Azimli ol olur.Vaaav süper cok iyi
Ben hep 66 67 lerde gezen biriydim zayıf değildim ama şişman da sayılmazdim
72 kilo ile hamile kaldım 94 ile doğuma girdim çünkü gebeliğin sonlarında albumin oldum şiştim
3 ay öncesine kadar 77 78 civarı nda dolandım hep 2 yaş doldu emzirmeyi bırakınca 3 ayda 6 7 kilo aldım resmen
Aaa baktım aynı yiyorum ama bu sefer gittikçe gidiyor bi dur dedim hedefim 55
Ben normalde daha rahat bir tiptim. Onun yanında kaygı makinesi oldum. O da suçu bana atıyor sen kaygılısın diyor.Babanın bu kadar karışmasına karşıyım ben ya ama benim eşimde öyle her haltı araştırır bu yüzden de karışırçok kavga edeceğiz diyoruz zaten ediyoruz çocuk konusunda
Şuan 63 kilo oldum boyum 164
Normali geçmek üzereyim anlayacağın kilolu sayılmama az kaldı
Azimli ol olur.
Boyun 55 kilon 55 yakışır.
Yakın hedefler koy.
Haftada 1 kilo gibi. 750 gram gibi. 500 gram gibi.
Çorba karbonhidrat.Eveetoğlumu uyutmuştum öğlen, o uyandı uyanınca hemen yemek yemedigi icin meyve hazırladım
şu saate kadar sadece mutfağı temizledim
Bulaşık makinesi çalıştırdım
Kalanları yıkadım
Şehriye çorbası yaptım bebeğimi doyurdum.
Akşam için patatesli bezelye yemeği ve pilav yapmayı düşünüyorum onun için ön hazırlık yaptım.
Şimdilik bu kadar mutfak bitince geri kalan çok gözümde büyümüyor
Bu arada bende bi kase çorba içip günü kapattım
Bende annem gibiyim doğru diyorsun soğuk kanlılığım ona çekmişBen normalde daha rahat bir tiptim. Onun yanında kaygı makinesi oldum. O da suçu bana atıyor sen kaygılısın diyor.
Ama bu sene annemi gözlemledim kararsızlık stres huyları bana geçmiş yani.
Onun annesi de paniktir. Hemen olsun bitsin ister her şeyi.
İnsan anne babasına çok benziyor gerçekten.
Oğlumda şimdi tıpkı babası.
Ya benimki annesine de çok benziyor babasına da. Allah'tan seviyorum ikisini de. Kötü insanlar değiller.Bende annem gibiyim doğru diyorsun soğuk kanlılığım ona çekmişeşimin babasını tanıyamadım ama anlattığına göre ona çok benziyor Annesine azıcık benziyor aman benzemesinde
Ben çok kaygılı değilimdir panik atağa rağmen düşün yanieşim öyle ama bana karşı çocuklarımıza karşı Panik halinde am mesele bilmişlik taslaması ya deli ediyor beni bi anneye o kadar karışılır mı şimdiden alacaklarımızı tartışıyoruz gereksiz ne varsa istiyor
Çorbayla birlikte salatada yemeğe özen göster hem daha uzun tok kalırsın hemde daha besili bir diyet olurEveetoğlumu uyutmuştum öğlen, o uyandı uyanınca hemen yemek yemedigi icin meyve hazırladım
şu saate kadar sadece mutfağı temizledim
Bulaşık makinesi çalıştırdım
Kalanları yıkadım
Şehriye çorbası yaptım bebeğimi doyurdum.
Akşam için patatesli bezelye yemeği ve pilav yapmayı düşünüyorum onun için ön hazırlık yaptım.
Şimdilik bu kadar mutfak bitince geri kalan çok gözümde büyümüyor
Bu arada bende bi kase çorba içip günü kapattım
İyi huyların kime benzerYa benimki annesine de çok benziyor babasına da. Allah'tan seviyorum ikisini de. Kötü insanlar değiller.
Ben babama pek benzemem. Kötü huylarım anneme benzer.
ogle yemegimi proteinle yaptım o yüzden akşamı erken kapattımÇorba karbonhidrat.
Onunla günü kapatamazsın.
Yanına mutlaka yoğurt , salata, peynirli salata gibi tabak eklemen lazım. Kas kaybedersin.
Bugün üşendim salata yapmayaÇorbayla birlikte salatada yemeğe özen göster hem daha uzun tok kalırsın hemde daha besili bir diyet olur
Kocan istese yaparsınBugün üşendim salata yapmaya
Süt şişkinlik yapabilir ayran tokluk hissi verirogle yemegimi proteinle yaptım o yüzden akşamı erken kapattım
İlerleyen saatlerde bi bardak ayran yahut süt içebilirim:)
Hamileyken ilk 14 hafta kilo verebiliyosun. Ondan sonra vermemen gerekiyor bebegin sagligi icin.Hamileyken kilo vermek amaçlı yapılan diyetler sağlık bozuyormuş yeni okudum bunu kilo korumak işe yararmı bilmem ama hamileyken hep aç olan insan aşeren insan nasıl diyet yapabilir
Aşerme demek fazla yemek değil aslındaHamileyken ilk 14 hafta kilo verebiliyosun. Ondan sonra vermemen gerekiyor bebegin sagligi icin.
Ben asermeye inanmiyoeum ya. Tamam arada sirada insanin cani bisey cekiyo ama olumune yemeye gerek yok. O biraz simariklik. Alinmasi gereken kilo belli 12-14 arasi. Ustu yemekten alinan kilo.
Ben 3kg aldim sat tan beri ama ilsclar gecen hafta kesildiginden beri istahim normale dondu aklima gelmio yemek yemek. İlaclardan almisim o 3 kg da.
Yaz yağmuru ıslansaydın birazBugün bi yağmura yakalandım
Mahsur kaldık
Kocan istese yaparsınkendini de besle
Belki de bi kahve içerim şuan hiç acıkmadım evi supurmeye hazırlanıyorumSüt şişkinlik yapabilir ayran tokluk hissi verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?