Bunu okuyan kör oldu
Bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum.

Azimli olursak veririz bence yürüyüş çok önemli ben ben soğuk tu diye çıkmıyor dum şimdi akşam 1 saat yürüyüş yapiyom
Çok özeniyorum yürüyüş yapanlara. Önceden bizde yürüdük eşimle. Kızım 2019 ki onunla yürümek pek mümkün olmuyor. Şehir değiştirdik birde burda yürümek için pek imkanım yok. Aracımızda yoktu şehir degistirdigimizden beri çıkamadım çocuklarla hiç pandemi falan derken. Herşey üst üste geldi son 3-4 yıldır. Psikolojim çok kötü durumdaydı yeni yeni kendime geliyorum. Artık aravimizda var daha fazla hareket ederim diye umuyorum

Bizim burda çok yürüme yerleri var halı saha var genelde orda turluyorum müzik dinlerken çok seviyorum yürümeyi

Canım yarın kahvaltıya sendeyim

Off ya sana komşu olmak var. Ya da kardeşin filan
Kahvaltıya ya yumurta kırarım ya yumurta kırarım vereyim mi tarif

Yaaa o kadar yemek muhabbeti sonrası ciğer demeeaaa
Demeeeeaaaaa
Çok severim bak gece yarısı beni yoldan çıkarmayın.
Gece gece nerden bulcan buzluktan çıkarsan çözülmesi kaç saat
Bu arada küp patates kızartıp lavaşa ciğer ve soğanla efsane oluyor.

Off ya sana komşu olmak var. Ya da kardeşin filan
Kahvaltıya ya yumurta kırarım ya yumurta kırarım vereyim mi tarif
Geç oldu ya, benim kafa farklı çalışıyor. Şimdi sen kardeş dedin
Mahsun'dan hepimiiizz kardeşiiiizzz çalmaya başladı beyin.

Hahaha öyle deme, onu kıramayan da var.
Bak mesela, benim koca kişisi yumurta yapınca çocuklar güzel olmamış diye yemiyorlar.

Bayılırım kahvaltı da salata meze olayina

kavs-i kuzah biliyorsundur kesin ama yine de yazayım babagannuç , humus ve de zeytin salatası(taze kekik varsa taze kekikli), biberli ekmek bizim için her öğünde yenen şeyler, off peki bunları yazarken gözlerimin dolması içimin sızlaması

Bayılırım kahvaltı da salata meze olayina
Aynen
Bende de pişmiş birşeyler olacak. Yoksa peynir zeytine de şükür derim ama diğerleri harika. ❣
Mantar da güzel oluyor kahvaltıya.
Neyse bana birşeyler oluyor o kadar yemek muhabbetine .
Gidip yatayım en iyisi
Ah Mikan hep bu senin başının altından çıktı.

Bu arada pazar günü hanımlarla günümüz var. Kahvaltıya gideceğiz nasipse. İnşaallah eğlenceli geçer. Bu ay grubun zengini benim. Benim sıram.

Yaşın kaç kız Mahsun mu kaldı adam nostalji olduakşam haberlerde çıkardı da 5 dakika ablamla deli olurduk izlemek için o kekoyu rahmetli babam da hemen başka haber kanalı açardı heves kursağımızda kalırdı

Mikanım yine olacak.
Hatta ben de gelecem memleketine beraber gezcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…