- 19 Şubat 2021
- 6.242
- 17.302
- 198
- 39
Cidden öyle mi düşündünBoğa başkasının düzenlediği yerde oturmayı sever. Başkasının pişirdiğini yemeyi sever. Kısaca hazır olan her şeyi severyeterki o yorulmasın temiz evi ütülü giysi sever yeter ki o yapmasın
Yengeç burcu zor burç ya. Hem içine atar. Dışardan bişey yok gibi tepkisiz kalır. Ama içinde fırtınalar kopar. Söyleyemez, içi içini yer.
Akıllanınca beğenmiyor olabilir de en azından mantıklı bir standardın olur. Benim gibi yakışıklı olsun çamurdan olsun olmaz mesela
Ben de bir şeyler yapıp bu paspallığımdan ve asosyalliğimden kurtulmak istiyorum. Enerji vampiri insan gibi hissediyorum önceden asla böyle biri değildim. 22 yaşındayım daha yapmam gereken çok şey var çok yol katetmem lazım ama son günlerde arkadaşım olmamasına, yalnız olmama her şeyi tek yapmama takıyorum. Bu benim kaderim gibi ama kendimi de çok saldım tek başıma yapabileceğim şeyler neler sizce kitap okumaya nereden başlamalıyım. Hayatıma nasıl hedefler koymalıyım?
Canım güzel bir rutinin var aslında.Bugün ne yaptım ne yapacağım.
Hergun güne çocukların rutin ihtiyaçları ile başlıyorm onların işleri bitince, en az bir sıcak çeşit olacak şekilde kahvaltı hazırlıyorum.
Arkasından mutfak toparlama
Bebişi uyutma.
Uyuduysa ev toparlama arkasından bı kahve molası ,öğlen atistiriyoruz hep birlikte biseyler malum ev kalabalık.
Öğleden sonra akşam hazırlığı hergun en az 3 çeşit yemek pişiyor çorba da dahil .
Salata ayran turşu vs ekleyip sofrayı kuruyorm .
Mutfak işleri bitince odama çekiliyorm artk, yorulduğumu hissediyorum.
Arada bebiş ve abisin ihtiyaçları da var tabi gün yoğun geçiyor pek birşey yetistiremiyorm esktra .
Evi de yetecek kadar toparlayıp temizliyorm detay hiç bı iş yapmıyorum.
Dolap icleri fena halde .
Evde sürekli kıyafet kurutuyorz kurutma makinem yok dışarısı da soğuk.
Eşim alalım diyo ama evde gerçekten koyacak yer yok.
Yatak odasına belki konulur ama öyle küçük bı alanım var orda da süpürge ütü masası falan duruyor
Şimdilik evde kurutmaya devam çok toz oluyo işte
Bu arada beslenme düzenim falan kalmadı bugünkü gundemimizin bu olduğuna çok sevindim kendimi kolay motive ediyorm neyse ki.
Kilo da aldm diye düşünüyorum,en az 10 gün dikkat edip sonra bakayım kiloma moralimi bozmak istemiyorum
Ben de durumlar böyle şükür sevdiklerinizin sesini sağlıkla duyduğumuz her güne
Canım sana eşlik etmek isterim.sudem34 ve @Mikan basta olmak üzere.. Yeniden izlemek istediğim filmler
Ihtiyar Delikanlı
Perspolis
Guguk Kuşu
Çingeneler Zamanı
Mavi Kadife
Taksi Şoförü
Schindler List
Seven
Iyi, Kötü,Çirkin
Rüzgâr Gibi Geçti
Kuzuların Sessizliği
Hayat Güzeldir
Piyanist
Casablanca
Cesur Yürek
Ucuz Roman
Pysko
(Bu filmlerin çoğunu en son üniversiteden mezun olduğumda aile danışmanlığı eğitimi alırken hocalarımın önerisi ile izlemistim. Bu filmlerdeki insanların psikolojik rahatsızlıklarını bulup tartışıyorduk, zevkliydi..)
Kitaplar
Simyacı
Anna Karanina
Dönüşüm
Gogot'u Beklerken
Bir Delinin Hatıra Defteri
Fahrenheit 451
Nutuk
Don Kişot
Aylak Adam
Çavdar Tarlasındaki Çocuklar
Sineklerin Tanrısı
Kürk Mantolu Madonna
Hamlet
Savaş ve Barış
Suç ve Ceza (çok okudum ama aşırı sevdiğim bir kitap belli yine okurum)
Tabi bunların hepsini okuyamayabilirim, çünkü yeni kitaplar okumak da istiyorum. Bunlar, 35e 1 kala söyle tekrar etmem gereken kitaplar olarak değerlendirdim.. Şimdilik bu kadar. Ekleme yapan olursa memnun olurumbu sene başladım ven de kült filmleri ve bazı kitapları yeniden tekrarlamaya, güzel oluyor, tavsiye ederim
Hoş geldinizne kadar bölük pörçük yazmışım o duygusallıkla
Kısacası okuyorum 3. Sınıfım 22 yaşımdayım zor arkadaş ediniyor ve bazı sıkıntılarım var ve kendimi toplamaya bir yerden başlmama lazım
Teşekkür ederimHoş geldiniz
Aynen canım ya.Ay yazmayım dedim de öyle oluyor işte.. Öyle olmasın ama iyi niyetten de kaybedilmesin ya.. az kaldı çünkü iyi niyetli insanlar be sudem
Canım ikimizde çok tembeliz.Cidden öyle mi düşündün
Ben senin hiç öyle düşüneceğine ihtimal vermiyorum ya
Gayet aklı başında birisin
Eminim o yaşta birinin vereceği en doğru kararı vermişsindir
İnsan zaten dış görünüşünü beğenmediği birini tanımak istemiyor ama bazen beğendiğin biri lanet okutuyor sonra arkasından
O zaman sevdiğin çok özelliği olmuştur
Evli olduğuna göre hala beğeniyorsundur
Arada kızdırıyolar işte
Canım ikimizde çok tembeliz.
