Bugün yaşadığımız olay

Dxbgffh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
592
237
53
İyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor

Kaç yaşında kızınız

Ortada hicbir sey yokken baskasinin cocuguna nasil vurursunuz? Ay ne munasebet? Belki cocuk gercekten oylesine sordu Bu kadar endiseliyseniz yanindan ayrilmayacaksiniz cocugunuzun

Ortada hicbir sey yokken baskasinin cocuguna nasil vurursunuz? Ay ne munasebet? Belki cocuk gercekten oylesine sordu Bu kadar endiseliyseniz yanindan ayrilmayacaksiniz cocugunuzun
Diyen komşu da söyledi kızımda söyledi baya izlemiş çocuğu

Belkide gercekten öylesine sordu, ortada hic bir sey yokken başkasinin çocuğuna vurmaniz biraz fazla fevrice olmuş.
Endişenizi anliyorum, ama yinede öfkenizi kontrol etmeniz lazim.
Elinizde hic bir delil yokken bir çocugu dövmüş oluyorsunuz şuan.
Darp raporu alıp şikayetci olsa ne diyeceksiniz kizima yan gozle bakti mi ?

Baskalari izlerken siz ne yapiyordunuz? Her halukarda sadece cocugunuzla konusuyor diye baska bir cocuga vuramazsiniz. Valla o vurdugunuz cocugun annesi ben olsaydim cok korkunc seyler yasanirdi o anda.
Hem milletle sohbet edip cocugunuzu takip etmeyeceksiniz hem de bakiyor ve adini sordu diye 15 yasinda cocuga vuracaksiniz??? Umarim ailesi sizden sikayetci olur

Bilemiyorum ama konuşurken suçluluk psikolojisi vardı çocuğun üzerinde bende bir anne olarak korktum her gün tvde bir sürü küçük çocuğun görüldüğünü görüyoruz

Komşu bunu görüyor, ama sen değil?
Kizin bunu görüyor ama gelip sana anlatmiyor?

Ve ne, nasil bakti kimse asil bilmiyor. Cocuk dalmişta olabilir, fark etmemişte olabilir.

Bu nasil olaylar, nasil ebeveynlik anlamadim.

Bilemiyorum ama konuşurken suçluluk psikolojisi vardı çocuğun üzerinde bende bir anne olarak korktum her gün tvde bir sürü küçük çocuğun görüldüğünü görüyoruz
Maşallah beden diline, psikolojiye falan da hakimsiniz. Hemen şak diye verdiniz hükmünü. Bastınız tokatı. Tebrikler.

Bende goruyorum ayni haberleri, bende endiseliyim tabiki hepimiz dikkat ediyoruz ama tepkiniz yersiz.
Yani sadece neden sordun hayirdir falan deseniz anlarim ama vurmak çok yersiz.
Her adini soran kisiye imdat diye bagirmasini tembihlemeniz cocugunuz icinde iyi degil sanirim.
Boyle durumlarda kiziniza yaklasmaniz, ismini yada yasini sorduysa o an lafa girmeniz neden soruyorsun falan demeniz daha uygun olurdu sanki.
Ali kıran baş kesen gibi olmuş

Tamam da ciddi bir durum yokken yaptığınız çok yanlış. Siz de çocuğu taciz etmişsiniz farkında mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…