Bugün tanışmamızın 4. Yıldönümü

Ortada polis kalmadı ondan mı bilemedim ki...aynen öyle herkesin sınavı farklı, 4 başı mahmur olan yoktur hayatta

14 ocakta kardeşimin nişanı oldu, gelin kızımız babasıyla dans etti, elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım, kalbimi kıyma makinasından geçtiler sanki, ölüm diyo insan, bi tek ona çare yok

Sorun dedin aklıma geldi ankaraya geleli 6 ay oldu tekrar tayin olayı olabilirmiş topun ağzında olabilirmişiz ağzıma yüzüme tik geldi yeminle
Doğu mu batı mı? Batı tayininde Ankaranın A sını yazana geliyor diyordu benimki en son. Ki bizim de kaçıncı tercihti ankara ama ankara gelmişti. Batı olacak ve tercihle olacaksa ankara gelir inşallah yine ama tabi umarım o stresi tekrar yaşamazsınız.

Off cok dagittin simdi beni ( Allah tamamina erdirsin canim, hepimizin imtihani farkli yerden, dediğin gibi tek çaresizlik ölümde, işte bende o yüzden 3 günlük dünya da mutlu yaşayabilme umuduyla boşandim ya. Allahım pişman etmesin

Maaşim eşinden çokmu peki,? Benim ex odunu benden epey fazla maaş almasina ragman gözü paradaydi, cimrilikleri hesaplari off aklima geldi yine

Şu an Ankaradayız, Doğu diyolar

Ben özlemiyorum günlerce aramasa aklıma gelmeyecek ..aradiginda kapatsin istiyorum yanlız olmak daha iyi geldi bana bu olmayisinda.. önceden arardım aramiyorsun diye trip atardim kıyafetlerini koklardim vs..ama su an nötr durumdayım bu durumu 3 .yaşayısim 3. kez terkedisim kafamda........ ama isin en kötü yani ne biliyor musun xpreiaZ benim şu 10 yilda onu terkedislerimin farkinda bile olmayışı bu cok farklı birsey işte benim gidişimi görmeyen adamla evliyim....bu kafamda bitirmelerimde ne yapacağım bundan sonra diye geri dönüşlerim oldu geri geldim ama zamanla ıcimdekiler ölmeye başladı ....belki şuan ben sözün bittiği yerdeyim. ...aslında eşimi zor adam sevmeyen çekmez eminim eee artık ben seviyor muyum Hayır sadece alışkanlık ve tahammül etmek çok zor olacak benim için. Ben ne istiyorum bu dunyaya bir daha gelmeyecegime göre beni cok seven bir adam istiyorum hayatımın geri kalanında. .... Düşünmek için cok zamanin var canım kendini dinle bu hayat daha ne kadar böyle geçecek.... artıların ve eksilerin hangisi fazla bunu da geç sen nasıl bir hayata devam etmek istiyorsun hakkında en güzeli ne ise o olsun.

Ss alıyorum..
Su tatminsizlikten daha kötü olamaz hicbir sey demişsiniz ya. Ne kadar dogru.

Maaşim eşinden çokmu peki,? Benim ex odunu benden epey fazla maaş almasina ragman gözü paradaydi, cimrilikleri hesaplari off aklima geldi yine
Cimrilik benimkinde de var. Çok zorlandım yeni evliyken onu aşmaya başladık yavaş yavaş.. Allahım beni balayı diye götürdüğü kampı düşünüyorum hala önce dayısının evinde 10 kişi geçirme fikri vardı , orda kalmamak için götürdüğü kampa bile razı geliyordum. En son dedim ne yapıcaz parayı peki amaç ne? Gidelim doğru düzgün bir otele. Razı oldu neyseki..

Kuruş hesabı yapardı şimdi arkadaşlarına hediyeler dağıtıyor benim maaş onunkinden baya fazla. 2.5-3 katı nerdeyse. Valla kendimi "3yüz milyon milyar sen o paraları ne yaptın " diyen teyze gibi hissediyorum şu an. Az önce baya baya mesajlaştık. Aradı açmadım. Bu defa tutuşmuş halde.. çarşamba gel konuşalım böyle mesajla olmaz bu iş dedi. Sonra tlf edince açtım. Biraz konuştuk hala bana niye güvenmiyorsun demeye devam edince dedim biliyorum ne yaptığını , ısrarla yalan söylüyorsun hatırlamıyorum diye. Sana son kez soruyorum ne yaptın o parayı. Bu defa döküldü. Xin gittiğini sözü olduğunu saat aldığını ve güzel bir yerde yemek yediklerini 3-5 kişi , hesabı da onun ödediğini anlattı. Dedim ki zaten biliyordum ne yaptığını , ama o kadar rahat yalan söylüyorsun ki kendimden şüpheye düşüyorum. Bir şekilde ben öğrenmiştim zaten , sen bana bu kadar kolay yalan söylerken , beni para hesabı yapmakla eleştirirken hiç mi utanmıyorsun.. kızarsın diye anlatmadım , x i sevmediğini biliyorum dedi. Evlendiğimizden beri x için bana kaçıncı yalan söylemen beni kaçıncı kırman dedim.. ne desen haklısına bağladı...

