Cidden öyle mi düşündün

Ben senin hiç öyle düşüneceğine ihtimal vermiyorum ya
Gayet aklı başında birisin

Eminim o yaşta birinin vereceği en doğru kararı vermişsindir

İnsan zaten dış görünüşünü beğenmediği birini tanımak istemiyor ama bazen beğendiğin biri lanet okutuyor sonra arkasından

O zaman sevdiğin çok özelliği olmuştur
Evli olduğuna göre hala beğeniyorsundur
Arada kızdırıyolar işte

Bence kendini iyi hissetmekle başla.. Önce paspal olarak iyelendirdigin şeyi ortadan kaldır. Kendine bak, kendini sev, sonrası için de seni tanımak laızm.. Çalışıyor musun? Nasıl bir ortamdasın? Işte mi okulda mi arkadaş edinmekte zorlamıyorsun? Yoksa evde misin? Evdeysen halk eğitimin falan kursları oluyor, onlara katılabilir, hem bir şeyler öğrenir hem de arkadaş edinirsin.. Ben 3 sene önce işaret dili kursuna gittim Halk eğitimin. Değişik kurslar oluyor genelde

Canım güzel bir rutinin var aslında.
Tabiki az kişi olsa daha kolay olur ama sen düzenlisin maşşallah

Merhaba okuyorum Üniversitem Kırıkkalede ama zor bir kişiliğim var eskiden bu kadar zor ve ketum değildim. Ama şimdi çok zor ketum ve çabuk kırılıyorum. Bunların benim kabullendim kötü bazende iyi huylarım. Çalışmıyorum ama okuduğum bölümü de eskiden severken artık sevemiyorum. Maliye okuyorum hırsım ve alimlerin tükendi. Bende tükendim arkadaşlarım tarafından çalışkan olduğum için dışlandığımı hissettim. Daha sonra dışlandığım geçmişteki ilişkilerim yüzünden üzülmeye başladım. Her zaman gözlemci bir çocuktum hep kitap okuyan bir şeyler öğrenmek için çalışan. Çok arkadaş kaybettim ailem yüzünden de babam arkadaşın olamaz tek arkadaşın kitap olacak baskısı yaparken annem arkadaşlarımı evden kovardı. Bugün itibariyle bir terapiye başladım. Ayın 10 unda psikiyatri randevum var ama nereden nasıl başlamam gerektiği hala kafamda net değil. Yalnız ve üzgün hissediyorum. İnsanlarla ilişkim başarısız olduğu için kendimi yetersiz hissedip daha fazla tüketiyorum

Burcum akrep yükselenim ikizler bir tarafım çok girişken,ukala imiş dışarıdan öyle görünüyor. Ama içeride çok korkan sevilmeyeceğini düşünüp duygularını saklayan biri var. Geçmişte zor şeyler yaşadım ve bu yüzden de kendimi sevemedim hep cezalandırdım. Bunları ağlayarak yazıyorum ama nasıl nereden toplanabilirim bilmiyorum.

Sizce ilk başta nasıl kendimle barışabilirim. İnsnaları artık önemsemiyorum ruh sağlığımı düzeltecek beni bir nebze toplayacak neler yapabilirim. İlk basamağı attım ama kendim için daha fazla çabalamak istiyorum

ne kadar bölük pörçük yazmışım o duygusallıkla
Kısacası okuyorum 3. Sınıfım 22 yaşımdayım zor arkadaş ediniyor ve bazı sıkıntılarım var ve kendimi toplamaya bir yerden başlmama lazım

Canım sana eşlik etmek isterim.
Sen belirle.
Ben uyum sağlamayı çok severim. ❤

Birbirimize çok şey katıyoruz.

Hoş geldiniz

3 Ocak 2023

Beslenme planı

Gebelik olursa zaten aşırı sağlıklı besleneceğim.
Olmadan önce köprüden önce son çıkış hesabı ne yersem kar
Şaka bir yana salam ve sosise ara vereceğim. Artık yemiyorum.
Bir de kilo verince yüzüm düşüyor ve bu beni sinir ediyor. Koruduğum 10 kiloyu koruyacağım. Aldığım 7 kiloyu yüzüm sarkmadan azar azar vereceğim. Yine gebelik olursa gebelik diyeti yapıyorum zaten kilo veriyorum.
Suyu tüketmek için gayret göstereceğim.
Paketli gıda devamke.

Ay yazmayım dedim de öyle oluyor işte.. Öyle olmasın ama iyi niyetten de kaybedilmesin ya.. az kaldı çünkü iyi niyetli insanlar be sudem
Aynen canım ya.
Çevremde kolpacılar dolu çok şaşkınım.
Kuyu kazan tipler kıskanç filan hiç sevmem öyle.
İyi insanın kaderi belki de. Aile de çevre de hep sömürüyor.

Canım ikimizde çok tembeliz.
Ev işi en büyük sorun.
Yeni yeni bulaşık ev süpürmeye başladı ama benden de 15 yıl gitti yani.
Ha onuda iyice biriktirip öyle yapar zar zor.

