- 12 Ocak 2019
- 3.117
- 6.829
- 158
Çok haklısın canım ama ben eşimle aramdakileri anlattım hani onlarla olan bir şey olsa çok doğru dediğinTülay kök uzman kişilerle konuşun demiş zaten psikoloğunla konuşman çok iyi olmuş. Evet belki benim güzellediğim şeylerdi o bire bin katma olayı. Tam tersidir belki binden bire indirgemişmdir belki.. ne doğru ne yanlış bende çok karıştı zaten
Boşver tatili daha güzel şeylere ayır.Bu konuyu daha önce yazacaktım sonra dedim olan oldu takılma.. bugün tülay kökün videosu depreştirdi ondan
Sudem senin eşin de iyi bugün kahvaltı hazırlamış mesela bu harikaYa salla her ilişkinin dinamiği farklı. Biz birbirimizi eski hallerimizle sevip aşık olduk.
İlişki beden gömlek gibidir her bedende aynı durmaz.
Bence senin eşin iyi biri. Ben kendi eşimle kıyaslayınca mesela seni şanslı buluyorum .
İşte kime göre neye göre diyolar ya.
Yaa teşekkür ederimBu olayın iyi tarafından bakacak olursak, aslında bundan sonra onlarla yola devam edip etmeyeceğine karar vermen için iyi olmuş. Turnusol kağıdı gibi.
Ben de çok anlattım mesela. Sonra çok pişman olduğum zamanlar da oldu. Oluyor yani istesek de istemesek de.
Şimdilerde daha tecrübe kazandığımı görüyorum. İçimde qlıp verdiğim olaylarda artık arkadaşıma ya da herhangi birine gitmek yerine kendimi durdurup oyalıyorum evde falan. Eskiden böyle değildi. Anlatsam rahatlardım. Ama yaşayarak görüyoruz, göreceğiz bazı şeyleri. Tecrübe de böyle böyle kazanılıyor.
Kendini yorma, yıpratma... Yaşanması gerekiyormuş ki yaşandı. Bir daha aynı yoldan geçip geçmeyeceğine karar vermek senin elinde artık.
Ne geçmedi be Mikanım, dönüp hayatımıza baktığımızda ne geçemedi ki...Bunlar da hep geçecek.
Benden sana Manuş Baba dan "Geçecek bütün bunlar geçecek" gelsin.☺
Haklısın ya canımı sıkmaya değmez, ben de hata yapabilirim yaptıranlar utansınBoşver tatili daha güzel şeylere ayır.
Eşin ne zaman gelecek?
Olsun neticeye bakKız o pazarlık sonucu olduben uyumak istedim kahvaltı hazırlamaya üşendim.
Oda dedi ben ekmek alcam dedim sen çay yap o zaman dedi ekmeğe sen gitüşenirim sandı ama mutfaktansa yürümek daha işime geldi 3-4 km yürüdüm geldim
Evet haklısın cnm samimi bir arkadaşım değil ama aşırı sinirli son zamanlarda herkese patlıyor banada patladı sonra geri basmaya çevirmeye çalıştı açıkcası insan içindeyken anlamıyor burda sudem yorum yapmıştı mikanda ne kadar toksik gerilimli çirkef bir iş ortamı diye gerçektende öyleDatlu ancak okuduğumu idrak edebildim
Kimse yokken yapmış,hani kimseye göstermek için de değilse şizofren demek ki valla aklı başında biri yapmaz.
Uzak dur ona arkadaşım bile deme.
Bak ben aile ilişkilerinde.cok hassasım ama arkadass ilişkilerimde o arkadaşlık toksik bir hâl aldıysa asla taviz vermem .
Kaç kişiyle iletişimimi kestim.
Onlar kimki seni üzüyor minnetsiz davran yeni ortamlar edin.Kimseye ihtiyacın yok senin.
Valla benim çok az arkadaşım var ,kimseyle arkadaş olmak için arkadaş olmam.
Sana kendini iyi hissetmiyorsa uzak dur net.
Seni anlıyorum, anladığımı düşünüyorum, benim de dostum "var"dı. Şimdi ne oldu, hikaye... Meğerse ben öyle görmek istemişim... Aslında o(onlar), benim onu koyduğum konumda değilmiş. Yani burada aslında içimize dönüp bakınca, o kendimizle yanlız kalma duygusuyla başedemediğimizi görüyorum. Bu da herkese ve herşeye temkinli yaklaşmama sebep oldu/oluyor. E bu sefer de böyle olsun. Belki o boşluklar çok daha kaliteli dolacak. O da biraz bim elimizde.Amin inşallah hepimizinBen böyle değildim ama dostum dediğim insanla aram açılınca herkesle arama görünmez bir mesafe koymuştum ama son olayda en olmadık kişilerle o mesafeleri yok saydım o sıkıyor canımı
Annen olunca erkekler kendini bir misafir moduna sokuyor olabilir.Sudem senin eşin de iyi bugün kahvaltı hazırlamış mesela bu harika. Benim eşim de hazırlardı ama en son ne zamandı hatırlamıyorum bile
Bizim gelinde içini hazırladım güzel kızım benim çarşıda işim var gelene kadar sen gözlemeyi çeviri ver kızım demesine rağmen gözlemeyi inat edip oğlun yapsın bana ne deyip yapmıyor oğlanda birşey diyemiyorEee sen yokken acından ölmüyor herhalde.
