• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün tam 3 ay oldu .

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Tam 3 ay . Agustosun 15inde ona tamam ayrılmak istiyorsan ayrılalım ben aileme söylerim demiştim . O günden beri sanki o sevdiğim adam gitmiş başka biri gelmişti yerine. Ya a 5 yıldır ben mi tanıyamadım.
3 ayı gelin bana sorun birde arayıp ağlayıp yalvardim ne olur çok kötüyüm dayanamıyorum nefes alamıyorum nasıl yapıcam dediğimde unutursun bende acı çekiyorum ama en iyisi bu demişti . Ne acı çekmesi adam gününü gün ediyormuş başka kadınla. ... çok sonradan öğrendim . Meğer o kadın için bırakmış beni . Hiç onca zamana onca cabalarimiza acimadi. O kadın peki nasıl bir gurur varmış mutlu olacaklarını mı sanıyorlar arkalarında ahini almış birisi var. Umarım benim yaşadığım acinin on mislini yaşarlar.
Zaman diyorlar 3 ay geçti bir gram azalmazmi acı azalmadi. Allah kahretsin ki deli gibi özlüyorum .

Buda gecer merak etmeyin, ayriligin üzerine bide aldatilmayi ögrenince bukadar aci cekmeniz normal, gün gelecek ayrildiginiza sükür edeceksiniz... Kapatmayin kendinizi, oyalanacak biseyler yapin, yeni insanlarla tanisin, yeni hobiler edinin...:ssz:

Neler neler unutuluyor.
Sende unutacaksin...

Zaten degmez böyle biri icin uzulmeye.

Madem o gününü gün ediyormus sende öyle yap.
Bosver gitsin , neden hala dusunup canini SIKIYOSUNKI .
O dusunsun sen degil....

Çok üzücü, acınıza ne desek boş... En kısa sürede geçip gitsin inşallah. Ve o adam da mutluluğun m'sine hasret kalsın.
En Büyük KK

Benzer durumu yaşadım. Beş buçuk sene oldu ve acı geçmedi.
Hala seviyor muyum?
Hayır.
Ama seni aptal yerine koyması yok mu işte o acıtıyor.
aynen en çokta o koyuyor. Aklıma geldikçe. Çıldıracak gibi oluyorum hiç kimse bu şekilde haketmez çünkü . Birgün pişman. Olacak.diye bekliyorum seninki. Pişman olup geri dönmek. Iste dimi peki

Buda gecer merak etmeyin, ayriligin üzerine bide aldatilmayi ögrenince bukadar aci cekmeniz normal, gün gelecek ayrildiginiza sükür edeceksiniz... Kapatmayin kendinizi, oyalanacak biseyler yapin, yeni insanlarla tanisin, yeni hobiler edinin...:KK14:
Yol kapatmıyorum tam tersi hergün disardayim . Ama işte akşam olunca böyle hüzün cokuveriyor

boyle kalmaz zamanla duzelir elbet buda gecer arkadas buna uzulme ,yarin baska bir gundur yarini bekle buda gecer arkadas sakin uzulme

Yok beni terk ettiği kızla evlendi.
Oda evlilik lafı dolaniyormus ağzında şimdi evini falan dizdi zaten o kadınla . Çoğu zaman.onda.kaliyormus bir tek nikahlari eksik yani

Tam 3 ay . Agustosun 15inde ona tamam ayrılmak istiyorsan ayrılalım ben aileme söylerim demiştim . Meğer o kadın için bırakmış beni . Hiç onca zamana onca cabalarimiza acimadi. O kadın peki nasıl bir gurur varmış mutlu olacaklarını mı sanıyorlar arkalarında ahini almış birisi var. Umarım benim yaşadığım acinin on mislini yaşarlar.
Zaman diyorlar 3 ay geçti bir gram azalmazmi acı azalmadi. Allah kahretsin ki deli gibi özlüyorum .

Deli gibi özlüyor filan değilsiniz, olanları hazmedememenin acısı bu.

Kimse kendini aptal yerine koyan birini özlemez.

Acısından duygu karmaşası yaşar ve hissettiğini sevgi, özlem sanır.

Siz de hislerinizi hasretle doğal olarak sevginizle özdeşleştirirseniz acınız yıllar geçse de azalmaz.

Çünkü onu eksik parçanız haline getirmiş olursunuz.

Defalarca kez aldatıldığı halde erkek terk etmedikçe ayrılamayan kadınları anlayamayız ya hani...

Onların psikolojisi...

Zaafınızı büyütürseniz bu adam evlendikten sonra bile sizi arayabilir, görmek isteyebilir...

Üstelik siz de etkilenebilir, iletişim kurabilirsiniz çünkü onu saplantı haline getiriyorsunuz.

Adamın da karakteri ortada sizi aldatan muhakkak eşini de aldatacak... :ssz:

Back
X