Neyse size doyum olmaz ama sabah dersim var ben kaçar, iyi uykular sudem sen de çok dolanma artık sonra 3-4 saat uykuyla geçiriyorsun günü

Acı tatlı...herşey insan için...
Evet, ne desek soğumayacak içimiz. İşte bir ucundan tutmaya çalışıyoruz yaşamın. Tutmak zorundayız. Böyle olsun istemezdik hiçbirimiz.
Rabbim korusun.
En merhamet ettiği üç aylarda verdiği bu uyarının arkasındaki hikmeti görmeyi ve O'nun istediği gibi yaşamayı bize nasip eylesin.
Manevi kapıyı çalıyoruz. Dua, tefsir, Cevşenül Kebir hatimleri yapıyoruz. Depremden etkilenenlere maddi manevi yanında olmaya çalışıyoruz. Bize düşeni yapmaya çalışıyoruz.

Oraya göndermek için hazırlık yaptığımı gören oğluşlar iki küçük araba getirdiler. Anne bunları da koy. Oynasın oradaki arkadaşlar diye... hissettiğim duygu selinin tarifi yoktu o an.

Çarşamba gelen arkadaş da Malatya depremzedesi aile. Kızımın ve oğlumun sınıfına kayıt oldu kardeşler.
Her cuma öğle arası nasipse bana yemeğe gelecekler. ❣ İrtibatı koparmak istemiyorum. Görüşmek her ikimize de iyi gelecek inşaallah. Buna inanıyorum.

Şu da var:
Aslında herkesin bir deprem'i var; kimisinin ki görünür, kimisinin ki görünmez.

Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın... Öpüyorum seni de. Üzme bu kadar kendini. Çünkü bizim güçlü olmamız herkes için gerekli
Merkez güçlü olsun ki, çevresi de güçlü olsun. Yapamıyorum deme, yapıyoruz ce yapacağız inşaallah. Kötü gelince değiştirip yerine iyiyi koyacağız biiznillah.

Ya ben Hatay mutfağında bir kaç şeyi çok merak ediyorum. Yuvarlak yivarlak baharatlı bı peynir adını bilmiyorum. Birde bir otun salamurasi kahvaltıda yiyorlar zahter zahter galiba
İstanbulda Hatay mutfağı var.
Aksaray da Historia avm yanında nefis lezzetleri var hepsi ayrı güzel.

Reactions: sel
Bak yaaa
Baba bu yapılır mııı
Ben 83 lüyüm. Yaz bebesiyim. Daha kırkım çıkmadı

Iyi geceler kızlar bugün yorucu bir gündü uyku bastı elim olmuyor gitmek ama gözlerim kapanıyor sudem34
Yarın tartılır atarım

Sakarya dayım ben. Ama burda da var faham diye bir Hatay mutfağı yapan bı yer. Henüz gitmek nasip olmadi
Özel tahta kalıpları var onla susamlı tereyağlı kurabiye yapıyorlar nefis oluyor. (kömbeydi galiba adı)
Kısırları zaten efsane bol zeytinyağlı salçalı.
İçli köfteye benzeyen yassı biryemek var o da şahane(adını hatırlayamadım)
Ceviz reçeli vs yok yok.

Hafta sonu pazar kahvaltısı 250 çeşitti eskiden.
Hala mekan duruyor mu tabi bilmiyorum.

O kömbe kurabiyeden tattım.
Kısır baş benzer şeyleri ben de Maraşlı olduğum için yakın lezzetler. Ya dışarda kahvaltı yapmayı da çok seviyorum.

Ya ben Hatay mutfağında bir kaç şeyi çok merak ediyorum. Yuvarlak yivarlak baharatlı bı peynir adını bilmiyorum. Birde bir otun salamurasi kahvaltıda yiyorlar zahter zahter galiba
Günaydın yuvarlak olanlar sürk yani çökelek aslında ama içine baharat vs katılıp yapılıyor kurutuluyor. Zahter de taze kekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…