Çocugu komple ona sattım o konuda iyi ama.
İnsan tabi ki daha akıllı yaşta olsa daha akıllıca kararlar verir. O yaşta en büyük standart yakışıklı olmasıydı. Hatta bir arkadaşım çok karşı çıktı engel olmaya çok çalıştı yaşı vardı onun. Güzellik ekmeğe sürülmez sudem yapma etme dedi çok. Bende ama çok yakışıklı demiştim. Çok odundu ilk zamanlar. Beklentimi karşılamıyordu. Ben hep çok romantik istemiştim. Çiçek getirirken elinde utanıp siyah poşete saklayıp getiren bir odun adamdı düşün.

2023 planlarım
Köpek gibi büyütülmüş çocuk kitabını okumaya başlamak ile ilk adımı atacağım bu yıl için kitap okuma sayım yok fakat bana bir şeyler katacak düşüncelerimi değiştirecek kitaplar okumayı düşünüyorum.

Günlük belli bir harcamam var genelde dışarıdan yiyorum bazen yemeğe yetişemeyebiliyorum. Hem yeme düzenimi ayarlayıp hem de paramı biriktirip hedefim ehliyet almak.

Temel İngilizce öğrenmeye günlük yarım saat ayırmak istiyorum.

Her gün ailemi ne olursa olsun arayıp bağlarımızı onarmak ve ne olursa olsun onları yanımda olmalarına teşvik etmek

Resim ve heykel gibi hobiler ile geçen sene uğraşıyordum bu sene devam edeceğim.

Okuduğum kitaplardan güzel alıntılar paylaşabileceğim bir instagram hesabı açmak

Terapi de verilen ödevleri yerine getirmek

İnsanlara ne olursa olsun tebessüm edebilmek

dışarıda yarın seksek oynamak istiyorum nedense çok özledim bunun özlemini duyuyorum.

Biraz dinlenip kpss ye kendimi bunaltmadan başlayacağım

Bugün 5343 adım atmışım.
Çamaşırım kurudu şimdi şükür.
Yemek kolaya kaçtım. Eve gelirken sipariş verdim geçerken aldım evde yedik.

Oğlum havuçlu toplu kurabiye istiyor. Ben sufle istiyorum. Kabak tatlım bitmedi. Yarına bakalım tatlı ne olacakeşim de trileçe istiyor o ayrı sabredin havuçlu kek yapacağız dedim biz onu sevmiyoruz dediler

olsun sonuçta yakışıklı ayrıca sizi seviyor siz de onu. Her genç daha doğrusu o yaşta evet görünüşe önem veriyor ben biraz vermedim de ne oldu :)

Canım sana eşlik etmek isterim.
Sen belirle.
Ben uyum sağlamayı çok severim. ❤

Birbirimize çok şey katıyoruz.

Yaa Sudemmm çok mutlu olduum birlikte yapmaktan.. Ben ilk kitap olarak Gogot ve Bir Delinin Hatıra Defteri var diye onlardan başlayacaktım ama başka önerirsen ona da uyarım.. Sonucta kitap ve film derya deniz.. Ben sana uyarım.. Bence de yaa, çok seviyorum bu topiği

Ahaha acayip gerçekçi bir beslenme planı

Aynen canım ya.
Çevremde kolpacılar dolu çok şaşkınım.
Kuyu kazan tipler kıskanç filan hiç sevmem öyle.
İyi insanın kaderi belki de. Aile de çevre de hep sömürüyor.

Yaa senin iş arkadaslarinla bir kavga edelim ya valla oturduğum yerden beni sınır ettiler.. Aaa yeter beee de, valla salon kadını çizgisi her zaman olmuyor valla bazen kaymak gerek o çizgiden.. Sen adres ver ben geliyorum yaa

Yaa Sudem şu yazdıklarını çıkartıp ergen çocuklara, üniversite öğrencilerine okutmak lazım yemin ediyorum.. Bir aklı havada durumlar, o durumlarla alınan kararlae.. Ama ben Sarah'a katılıyorum.. Seni hala tutan çabalatan bir şey var demek ki gitmiyorsun.. Bence o ışığı bul veya hatırlatmaya çalış..

Aaa ıssız adam keki yaa o, nasıl sevilmez

Ben öfke dansını bitirmek için kendimi paralıyorum şu an
Frankenstein var okurken çok ağlar mıyım çok dağılır mıyım emin olamıyorum.

Senin dediğin iki kitaptan kütüphanede hangisi varsa onu alayım ona beraber başlayalım

Ulaşamayacağım hedef koymayı sevmiyorum

İki idarecim kolpacı. Bir de bir iki arkadaş ama muhatap olmuyorum uzak duruyorum sıkıntı yok işimde gücümdeyim

Canım aileden değer duygusu erken dönemde kazanılmadan ergen olununca ergence kararlar veriliyor işte aile her şey. ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…