ben bu iş için işletme okudum üniversiteye gitmeden ne iş yapıcaım belliydi okuldan sonra bi süre kaçtım bu işten bankada çalıştım özel bi firmada finans müdürlüğü yaptım ama sonunda kürkcü dükkanına geri döndüm:)) işimiz zor gercekten ama bankacılık bnm hayatımda gördüğüm en zor ve cekilmez iş. şimdi kendi işimdeyim isteyerek calışıyorum herseyden önemlisi keyif alarak yapıyorum bi işim cıktığında da babamı arayıp ben gelmiyorum demem yeterli oluyo:)) bu aylarda bile böyle düşünüyosam ben bu işi ömür boyu yaparım diye düşünüyorum:))) sen neden ayrılmak istiyosun?
günaydın kızlar yılbaşında ne yapıyorsunuz evde olanlar menüleriniz belli mi?
menüm;
piliç dolma ya da baget
baget yaparsam pirinç pilavı
mercimek çorbası
gavur dağı salatası
ıspanaklı tava böreği
yaprak sarma
biber dolması
zeytin yağlı fasulye
milföy börek
zeytin yağlı enginar
portakallı kereviz mezesi
patlıcan mezesi
havuç mezesi
lahana mezesi
brokoli ve karnıbahar bol limon ve zeytin yağlı
kartopu pastası
bunlardan yapmayı planlıyorum bakalım yetişe bilecek miyim..
aklıma başka şeyler gelmiyor gelir ise yazarım sizin değişik fikirleriniz var ise onlarada açığım..
herkese iyi yıllar diliyorum..
sağlık, mutluluk,huzur evinizden eksik olmasın inşallah..
kelebekçim senin portakal dilimli elmalı kereviz salatanı geçen gün yaptım .... çoook güzel oldu... hep yapacağım bundan sonra... teşekkürler...
menünü çok beğendim canım ama misafirlerinin gelemeyecek olmasınada çok üzüldüm.
o kadar hazırlık yaptın gece yarısına kadar..
ama umarım durumları iyidir misafirlerinin canım..
salatayıda beğenmenize çok sevindim benimde en beğendiğim meze çeşitidir afiyet olsun..
güzel bir yıl diliyorum sana..
umarım Allahım senin ve isteyen herkesin bebek hasretini dindirir gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip eder..
Amiiiin canımmm!!! Veeee misafir listem son anda değişti şehirler arası bütün ailemi topladım geliyorlar canım...kv.in fikriydi sağolsun... 20 kişi oluruz heralde !!!
biranda böyle oldum
aynen canımm yaaa!!!! o kadar hazırlık yaptım diğer misafirlerime Allah onlara sağlık sıhhat versin tez zamanda inşallah! Gelemiyorlarmış, çok üzülmüştüm... neyseki ailem toplanıp geliyorlar ben de şimdi senin gibi rahatım yabancı değiller nasılsa! çorbayı pilavı geç yapıcam artık....valla bizbizeyiz ya o yeter....
Bu salata nasıl oluyor ki :) Geriye doğru göz attım ama kaçırdım sanırım biri yazabilir mikelebekçim senin portakal dilimli elmalı kereviz salatanı geçen gün yaptım .... çoook güzel oldu... hep yapacağım bundan sonra... teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?