Sana inanmıyorum güvenmiyorum bunlar anlık sinirle edilmiş sözler değil. Önümüzdeki iki ay ayrı iken ben mercek altına alıyorum evliliğimizi. Bir daha ayrılalım lafını kim ağzına alırsa alsın bu defa şakası olmayacak haberin olsun dedim.

Ayrılık yüzünden böyle hassaslaştığımı , benim özlemeye hiç dayanamadığımı falan söyledi.. beni çok sevdiği çok aşık olduğu falan... ama dünün ne olduğunu da hatırlamadı. Geçen hafta da doğum günümdü onu da hatırlamamıştı zaten... ama çok aşık.... deli gibi seviyor

Bilmiyorum ya nerden anlayacağımı da bilmiyorum sevgisi gerçek mi değil mi... ama bu 2 ay iyi oldu.. sonunda inşallah en doğrusu ne ise hakkımda en hayırlısı ne ise o karara varırım...

Anlaşılan U dönüşü yapmış,bazılarımız buna kıvırmada diyebiliriz.Ah bu erkekler bilseler aslında bizimle anlaşmak ne kadar kolay oysa ki zora sokan bilinmeyen beyinleri:)
Çok güzel konuşmuşsun,yeterince de anlaşılır olmuş ama doğum gününü, tanışma gününü unutması sana sanki daha bir kırgınlık vermiş.Anlayamadığım senin sevginden o kadar emin ki,bunu asla seni gaza getirmek için söylemiyorum ama kendine çok güveniyor ya...

öyle , kendine güvenine aşıktım ben, şimdi derdim oldu tabiki kendine güvensin de beni kaybetme korkusu hiç yok dediğin gibi emin yani sevgimden... işin ilginci hiç sormadı da nerden biliyordun xin geldiğini , x e hediye aldığımı falan diye sorarsa ne dicem diye düşünüp duruyodum.

özel günleri abartan biri değilim de normalde bir çiçek ufak bir hediye alırdı. bu sene ne evlilik yıldönümü ne doğum günü ne tanışma yıldönümü hiçbirini hatırlamadı. ben de sorun çıkarmadım, 1 hafta süren var git hediyemi al dedim evlilik yıldönümünde. açılışı orda yaptı devamını fena getirdi..

sevgisinden , aşkından hiç emin değilim ama ayrılmak istemediğine eminim ben de.. iş ciddileştikçe duruşu değişti. geçiştiren cevaplardan uzun uzun paragraflı mesajlar yazmaya çabaladı kin tutan biri değilim, bunu kullanıyor, sevgimi kullanıyor..

burdan gitmeyi öyle çok istiyorum ki, umarım senin deneyimlediğin gibi güzel gelişir gelecek bizim için de.. tebdili mekanda ferahlık buluruz...

esimle birkac kez aksam evi supurmem ile ilgili gerilimimiz oldu. bana bu ugurda tepki gosterdiginde sebepsizce ben de seslendim:

- ayrilalim o zaman.

bu cumleyi istedigim icin degil, sadece butun bu yorgunluklarin uzerine daha artik bir seyle ugrasacak gucum kalmadigindan soylemistim.

esiniz de bu mayette konusmus olabilir.

yasadiginiz gerilim sadece yorgunluktan. lutfen harcamayin yok yere size bahsedilmis bu yuvayi.

Ay semurcan çok tatlısın , o kadar naif yorumların var ki mesajlarını okurken bile bir huzur geliyor bana.

O da konuyu kapatmak için ayrılalım dediğini söyledi , ama son zamanlarda çok sık duyduğum için bunu kırılıyorum , ciddi olduğunu düşünüyorum. Hani büyük büyük tartışmalar olsa sinirle söyledi ciddiye almayayım diyeceğim ama ufacık bişeyde çıkıyor bu.

