Annen de işte sınırını çizemiyor.Ben hiçbir şey beklemiyorum cnm ama yaptığınıda çok nankörce buluyorum malesef benim anlattıklarımı okuduysan kimsenin kv böyle kendini paralamıyor
Gelin çıldırıyor zaten ortalığı birbirine katıyorAnnen de işte sınırını çizemiyor.
Sınır konusu hepimizin kanayan yarası bence.
Bende çizemiyorum bu yönüme çok kızıyorum.
Böyle bir gelin tipi tanıyorum. Nereden diye sormayınSınırlarını çizmiş canım kendini seviyor.
Kimseye kendini paspas etmiyor.
Emin ol mutludur da.
Net biri.
Siz kendinizi yiyin durun.
Ayda yılda bir iyilik yapsa aşırı saşırır sevinirsiniz.
Her gün yapsa kıymeti bilinmez çünkü.
Benim büyük yengem de bizi eve koymazBöyle bir gelin tipi tanıyorum. Nereden diye sormayın
Hiçbir şey yapmayıp hazıra konan, gelince çay yemekten sonra çay içip çocukları bahane ederek hemen kalkan, meyveye bile kalmayarak misafirden daha misafir olan,
Onun da lütfedip yaptığı vaaavvv diye anlatılası cınım, üzümlü kekim gelin
Yav akşam akşam niye ayarlarımla oynuyorsunuz
Bu ara aynı kafayızBende severim hazıra konmak da işte hazır lazım
Bu arada tatilde anneme gider 10a kadar yatar odasından çıkmaz kalkar kahvaltısını eder tekrar yatar hiçbir şeye elini sürmez ne temizlik ne yemek ne bulaşık tabağını bile kaldırmaz gider yatar yorgunum der annem gidene kadar onlara köle gibi hizmet eder bir söz söyletmeZ ayrıca ağzından çıkan lafı takip eder ki bozulmuş numarası yapıp geri çekilip kardeşime bana bunu dedi diye şikayet edip küsüyüm geri duruyum diyeBende severim hazıra konmak da işte hazır lazım
Bugün yemeği dışardan aldım valla.Bu ara aynı kafayız
Afiyet olsun en güzeliBugün yemeği dışardan aldım valla.
Hayat çok kısa.
Kendimi yoramam artık her şeye.
Tatlı da vardı pek bir şeye benzemese de
Benim yerime onu koyan anacığım uğraşsın, ne diyeyim...Gelin çıldırıyor zaten ortalığı birbirine katıyor
İşine gelmeyen veya kullanamadığı zaman birisi bir yönünü eleştirdiği zaman örneğin yaptığı yanlış di mi böyle olmaz ama mı dedin sana bin tane laf söyler bıkar yılarsın konuşmak istemezsin hep tersine çevirir herşeyi bide bakmışsın ki ağız tadın kaçmış
Amma oğluna kıyamıyor düşkün oda biliyor bunu
oğlanıda şişiriyor bize karşı yeri geliyor laf söylüyor bayram tayil deme evde kavga çıkarır moral bozar valizi kapıya çekip ben gidiyorum diyip herkesin moralini alt üst eder.
Şifa olsun. ❣Bugün yemeği dışardan aldım valla.
Hayat çok kısa.
Kendimi yoramam artık her şeye.
Tatlı da vardı pek bir şeye benzemese de
Sende mi benzerini yaşıyordunmalesef hr sorun çıktığında sen gelme diyordu bana cveya senden kaynaklanıyor diyetek birşey olmasada beni suçluyor bür günah keçisi arıyordu bana her ikisidr çok zor günler yaşattılar kendi öz annem bana evladıymışım gibi davranmıyor onların mutluluğu olsun diye yeterki deyip kendini hiçr sayıyor paspas ediyor evet ne yalan söyleyeyim şu yazdıkların sanki beni bana anlatıyor ne üzücü…Benim yerime onu koyan anacığım uğraşsın, ne diyeyim...
