dünden ıspsnak ve pırasa var bugünde tavuk haşlıycam ilave
havalar soğuyunca kimse yemek yapmıyo herhalde :)))
naber canım off islim kebebımı yaptın süpersin ya sen nasıl çekti canım anlatamam gerçi şu sıra canım taştan yumuşak herşeyi çeker oldu ama olsun:):)
harbiden bi dağıldık ne oluyor anlamadım ki..
naber canım off islim kebebımı yaptın süpersin ya sen nasıl çekti canım anlatamam gerçi şu sıra canım taştan yumuşak herşeyi çeker oldu ama olsun:):)
harbiden bi dağıldık ne oluyor anlamadım ki..
daha ne yapacaksın canım ellerine sağlık ıspanakta çekti bak canım pirinçli olcak ama:):)
iyidir cnm seni sormalı
gel beraber yiyelim akşama
hamilemisin yoksa
sanırım alıntı sorunundan dolayı böyle olduk
iyiyim canım sağol valla hamilemiyim bilmiyorum hayırlısı olsun ama vucudumda ve bünyemde değişiklikler var açıkcası 3 güne belli olur:):)
bencede bu alıntı işi hiç olmadı düzelmeyecek mi acaba?
sağol canım gelip yemiş kadar oldum ellerine sağlık..
senin karnın acıktı bence bir havuç falan soyda ye meyve falan hiç olmazsa kilo almazsın bari
hayırlısı cnm
istiyorsan neden olmasınki
düzelecege pek benzemiyor bence
yemedin ama genede afiyet olsun diyeyim
yılbaşına ne hazırlayacagına karar verdin mi
henüz hazır değiliz canım..
valla hiç düşünemedim bile var mı senin aklında birşeyler..?
benim 1 haftadır karnım hiç doymuyor ki maşşallahım var yani şoktayım işyerindeyim havuç yok ama ekmeğime saralle süreyim de yiyeyim bari biraz:):)
kilo olayına gelince 45 kilodan 47 kiloya çıktım 1 haftada nasıl oldu onuda bilmiyorum 50 olsam dahada bişi istemem valla:):)
aslında erken evliligin iyice otursun
valla her sene benim yılbaşım aynı geçer
iki aile bizde olur
yılbaşı günü hem benim hemde kv nin dogum günü çünküşansıma bak
eşimle dogum günümü özel bi şekilde hiç kutlayamadım kadın hep ortada zaten
pasta keser kuruyemiş çay meyve
o kadarda oturmaz babam
erken kalkarlar zaten
sonra kızım yatar
eşimde işe gideceginden o da yatar
iyilikmelegi mutfaga ortalık toplar o da yatar
yani özel bişey yapmıyorum
belkide hamilesindir..inşallah..
canım çok isterdim ama hiç hazır değilim hamile olmaya o yüzden korkmuyorda değilim hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım
geç anne olmak dezavataj bence tabii nasib bu işler ama çok güzel bir duygu allah tüm isteyenlere versin.
hım kötüymüş o doğumgünü olayı beraber kutlamayın sizde eşinle baş başa olun..
bende iki aileyi toplamak istiyorum çünkü toplamazsam eğer kayınbabam ne yapar eder bizim yanımıza gelir ya da bizi zorlar onlara gitmemiz için öyle olacağına kendi ailemide alırımm ohh hepimiz oluruz benimde kalbim buruk olmaz bu sayede:):)
valla yemek yapmayayım mı ki şimdi öyle abur cumur tarzı şeyler mi yapayım ama yemekte gerekmez mi ki?
başbaşa anca ertesi gün yemege gideriz o gün bişey yapmıyoruz ailecek takılıyoruz
kp ve babam birbirlerini çok severler
bence yemege gerek yok
makarna yogurtla
pogaça börek pasta kuruyemiş meyve
tamam
alkol de olacak büyük ihtimalle et felan yapmayyaım mı bide eşimin tarafı erken den gelirler annemler uzakta oturuyolar ve çalışıyorlar ama kayın validemle kayın peterim yakın oturuyorlar bide çok düşkünler bize özlemlerinden erkenden gelirler aç olurlar olmazlar mı ki evinizde yiyin gelin mi desem acaba:):):)
bende çalışıyorum o gün nasıl yapacağım ki?
ohh maasallah döktürmüşsün bu menüye burun kıvırıcak insan henüz doğmamıstır herhalde :))sanırım
ben bu ara sallıyorum eşim geç geliyor
kızımla ne bulursak yiyoruz
bikaç gündür annemde yedik
pek yemek yapmıyorum ama bugün yaptım
kızıma ve bana tavuklu şehriye çorbası
eşime işkembe çorbası
islim kebabı
pilav
salata yaptım
bende yapmayacağım dün sabahtan yapmıştım onlardan var gene bu akşamda yeriz benim imkanım olsa bu havada bende yapmam valla:):)
demeden gecemiycem gercekten iyilikmeleğiymişsin :)))aslında erken evliligin iyice otursun
valla her sene benim yılbaşım aynı geçer
iki aile bizde olur
yılbaşı günü hem benim hemde kv nin dogum günü çünküşansıma bak
eşimle dogum günümü özel bi şekilde hiç kutlayamadım kadın hep ortada zaten
pasta keser kuruyemiş çay meyve
o kadarda oturmaz babam
erken kalkarlar zaten
sonra kızım yatar
eşimde işe gideceginden o da yatar
iyilikmelegi mutfaga ortalık toplar o da yatar
yani özel bişey yapmıyorum
katılıyorum ama erken anne olmak için sartlar her gecen gün biraz daha zorlasıyor kelebek de ben de çok yeni evliyiz azıcık evliliğin tadını cıkaralımgeç anne olmak dezavataj bence tabii nasib bu işler ama çok güzel bir duygu allah tüm isteyenlere versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?