Biraz rahat ol anne gözleme güzel yapıyorsun hadi yapalım diyeceksin.
Mantı güzel yapıyorsun hadi yapalım diyeceksin.
Ne güzel yapıyorsa yöresel vs.
Ben mesela eşimin yöresel yemeklerini hep kV den öğrendim.
Ne güzel anlatmışsınSeni anlıyorum, anladığımı düşünüyorum, benim de dostum "var"dı. Şimdi ne oldu, hikaye... Meğerse ben öyle görmek istemişim... Aslında o(onlar), benim onu koyduğum konumda değilmiş. Yani burada aslında içimize dönüp bakınca, o kendimizle yanlız kalma duygusuyla başedemediğimizi görüyorum. Bu da herkese ve herşeye temkinli yaklaşmama sebep oldu/oluyor. E bu sefer de böyle olsun. Belki o boşluklar çok daha kaliteli dolacak. O da biraz bim elimizde.
Biraz konu dağılıyor, kusura bakma ama aklıma geleni de yazıyorum.
Bak ben bu "dost kazığı" meselesiyle çok bahşedemedim. Nasıl yaparlardı, hem de bana?!!! Sonra bir ayet imdadıma yetişti.
Doğrusu insan çok zalim, çok nankördür!
Düşünsene Mikancım, Allah'a nankör olan sana bana mı olmayacak?!
Biz fazla içselleştirip, anlam yüklüyoruz. İnşaallah "sal gitsin yaa" yı gönlümüze, aklımıza, ruhumuza kabul ettiririz.☺
Sizin gelin on numara yaBizim gelinde içini hazırladım güzel kızım benim çarşıda işim var gelene kadar sen gözlemeyi çeviri ver kızım demesine rağmen gözlemeyi inat edip oğlun yapsın bana ne deyip yapmıyor oğlanda birşey diyemiyor
Kesinlikle o kadar doğru bir yorumki buAnnen olunca erkekler kendini bir misafir moduna sokuyor olabilir.
Aydınlı çok işini biliyor kurnaz dimiSizin gelin on numara yanereli?
Annenin bile hakkından geliyor
Hah işte buNe güzel anlatmışsınen kopmam dediklerimle koptuk o yüzden artık herkesle iyiyim ama belli bir uzaklıktan.. hayatımızdaki rolleri bitti diyorum bazıları için
Sınırlarını çizmiş canım kendini seviyor.Aydınlı çok işini biliyor kurnaz dimi
Datlum annen geline bunların onda birini yapsa da gelin çıldırır zaten.Hastaydım ya her yerim ağrıyarak başım vücudum kırgınlık içinde çorba yaptım artık yalnız olunca insan kendi kendine bakmayıda öğreniyoe
ilaç aldım aferin sonra zencefil çayı nane limon 1saat ha var ha yok uyudum sucuğa dönmüşüm sırılsıklam olmuşum.Fenaydım
Saatlerdir yatıyorum
Bir ara cnm patlıcan istedi ali nazik hazır sipariş verdim çorba gibi birşey yapmışlar hiç benzemiyordu napalım yapacak kimse yok idare ettim buba şükür
Bugünde böyle geçti hastalıkla akiam uyuyamamıştım gece sersem gibi uyandıydım
Tekrar ilaç aldım
Annem aramış telefonda engelliydi çıldırmış bana bağıran ses kaydı atmış beni sıkıntıya sen niye sokuyorsun diye kardeşimi aramış onuda darlamış telefonuna ulaşamıyorum başına ne geldi başkasının eline mi geçti telefobu diye kafada kurmuş birde ben ölüyüm mü istiyorsjn seni geleceksib sandım falan gibi şeyler yazmış oysali gelemeyeceğimi söylemiştim
Kardeşimi aradım konuştum onla konuşmak gelmedi içimden öyle bağıran ses kaydı yüzünden zaten her yerim ağrıyor birde bu sorunla uğraşmak istemiyorum gitmeyeceğimi dinlendiğimi kızıyla arasında iyi iletişim olsaydı zaten arayacağımı şuan aramak istemediğimi söyledim madem seni arıyor sen öyle de dedim.
Benimde uğraşlarım böylesi
Ben hiçbir şey beklemiyorum cnm ama yaptığınıda çok nankörce buluyorum malesef benim anlattıklarımı okuduysan kimsenin kv böyle kendini paralamıyorSınırlarını çizmiş canım kendini seviyor.
Kimseye kendini paspas etmiyor.
Emin ol mutludur da.
Net biri.
Siz kendinizi yiyin durun.
Ayda yılda bir iyilik yapsa aşırı saşırır sevinirsiniz.
Her gün yapsa kıymeti bilinmez çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?