Ben çıktım aradan, ikisini birbirine bıraktım. Her hafta sonu kahvaltısını dört dörtlük hazırlasın, çağırsın. Ağırlasın.
Annesi de olsa insanın, bir "yeter" noktası oluyormuş. Vay beee... Bunu bana bir 10 yıl önce deselerdi, bu noktaya geleceğimi hayal bile edemezdim.
Komşumun, "senin yaşadığın olayı biz yaşasaydık, kaldıramazdık" dediği olayları yaşadım, koymadı da, şu haksızlığa hukuksuzluğa psikolağa gitme ihtiyacı hissettim.
Gerçi mutsuz eden mutlu da olamıyor. Valla artık kendileri bilir.
Ben görmek istemiyorum dedim. Yeter kaç yıldır dedim. Hizmetçisi değilim kimsenin. Olmak isteyene de engel olasım yok artık. Herkes kaç yaşında... Oğullarının mutluluğu'nun arkasına sığınıp da kendi değerini hiçe saymak istiyorsa da kendi bilir gerçekten.
Ben, kendi eşim ve çocuklarımla elimden geldiği kadar güzel yaşamaya bakıyorum. Önümüze işimize bakıyoruz. Takmıyoruz artık ve takılmıyoruz. ❣
Ben sıpamı salı günü yemeğe götürcem.Şifa olsun. ❣
Ben çocuklarıma karne yemeği ısmarladım. Cıks... Beğenmedik.
Bir daha oraya gitmem mesela.
İşte qrada oluyor böyle nazar boncukları.
Önemli olan güzel hatırlasınlar kuzucuklar böcücükler.☺
Kesinlikle erkeklerin tavrından geçiyor. Sonuçta o ev sadece onun değil ve kimse taş deliğinden çıkmadı. Bunu idrak edebilse bizim erkekler, belki çok daha iyi olacak.Benim büyük yengem de bizi eve koymazama abimin suçu .
Biz artık sallamıyoz
Ben diyorum kiBen sıpamı salı günü yemeğe götürcem.
Pazartesi de arkadaşına 20 tl lik oyun satın alıp hediye edecek AVM ye götürcem.
Ben uzak şehirdeyım ya kafam çok rahat.dediğin gibi sallamıyorum ben de. Ohh, mis.
Hayat kısa, değmez bir kıza.
Bunu arabanın arkasına yazdırayım ben
Ben ayrı ilçedeyim. Tatil başladı ya, gelmem bekleniyor tabi. Gelmeyeceğim dedim. Ev işlerim var dedim. Oğlanlar hevesli. Onları göndereceğin nasipse. Kız da gitmek istemedi. Anne, orada çalışamam. Burada kalacağım dedi. Babam bende. Yarın yolcu ederim inşallah.Ben uzak şehirdeyım ya kafam çok rahat.
Yazın gidince kafam kaldırmıyor geçen yaz gitmedim.
Birini görünce annem iyice sapıtıyor.
Dengesini kaybediyor.
Önceki sene anneme öfkemden elim zangır zangır titriyordu. Tatile fenalaşmaya gidemem yani.
Hatta mesajlarım var KK da bir topicde bulsam da paylaşsam neler yapmış
Karşılıklı girip çıkıp birbirimizi sokuyoz vallasabah çamaşır astım kendininkini toplamış katlamış kaldırmış dedim hiç yapmasan bu kadar zoruma gitmezdi yıllardır böyle yapar diyo ki pantolonların cebi kurumamis bende yedim
Beni niye sevmiyorsun dedim .1 gram sevgi istiyorum dedim.Dilenci gibi yalvarıyorum sev beni diye.İsigin etrafında dolanan sivrisinek gibi
Mesajları buldum.Bende anneme başına kalkıyorum bana yapmadıklarınideğişmez ama insan üzülmeden de yapamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?