hazırlar sabah içinyatağını topluyum diye ağladığını biliyorum bakalım ne zamana kadar devam edecek böyle.
Ben de çok dağınıktımBen çok düzenli değildim ama okula fılan giderken kendıme çeki düzen verırdım
Kardeşim acayıp dağınıktı
Kıyafetlerimiz o zaman annemlerın cekmecedeydi
Annemin atletini giyip okula gitmiş erkek kardeşim
Maç yaparken terliyor gömleği çıkaracakken bir bakıyor atlet dantelli
Hemen geri giyinmiş
Ben ayırmasam kıyafetlerı benım oğlan da giyer gider
Üzerinde bişey olsun da ne olduğu nasıl olduğu önemli değil
Bugün Eksik malzeme ile de olsa yaptığım 2 tepsi kurabiyem bisküvi gibi olduğu için sorunuza cevabım bizim evin değilEvdeki malzemelerle yapılacak bir kek tarifi için üç gündür malzeme tamamlamaya çalışıyorum. Tam her şey tamam dedim. Bu kez de kağıt muffin kalıbı bulamadım. Mecbur gene standart kek kalıbına kaldık.
Bu malzemeler hangi evinse söyleyin. Çıldırmak üzereyim.
Ya benım komsum olsaydın ben verırdım muffın kalıplarındanEvdeki malzemelerle yapılacak bir kek tarifi için üç gündür malzeme tamamlamaya çalışıyorum. Tam her şey tamam dedim. Bu kez de kağıt muffin kalıbı bulamadım. Mecbur gene standart kek kalıbına kaldık.
Bu malzemeler hangi evinse söyleyin. Çıldırmak üzereyim.
İtiraf geldi. Alalım bu arkadaşı hemenYa benım komsum olsaydın ben verırdım muffın kalıplarından
Eşimin arkadası var fabrikası var ve bu tek kullanımlık ürünlerden yapıyor
Bana da hep gönderiyor eşim ne zaman gitse
Ben de es dost gönderiyorum hatta öğretmenlere bile gönderiyorum
Sanırım benım evde eksık ürünler
Sağol canım
Lezzetli ve kolay görünüyor
Deneyeyim mutlaka
Değişik yemekler seviyorum
Ya tahmin ediyorum. Ben de acillik olurdum eskiden.. Ama işte çikolata kisti vardı bende.. aldırmıştı, rahatladım. Hoş yine arada çıkıyor da küçük müdahale ile geçiyor artık.. Aynen yaa kadın olmak zor.. Bir de kaç seans lazer yaptırmıştım, hormanlar yüklenince yine çıktı sevgili tuyler.. ona da gıcık oluyorumBen de yaş aldıkça azalır diye umuyordum
Çok karın ağrısu yaşıyordum spiral den önce
İlaç içiyordum ağrı kesilsin diye o zaman da adet kesiliyordu
Şimdi karın ağrım yok olsa bıle sızı şeklinde
Belki de o yüzden de katlanıyorum
Kadın olmak zor iş
2 Ocak 2023
Ajandamı oluşturdum. Mavi bir ajandam vardı öylece duruyordu. Ona başladım.
Adım yazdım.
Yemek yazdım.
Dizi, film yazacağım.
Kitap yazacağım.
Podcast yazacağım.
Erken doğdu , üç gün yaşadı. Bayrama denk gelmişti tam. Öyle işte. Yıllar çabuk geçmiş. Ben geç akıllandım. Kesinlikle çok erken evlenmemek lazım. Bazı konularda hala kendime kızıyorum .
Geçen burda 18 yaşında kız hsg çektiriyor anlatıyor. Ben 38 yaşındayım hsg ne bu sene öğrendim.
Güüünaaaaaydıııınnnnn
3 Ocak
Yeni sene için beslenme düzeni oluştur
Sanırım hepimizin ihtiyacı olan bir olay bu. Hadi herkes paylaşsın birbirimize de fikir olur
sudem34
S sarahconnor
sekersizcikolata
@Keira-
@Aysen012
@datlu_333
Kaldı mı unuttuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?