• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün tam 3 ay oldu .

Çok sabırsız ve merakliyimdir çok deserim ne var ne yok öğrenmek isterim. 5 yıldır iliskimdede böyle oldu . Birsey mi hissettim hemen dedektif moduna geçerim tahmin ettiğim kişilerin face bile çaldım çünkü kendisi anında sildiğiniz için karşıdaki mallar silmek her defasında sonra teker teker konuşmalarını yüzüne carptim şoka uğradı:) sonra ne oldu bir kaç gün küs sonra barıştk . Unutuyormuydum yaptığını Hayır her gece aglardim ama vazgecemezdim
Şu andaki ilişkimi anlattın saygılar.

Çok sabırsız ve merakliyimdir çok deserim ne var ne yok öğrenmek isterim. 5 yıldır iliskimdede böyle oldu . Birsey mi hissettim hemen dedektif moduna geçerim tahmin ettiğim kişilerin face bile çaldım çünkü kendisi anında sildiğiniz için karşıdaki mallar silmek her defasında sonra teker teker konuşmalarını yüzüne carptim şoka uğradı:) sonra ne oldu bir kaç gün küs sonra barıştk . Unutuyormuydum yaptığını Hayır her gece aglardim ama vazgecemezdim

Facebooklari nasil caldin? Ya biri bana ögretsin bunu da eski sevgilimin yaptiklarini gözümle görüp nefret etmek istiyorum daha cabuk unutmak icin :KK61:

Yap yap sonra benim gibi anksiyete hastası ol.

Anksiyete hastaligim vardi zaten yendim ve benim korkularim baska yöndeydi, böyle bisey beni anksiyeteye sürüklemez tam tersi kurtulurum tamamen acik bi sekilde yaptigi pislikleri görürsem. Lütfen biri bana facebook calma konusunda yardim etsin :KK61:

Facebooklari nasil caldin? Ya biri bana ögretsin bunu da eski sevgilimin yaptiklarini gözümle görüp nefret etmek istiyorum daha cabuk unutmak icin :KK61:
Mail adresinin şifresini öğrenirsen kirarsin

Hayır güzel olsa allah var güzel derim. Ama kadın öğretmen parası için bence gorusuyor. Çünkü bana hep memur olsaydın seni başımın üstünde tasirim derdk
Yok artık insanların dini imanı para olmuş.

Back
X