Ev işi en büyük sorun.
Yeni yeni bulaşık ev süpürmeye başladı ama benden de 15 yıl gitti yani.
Ha onuda iyice biriktirip öyle yapar zar zor.
Çocugu komple ona sattım o konuda iyi ama.
İnsan tabi ki daha akıllı yaşta olsa daha akıllıca kararlar verir. O yaşta en büyük standart yakışıklı olmasıydı. Hatta bir arkadaşım çok karşı çıktı engel olmaya çok çalıştı yaşı vardı onun. Güzellik ekmeğe sürülmez sudem yapma etme dedi çok. Bende ama çok yakışıklı demiştim. Çok odundu ilk zamanlar. Beklentimi karşılamıyordu. Ben hep çok romantik istemiştim. Çiçek getirirken elinde utanıp siyah poşete saklayıp getiren bir odun adamdı düşün.
Canım sana eşlik etmek isterim.
Sen belirle.
Ben uyum sağlamayı çok severim. ❤
Birbirimize çok şey katıyoruz.
3 Ocak 2023
Beslenme planı
Gebelik olursa zaten aşırı sağlıklı besleneceğim.
Olmadan önce köprüden önce son çıkış hesabı ne yersem kar
Şaka bir yana salam ve sosise ara vereceğim. Artık yemiyorum.
Bir de kilo verince yüzüm düşüyor ve bu beni sinir ediyor. Koruduğum 10 kiloyu koruyacağım. Aldığım 7 kiloyu yüzüm sarkmadan azar azar vereceğim. Yine gebelik olursa gebelik diyeti yapıyorum zaten kilo veriyorum.
Suyu tüketmek için gayret göstereceğim.
Paketli gıda devamke.
Aynen canım ya.
Çevremde kolpacılar dolu çok şaşkınım.
Kuyu kazan tipler kıskanç filan hiç sevmem öyle.
İyi insanın kaderi belki de. Aile de çevre de hep sömürüyor.
Canım ikimizde çok tembeliz.
Ev işi en büyük sorun.
Yeni yeni bulaşık ev süpürmeye başladı ama benden de 15 yıl gitti yani.
Ha onuda iyice biriktirip öyle yapar zar zor.
Çocugu komple ona sattım o konuda iyi ama.
İnsan tabi ki daha akıllı yaşta olsa daha akıllıca kararlar verir. O yaşta en büyük standart yakışıklı olmasıydı. Hatta bir arkadaşım çok karşı çıktı engel olmaya çok çalıştı yaşı vardı onun. Güzellik ekmeğe sürülmez sudem yapma etme dedi çok. Bende ama çok yakışıklı demiştim. Çok odundu ilk zamanlar. Beklentimi karşılamıyordu. Ben hep çok romantik istemiştim. Çiçek getirirken elinde utanıp siyah poşete saklayıp getiren bir odun adamdı düşün.
Aaa ıssız adam keki yaa o, nasıl sevilmezBugün 5343 adım atmışım.
Çamaşırım kurudu şimdi şükür.
Yemek kolaya kaçtım. Eve gelirken sipariş verdim geçerken aldım evde yedik.
Oğlum havuçlu toplu kurabiye istiyor. Ben sufle istiyorum. Kabak tatlım bitmedi. Yarına bakalım tatlı ne olacakeşim de trileçe istiyor o ayrı sabredin havuçlu kek yapacağız dedim biz onu sevmiyoruz dediler
Ben öfke dansını bitirmek için kendimi paralıyorum şu anYaa Sudemmm çok mutlu olduumbirlikte yapmaktan.. Ben ilk kitap olarak Gogot ve Bir Delinin Hatıra Defteri var diye onlardan başlayacaktım ama başka önerirsen ona da uyarım.. Sonucta kitap ve film derya deniz.. Ben sana uyarım.. Bence de yaa, çok seviyorum bu topiği
Ahaha acayip gerçekçi bir beslenme planı
Yaa senin iş arkadaslarinla bir kavga edelim yavalla oturduğum yerden beni sınır ettiler.. Aaa yeter beee de, valla salon kadını çizgisi her zaman olmuyor valla bazen kaymak gerek o çizgiden.. Sen adres ver ben geliyorum yaa
Yaa Sudem şu yazdıklarını çıkartıp ergen çocuklara, üniversite öğrencilerine okutmak lazım yemin ediyorum.. Bir aklı havada durumlar, o durumlarla alınan kararlae.. Ama ben Sarah'a katılıyorum.. Seni hala tutan çabalatan bir şey var demek ki gitmiyorsun.. Bence o ışığı bul veya hatırlatmaya çalış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?