Bugün yapmak istediğiniz ama yapamadığınız şeyler

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Hani aklımıza gelir günün planını yaparız ya ,bugün şunları şunları yapacağım ya da
eşinize ya da sevgilinize şunları şunları diyeceğim diye ve
sonra ne söyleyebiliriz ne de yapabiliriz.
Burada o günün yapamadıklarımızı ve diyemediklerimizi paylaşalım istedim.

Hımmmm...
Şu anda daha çok erken..:smiley-cool:
Belki günün sonunda daha iyi bişiyler çıkar...
Aklıma gelen müdürüme okulumla ilgili son gelişmeleri anlatamadım...:ecrin_bebek:
Kaç gündür yanına uğrayamadım,bu sabah bir bakayım dedim,şehirdışından dönmemiş..guclubacismile

Temizlik...
Hala yerimden kalkıp başlayamadım.
Gün uzun, yaparım nasılsa :hulya:

Temizlik yapmam lazım ama ben ne hikmetse kalkıp yapmaya üşeniyorum nasılsa vakit var yapacağım sonuçta bu işi kolay gelsin bana guclubacismile

şuan aklımda bbişi yok bugüne dair yatıcam büyük ihtimal :icecream: okulada gitmedim :tomato: ohhhhhhh gel keyfim gelllll

Sabah dişçimde randevum vardı,
ağrıdan kurtulacaktım ama çekelim deyince
koşa koşa kaçtım yani yine yapamadım...!!!

erken çıkmam lazım ama şef kaçan keçilerini saymakla meşgulken
izin almak pek akıl işi değil
keşke sabah izin alsaydım keyfi yerindeyken:bbo:

Eve gelir gelmez dolabımı düzenleyecektim,ama odadaki temizliği bitiremediği için yardımcımız, yapamadım.Aslında bu bahanem sanırım.

Bugün eşim gözleme istemişti,bende sabahtan enerjiktim olur dedim,
ama yapamadım,gözüm yemedi..yarına inşallah.

Fön çektirecektim yarın için,ama üşendim.Olsun böyle de güzel.naniknanik

mağazaları dolaşıp almam gereken son şeyide halletmeyi planlamıştım ama malesef yağmur izin vermedi

Pazar pazar eşim çalışmıyor olsaydı,onunla dışarı çıkıp,alışveriş yapıp,ardından güzel bir yemek yemeği isterdim

kuruyan camasırları ütüleyıp yerıne koyacaktım,mutfak dolaplarını silecektım..bide yatagı silecektım camasır suyuyla .. üşeeendiimmm...
eşim gelmeden yapmalıyımkı yatak niye ıslak demesin :))) 1haftam var

Hazır mantı yapacaktım canım istiyordu çok,yani tek yapmam gereken haşlanmış suya mantıları atmak olacaktı,ama onu bile yapmadım,uykum var,yorgunum,yemeğimi yedim de geldim. akannehir

bugun hepsini yaptım :) önce gardan annemı aldım yemeklerımızı yedık onu yatırdım sen yoldan geldın dedım :))) ben doruuuu önce guzellık merkezine sir agdaya ordan gunum vardı oraya kosturdum saat 4.30du ama olsun kımse kalkmamıstı daha yetıstım yani ordan alısverıs yaptım ve evıme geldım ..

plansızdı bırazcık ama oldu işte.. annem gelınce cıkamam dıyorsum ayıp olur kadına diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…