• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün tam 3 ay oldu .

Canımcım.
Bak ben öğrendim , herkese söylüyorum.
Bir erkekten kıymet görmek istiyosan , tınlamayacaksın.
Oda arkadaşım mesela.
Çocuk sadece onu yarım saat görebilmek için yarım saat yol çekip gelcek .
Dedim ki kalk giyin bari.
"Amaaan , ben gelme demiştim. Çokta tın , uğraşamam, pijamayla incem" dedi.
Ve bunlar nişanlı.
Vay be.. Keşke böyle olabilsem..

Ya engel olamıyorum. Kendime kahretsin sürekli whatsapta online olacak mı diye bekliyorum yada face de birsey.paylastiginda acaba benim. Icin mi paylaştı diyecek kadar kafayı yemiş durimdayim

Onu unutturacak kimse olmadı hayatımda.Kendi kendime unuttum.Tek başıma unuttum.Unutmayıp da ne yapacaktım.
Facebook'tan oradan buradan takip edip onun mutluluğu peşi sıra ben mi kahır olacaktım.
Tercihlerin doğrultusunda yaşarsın.Ve şu an bir tercih yap.
Ya onu takip etmeye devam et.O kadınla düğün fotoğraflarını gör.
Her gün o fotoğraflara bakarak acı çek.
Ya da kendi yolunu çiz.Watsupp falan filan s.ktiret.
Yine ilk etapta acıyacak için ama bir zaman sonra acımayacak.
5 sene sonra bir kere baktım facebookuna.
Zaten öyle öğrendim o kızla evlendiğini ve çocuğu olduğunu.
Ve içim belki bir nebze sızladı ama neye biliyor musun?
Ona vermiş olduğum sevgiye.
Şimdi tercih senin.
Ya yaşa ya da her gün öldür kendini.

Aynen.
Ben de çok isterdim .
Israrla dedim.
Gerçekten böyle mi ineceksin dedim .
Farklı pijamalar giymiş diyor ki.
Summe bak senin hatrın için farklı bişiler giydim dedi:KK53::KK53::KK53::KK53:
Ama o belli bir zamana kadar benim ev arkadaşım. Neler yapardı erkek arkadaşına ağzım açık kalirdim. Sonra evlendiler ancak 2 yıl evli kalabildiler . Demekki köprüyü geçene kadarmış

Onu unutturacak kimse olmadı hayatımda.Kendi kendime unuttum.Tek başıma unuttum.Unutmayıp da ne yapacaktım.
Facebook'tan oradan buradan takip edip onun mutluluğu peşi sıra ben mi kahır olacaktım.
Tercihlerin doğrultusunda yaşarsın.Ve şu an bir tercih yap.
Ya onu takip etmeye devam et.O kadınla düğün fotoğraflarını gör.
Her gün o fotoğraflara bakarak acı çek.
Ya da kendi yolunu çiz.Watsupp falan filan s.ktiret.
Yine ilk etapta acıyacak için ama bir zaman sonra acımayacak.
5 sene sonra bir kere baktım facebookuna.
Zaten öyle öğrendim o kızla evlendiğini ve çocuğu olduğunu.
Ve içim belki bir nebze sızladı ama neye biliyor musun?
Ona vermiş olduğum sevgiye.
Şimdi tercih senin.
Ya yaşa ya da her gün öldür kendini.
Çok sabırsız ve merakliyimdir çok deserim ne var ne yok öğrenmek isterim. 5 yıldır iliskimdede böyle oldu . Birsey mi hissettim hemen dedektif moduna geçerim tahmin ettiğim kişilerin face bile çaldım çünkü kendisi anında sildiğiniz için karşıdaki mallar silmek her defasında sonra teker teker konuşmalarını yüzüne carptim şoka uğradı:) sonra ne oldu bir kaç gün küs sonra barıştk . Unutuyormuydum yaptığını Hayır her gece aglardim ama vazgecemezdim

o kadar zamanını ziyan etmişsin zaten bundan sonrasını bari güzel geçir. zaman akıp gidiyor vaktini bu şekilde öldürmene değmez. bi şeyleri değiştirecek olsa acını tekrar tekrar hatırlamanı tavsiye ederdim ama böyle böyle günlerini boşa geçiriyorsun. hiçbir şey için geç değil önüne bakman en iyisi canım daha 27ndesin.

Çok sabırsız ve merakliyimdir çok deserim ne var ne yok öğrenmek isterim. 5 yıldır iliskimdede böyle oldu . Birsey mi hissettim hemen dedektif moduna geçerim tahmin ettiğim kişilerin face bile çaldım çünkü kendisi anında sildiğiniz için karşıdaki mallar silmek her defasında sonra teker teker konuşmalarını yüzüne carptim şoka uğradı:) sonra ne oldu bir kaç gün küs sonra barıştk . Unutuyormuydum yaptığını Hayır her gece aglardim ama vazgecemezdim
Devam etseydin hayatın boyunca böyle aglardin ve affederdin
bence bittiği iyi oldu
ben senin yerinde olsaydım belirli bir yas süresinden sonra çok güzel olurdum ve arkadalarimla takilirdim
benim arkamdan hala ağlıyor hala seviyor diye dusunmesini istemezdim neden o zevki yasatayim ona

o kadar zamanını ziyan etmişsin zaten bundan sonrasını bari güzel geçir. zaman akıp gidiyor vaktini bu şekilde öldürmene değmez. bi şeyleri değiştirecek olsa acını tekrar tekrar hatırlamanı tavsiye ederdim ama böyle böyle günlerini boşa geçiriyorsun. hiçbir şey için geç değil önüne bakman en iyisi canım daha 27ndesin.
Haklısın bende öyle düşünmeye çalışıyorum. Ve bundan.sonra birisi olursa kesinlikle mantık. Iliskisi olacak . Bu zamanda aşk yalan.

Aynen.
Ben de çok isterdim .
Israrla dedim.
Gerçekten böyle mi ineceksin dedim .
Farklı pijamalar giymiş diyor ki.
Summe bak senin hatrın için farklı bişiler giydim dedi:KK53::KK53::KK53::KK53:
Yemin etse başı ağrımaz o zaman:KK53: Nedense böyle yapanlar değerli oluyor ben yine dayanamazdım :KK48:

Devam etseydin hayatın boyunca böyle aglardin ve affederdin
bence bittiği iyi oldu
ben senin yerinde olsaydım belirli bir yas süresinden sonra çok güzel olurdum ve arkadalarimla takilirdim
benim arkamdan hala ağlıyor hala seviyor diye dusunmesini istemezdim neden o zevki yasatayim ona
Evet o zevki yasatmamam. Lazım bundan sonra. Ben acı çekiyorum dediğimde ben cekmiyormuyum sanıyorsun derdi resme dalga geçmiş. Hala ama kız kardeşi görüşüyorum çünkü o hep başından beri benim çok iyi bir arkadaşım

Haklısın bende öyle düşünmeye çalışıyorum. Ve bundan.sonra birisi olursa kesinlikle mantık. Iliskisi olacak . Bu zamanda aşk yalan.
kesinlikle zaten mantığına yatıyorsa seni mutlu ediyorsa sen de bi süre sonra seviyorsun ve sorunu olmayan bi ilişkin oluyor. tecrübeyle sabitlendi :KK52:

Güzel mi bu kiz?
Hayır güzel olsa allah var güzel derim. Ama kadın öğretmen parası için bence gorusuyor. Çünkü bana hep memur olsaydın seni başımın üstünde tasirim derdk

Back
X