O x arkadaştan nefret ediyorum. Daha önce de pek çok kez tartıştık onun yüzünden. Ama galiba artık arkadaşlıklarına müdahil olmamalıyım. Her ne kadar zerre güvenilmeyen , her tür çirkin huya sahip bir insan olsa da , zamanında bizi maddi kayba uğratmış olsa da bir şekilde frekansları tutuyor eşimle ve eşim hala arkadaşlığına devam ediyor. Yine de eşimin yalan söylemesini haklı göstermez bu durum tabi.. ama kendisi de şu anda çok pişman. Söyleseydim bu kadar üzmeseydim seni keşke diyor..

Umarım tekrarı olmaz, bir daha yalan söylemeyeceğine de , ayrılık lafını kullanmayacağına da söz verdi. Umarım herşey yoluna girer..

yuva hosgoru ile baki kalir. sabrinin ekmegi lezztli ve daim olsun.

hakkimdaki gorusun icin bilhare tesekkur ederim :)

Banliydim yazamadım :)
Bugün nasılsın xperia?
Ben hep senin banlı zamanına denk getiriyorum bu sorunları ya

Nasılım? Ben ne zaman tamam benden bu kadar desem bu defa o çabalamaya başlıyor... ciddi ciddi ne zaman dilekçeyi versem , bir sonraki tayin dönemi ne zaman , nereye kaç puanla giden olmuş diye araştırmalara başlamıştım onun kaç günlük umursamazlığının üstüne. Ben bunlara bakıyorken o pişmanım çok hatalıyım özür dilerim demeye başladı.. ben tabi yumuşadım hemen yine

Seviyorum kahretsin şarkısını armağan ediyorum kendime elimden geldiğince belli etmemeye çalışıyorum ama özlediğimi de sevgimi de. Flört ediyoruz sanki, 29 sene ilişkide oyuna karşı olan ben , dur uzun çaldırsın hemen açmayayım modlarına girdim Telefonu önce ben kapatayım , çok meşgülüm havası vereyim falan yapıyorum sonra kapatıp kk ya geliyorum

Sevgili xpreia..arkadaş olayıyla ilgili şunu söylemek istiyorum;benim de pek zararlı bi arkadaşım vardı. Eşim o kadar uyarırdı ki beni,ben asla dinlemezdim eşimi. Bi yerden sonra gizli görüşmeye başladım taaa ki kendi gözlerimle bana verdiği tahribatı anlayana kadar. Ama o süreçte eşim arkadaşımla ilgili müdahil olmaktan ya da bişey söylemekten çekmişti kendini. Ben bizzat kendim yüzyüze kalınca anladım. Diycem şu ki; bırak eşin görsün,anlasın. Sen söyledikçe daha da bırakmayası gelir eşinin o arkadaşı.

Kendisi görseydi görmeliydi şimdiye kadar ama.. ben durduk yere nefret etmedim ki bu arkadaştan. Bizim bir ticaret macerası olmuştu eşimin. Zaten girmesi bu arkadaş yüzünden oldu , 1 sene hem maddi hem manevi mahvolduk. Eşimin başının etini yiyordum çık ayrıl devret bıktım artık diye. Daha yeni evliydik o zaman. Neyse eşim tam razı oldu çıkmaya bu x şahsı geldi ortaktan ayrıl biz ikimiz devam edelim diye kafasına girdi eşimin. Oysa tam verdiğimizi alıp çıkacaktık ortak kabul etmişti. Nasıl x birlikte devam edelim deyince eşim ortağına yaptı ödemeyi , ortak gitti. Ve bu x şahsı ne dese beğenirsin ? Babam izin vermiyor.!!!! Kaldı dükkan borç içinde bize. Bikaç ayım daha zehir oldu , burnumdan geldi. En son ya dükkan ya ben diye rest çektim de oldukça zararına bir şekilde devretmeyi kabul etti çıktı..

Diyorum ya bu xin konusu apayrı bir konu eder zaten. Ama gençler birbirini sevmişse artık bana hayırlı olsun demek düşer. Napayım daha kaç kere bu x yüzünden üzüleyim? Görüşürse görüşsün artık.. zaten gidiyoruz inşallah son 2 ay. Sonra nerde denk gelecek de görecek xi.

İnşallah eşin geç olmadan senin değerini anlar ve sana hakettiğin kıymeti verir. Aşık olmaktan bu yüzden hep korkmuşumdur. Ailemin fikirleriyle çatışmayı hiçççç istemem. Dilerim herkeşler güzel evlilikler yapsın, evli olanlar huzuru bulsun, bunu haketmeyen erkeklere de tez yol verilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…