On yargili olma. İlac sonucta. Nasil prilam iciosun ayni mantik. İyilestirecek seni. Beyin kimyani duzelticek. İnan bana.
İlk teşhis konduğu zmaan 10 gün kullandım hep uyudum mal gibiydm söylenenleri hep sonradan algıladım dünya fluydu ilacı kestim dünya aydınlandı o dere yani

Biranda kesersen hepsini 2 hafta sonra geri basladsin. Paketli gidayi mutlaka kes
Ekmek gubde en az 3 dilim ye bukabikiyosan karabugday veya siyez al
Bal da cok kalorili bal diyip gecme

Evet doğru ama bir anda aldım son 6 7 kiloyu emzirmeyi bırakınca ve azıcık yesem de işin ucu kaçıyor 2 hafta denedim bu 3.
Hafta, birden kesmek bana yaradı şimdilik ,
Balı sadece acıkma hissi olursa sütle içiyorum :)

Evet aslında uzun vaadeli bir beslenme planı en doğru olanı
Birkaç kiloyu Hızlı vermeye ihtiyacım var

Heryer çok dağınık ve hiçbir iş yapasım yok öyle bakıyorum sadece..
İnsan kafasını toplayabildigi zaman etrafını da toparlıyor bunu anladım

Heryer çok dağınık ve hiçbir iş yapasım yok öyle bakıyorum sadece..
İnsan kafasını toplayabildigi zaman etrafını da toparlıyor bunu anladım
Kesinlikle oyle. Kafa rahatsa hersey oluyo
Herkesin kendi bunyesi ama inan saglikli beslenme hakkinda cok ama cok arastirdim benimsedim vs yavas ama kesin sonuc herzmn iyidir

İlk teşhis konduğu zmaan 10 gün kullandım hep uyudum mal gibiydm söylenenleri hep sonradan algıladım dünya fluydu ilacı kestim dünya aydınlandı o dere yani
Ya okdr cok ilac var ki hic uyku yapmadan normal devam ettiren. Anliyorum yani. Bnm kayinvalidem de ilac kullanio 4. İlacta fln sersemletmeyeni buldu. Ama tabi istemiosan da spor yap meditasyon fln

Ya okdr cok ilac var ki hic uyku yapmadan normal devam ettiren. Anliyorum yani. Bnm kayinvalidem de ilac kullanio 4. İlacta fln sersemletmeyeni buldu. Ama tabi istemiosan da spor yap meditasyon fln
Evet doğru ilaç önemli biliyorum onu bulana kadar kim bilir kaç çeşit kullanıp beynimi yok edeceğim k.validen şanslıymış dört iyi bir rakam , spor yaptım yinede ilaca ihtiyaç duydum.. pamdemiden önce ciddi olarak fitness yaptım sporcu beslenmesiyle ilerledim hemde o kadar efora bile düzelmedim ah pandemi yaktı beni sonra başlayamadım spora eşim o zaman sevgilimdi kıskançlık krizleri yaşamaya başladı vs vs kaldı öyle

Belki bebis gelince pamik gibi olursun geciverir

20.haftada görüşelim
Kız ben 17 kilo vermiş kadınım oynama benim ayarlarımla
Hamileyken kilo vermek amaçlı yapılan diyetler sağlık bozuyormuş yeni okudum bunu kilo korumak işe yararmı bilmem ama hamileyken hep aç olan insan aşeren insan nasıl diyet yapabilir

Bak bende 82.9 ile diyete başladım.
66 da bırakmıştım.
En iyi yaptığım şey her gün yürümek idi.
Yapabilirsen aralıklı oruç.

Şu kilon ×33 ml olucak.
83×33 ml= 2.7 litre yapar.
O da nerden baksan 13-14 bardak.
Saat başı 1 bardak su içmen lazım en az.

Hamileyken kilo vermek amaçlı yapılan diyetler sağlık bozuyormuş yeni okudum bunu kilo korumak işe yararmı bilmem ama hamileyken hep aç olan insan aşeren insan nasıl diyet yapabilir
Onlar efsane ya.
Ben bir lokma poğaça yemedim.Bir dilim çikolata yemedim.
Valla gayet de sağlıklıydım

Tebrik ediyorum seniiii kilo alım durumun nasıl peki tartıldın mıı
Canım oğlumda idi bu anlattıklarım.

Şu an 1.8 kilo aldım sat tarihine göre.
73.3 ile kaldım.
75.1 im.

Şu an çok yiyorum .
Ama tamamen psikolojik.
Oğlumda diyet yaptım bunda da yaparsam o zaman yiyemeyeceğim diye yiyorum yani.

İnşallah başarırsın yeniden psikolojik olarak kalır ben ilk gebeliğimde de böyleydim 24 kilo almıştım o yüzden
Şimdi yeni yeni atıyorum üzerimden korkumu kilo veremezsem endişesi azalmaya başladı karnım şiştikçe sadece bebeğime odaklandım galiba yni aynaya bakınca alışmaya başladım görüntüye belkide ondandır zaten doğumla yarısı kendisi gidecek emzirirken de kilo veriliyor doğumdan sonra diyet yapmak daha kolay olacak gibi benim için.. az önce geçmiş fotoğraflarıma baktım fitness yaparken çekildiklerime.. içim gitti yalan yok doğumdan altı ay sonrası yeniden aynı forma kavuşmak için çabalayacağım pko varmış bende yeni öğrendim tek endişem bu. Kilo veremezsem tek sebebi pko olur kesin

Ya benim tedbir amaçlıydı kolay olmadı.
Doğuma kadar süren oruç gibi düşün.
Diyetisyenin verdiği liste ile doymazdım da. Baya kilo bile verdim.
Doğumdan sonra aldım bende tam tersi. Çünkü adam akılllı emzirme sürecim olmadı. Bebek sarılık idi. Eşim kuvöze girecek korkusundan mama dayadı. Aman ne günlermiş be.

Sen bulantıya rağmen kilo da alabilmişsin.

Her bünye farklı bence.
İnsan kendi bedenini tanıyor.

Yine yaparsın fitnes.
Zaten şu an bile fitsin.
Boyuna göre kilon gayet iyi.

Vaaav süper cok iyi
Ben hep 66 67 lerde gezen biriydim zayıf değildim ama şişman da sayılmazdim
72 kilo ile hamile kaldım 94 ile doğuma girdim çünkü gebeliğin sonlarında albumin oldum şiştim

3 ay öncesine kadar 77 78 civarı nda dolandım hep 2 yaş doldu emzirmeyi bırakınca 3 ayda 6 7 kilo aldım resmen

Aaa baktım aynı yiyorum ama bu sefer gittikçe gidiyor bi dur dedim hedefim 55

Babanın bu kadar karışmasına karşıyım ben ya ama benim eşimde öyle her haltı araştırır bu yüzden de karışır çok kavga edeceğiz diyoruz zaten ediyoruz çocuk konusunda
Şuan 63 kilo oldum boyum 164
Normali geçmek üzereyim anlayacağın kilolu sayılmama az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…