Dinsizin hakkından imansız gelirBenim ki de aynı
Aksam bak lütfen artık yatağını düzelt bem sevmiyorum böyle dağınık diyorum
Aksam tekrar bozacağım seyi neden düzeltiyorum sürekli diyor
Çünkü ben öyle istiyorum dedim
Yine düzeltmemiş gelsın yaptıracam
Masa dağınık oda dağınık saç baş dağınık
Tabağını topluyor masaya yardım edıyor
Tek yaptığı o
Büyüyünce gelin diyecek kayınvalidem nasıl yetiştirmiş
Siz şahitsiniz bu yazı da burada dursub
Çok uğraşıyorum
Neşem açıldı okurken ne güzel bir gün ☀Slmlar
Neler yaptım?
Okuldan geldim. Annemle kahve içtik. Sonra çocukları alıp geldim. Çocukları yıkadım.
Beraber 2 tepsi kurabiye 1 tepsi poaça yaptık (evet beslenme ile ilgili radikal hamleler)
1 mak. Çamaşır attım. Yeni oturdum.
Kitap okuyacağım çay içip. ‘Cehennem’ baya sardı son 150 sayfa falan. Gece rüyama giriyor ya etkilendim
Cumartesi yemek eşliğinde tartışacağız kitap grubuyla
Avut kendiniBenim büyük oğlanda aynı şu an belki değişir diyordum ama zor gibi anlaşılan
Bizimle de paylaş ☺maşşallah herkesin günü çok tatlış geçmişKızlar benim kocam arkadaşları ile dışarda, işten geldim. Banyo öncesi keyif yaptım. Sonra güzel bir banyo veee kendime dürüm söyledim. Aşırı tatmin olmuş durumdayım
Şimdi de kitap ve kült film listesi yapacağım 2023 yılı için.. Bazı filmleri bu yaşımda yeniden seyretmeli ve bazı kitapları yeniden okumalıyım diyorum.. Onların listesini yapacağım...
Benden şimdilik böyle..
Ayy paylaşırım ama ben izlenen film ve kitaplardan yapacağım.. Hoş belki siz de tekrar izlemek istersiniz ya da okumakBizimle de paylaş ☺maşşallah herkesin günü çok tatlış geçmiş
Montessoriye gitmişti aynen bebekken eşyaları doğru yere koyardı.Küçükken düzenliydi ya
Banyo paspası bozulunca 2 -3 yaşlarında bıdır bıdır bişeyler söyleyip onu düzeltirdi
Her yemeği ayrı kaşık catalla yer
Su içtiği bardaktab tekrar su içmez
Ama dağınık işte
Belki senın ki değişir belli olmaz
Kendi çekmecesi mi?
Benimki de genelde ters giyer farketmez kıyafetleriAynen ya
Senın ki minik yine normal atlet dısarda olması
Benim ki kocaman oldu hala atlet dışarda paçalar yukarı da
Bıraksam okula öyle gider
Burcu ne ya hayran kaldım valla@sarahconnor 3 yaşındaki şu an çok düzenli mesela. Atlet asla dışarda olmayacak. Terlikleri düzgün duracak. Gece yatmadan çoraplarını falan hazırlar sabah içinyatağını topluyum diye ağladığını biliyorum bakalım ne zamana kadar devam edecek böyle.
Hepsi aynı mideye gidiyor bacımEvdeki malzemelerle yapılacak bir kek tarifi için üç gündür malzeme tamamlamaya çalışıyorum. Tam her şey tamam dedim. Bu kez de kağıt muffin kalıbı bulamadım. Mecbur gene standart kek kalıbına kaldık.
Bu malzemeler hangi evinse söyleyin. Çıldırmak üzereyim.
Akıl yaşta değil baştadır diyor yaBen de erken evlenmemekten yanayım.. Ama erken evlenen bunu diyor, geç evlenen gece kalmamak lazım diyor. Ama bence evlilik yaşı 30 olmalı ya..
Ay doğru akıllanmak... Ahaha senin dediğin iyi niyet de.. Artık valla iyi niyetli olmak başka bir şey olarak görülüyor.. Olsun boşver art niyetli, kötü biri olacağına iyi niyetli ol.. Ama gözünü de aç tabi, seni kolay lokma olarak da görmesin kimse yaaAkıl yaşta değil baştadır diyor yaakıllanmadan evlenmemek lazım belki de. Arası olmalı. Ben daha akıllanmadım o ayrı çok safım iyiyi kötüyü fesatı iyi niyetliyi ayırt edemiyorum
Bizimle de paylaşKızlar benim kocam arkadaşları ile dışarda, işten geldim. Banyo öncesi keyif yaptım. Sonra güzel bir banyo veee kendime dürüm söyledim. Aşırı tatmin olmuş durumdayım
Şimdi de kitap ve kült film listesi yapacağım 2023 yılı için.. Bazı filmleri bu yaşımda yeniden seyretmeli ve bazı kitapları yeniden okumalıyım diyorum.. Onların listesini yapacağım...
Benden şimdilik böyle..
Eşim düzeni sever ama kesinlikle tembel ben de öyleyim aslındaAvut kendiniboğa enişte belki derli toplu ise olabilir ama boğa tembel olur
Evet giysi çekmecesiKendi çekmecesi mi?
Çekmece düzenleyen akrep, bu yengeçBurcu ne ya hayran kaldım valla
Akıllanınca da kimse kimseyi beğenmiyor sankiAkıl yaşta değil baştadır diyor yaakıllanmadan evlenmemek lazım belki de. Arası olmalı. Ben daha akıllanmadım o ayrı çok safım iyiyi kötüyü fesatı iyi niyetliyi ayırt edemiyorum
Aynen iyi niyet artık enayilik olarak görülüyor.Ay doğru akıllanmak... Ahaha senin dediğin iyi niyet de.. Artık valla iyi niyetli olmak başka bir şey olarak görülüyor.. Olsun boşver art niyetli, kötü biri olacağına iyi niyetli ol.. Ama gözünü de aç tabi, seni kolay lokma olarak da görmesin kimse yaa
Boğa başkasının düzenlediği yerde oturmayı sever. Başkasının pişirdiğini yemeyi sever. Kısaca hazır olan her şeyi severBizimle de paylaş
Eşim düzeni sever ama kesinlikle tembel ben de öyleyim aslında
Evet giysi çekmecesi
Çekmece düzenleyen akrep, bu yengeç
Akıllanınca da kimse kimseyi beğenmiyor sanki
Ay yazmayım dedim de öyle oluyor işte.. Öyle olmasın ama iyi niyetten de kaybedilmesin ya.. az kaldı çünkü iyi niyetli insanlar be sudemAynen iyi niyet artık enayilik olarak görülüyor.
Boğa başkasının düzenlediği yerde oturmayı sever. Başkasının pişirdiğini yemeyi sever. Kısaca hazır olan her şeyi severyeterki o yorulmasın temiz evi ütülü giysi sever yeter ki o yapmasın
Yengeç burcu zor burç ya. Hem içine atar. Dışardan bişey yok gibi tepkisiz kalır. Ama içinde fırtınalar kopar. Söyleyemez, içi içini yer.
Akıllanınca beğenmiyor olabilir de en azından mantıklı bir standardın olur. Benim gibi yakışıklı olsun çamurdan olsun olmaz mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?