Kaç yaşında kızınızİyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
15 yasında ki cocuga mı vurdunuz?sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı
Ortada hicbir sey yokken baskasinin cocuguna nasil vurursunuz? Ay ne munasebet? Belki cocuk gercekten oylesine sorduİyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
7yasindaKaç yaşında kızınız
Diyen komşu da söyledi kızımda söyledi baya izlemiş çocuğuOrtada hicbir sey yokken baskasinin cocuguna nasil vurursunuz? Ay ne munasebet? Belki cocuk gercekten oylesine sorduBu kadar endiseliyseniz yanindan ayrilmayacaksiniz cocugunuzun
Baskalari izlerken siz ne yapiyordunuz? Her halukarda sadece cocugunuzla konusuyor diye baska bir cocuga vuramazsiniz. Valla o vurdugunuz cocugun annesi ben olsaydim cok korkunc seyler yasanirdi o anda.Diyen komşu da söyledi kızımda söyledi baya izlemiş çocuğu
Bilemiyorum ama konuşurken suçluluk psikolojisi vardı çocuğun üzerinde bende bir anne olarak korktum her gün tvde bir sürü küçük çocuğun görüldüğünü görüyoruzBelkide gercekten öylesine sordu, ortada hic bir sey yokken başkasinin çocuğuna vurmaniz biraz fazla fevrice olmuş.
Endişenizi anliyorum, ama yinede öfkenizi kontrol etmeniz lazim.
Elinizde hic bir delil yokken bir çocugu dövmüş oluyorsunuz şuan.
Darp raporu alıp şikayetci olsa ne diyeceksiniz kizima yan gozle bakti mi ?
Diyen komşu da söyledi kızımda söyledi baya izlemiş çocuğu
Iyi yapmışsınız. 7 yaşındaki çocukla ne işi var dangalağın
Iyi yapmışsınız. 7 yaşındaki çocukla ne işi var dangalağın!!
Bende öyle düşünüyorumIyi yapmışsınız. 7 yaşındaki çocukla ne işi var dangalağın!!
Maşallah beden diline, psikolojiye falan da hakimsiniz. Hemen şak diye verdiniz hükmünü. Bastınız tokatı. Tebrikler.Bilemiyorum ama konuşurken suçluluk psikolojisi vardı çocuğun üzerinde bende bir anne olarak korktum her gün tvde bir sürü küçük çocuğun görüldüğünü görüyoruz
Bende goruyorum ayni haberleri, bende endiseliyim tabiki hepimiz dikkat ediyoruz ama tepkiniz yersiz.Bilemiyorum ama konuşurken suçluluk psikolojisi vardı çocuğun üzerinde bende bir anne olarak korktum her gün tvde bir sürü küçük çocuğun görüldüğünü görüyoruz
Yemin ediyorum kk’da her gun yeni bir olaya delleniyorumMaşallah beden diline, psikolojiye falan da hakimsiniz. Hemen şak diye verdiniz hükmünü. Bastınız tokatı. Tebrikler.
Tamam da ciddi bir durum yokken yaptığınız çok yanlış. Siz de çocuğu taciz etmişsiniz farkında mısınızBilemiyorum ama konuşurken suçluluk psikolojisi vardı çocuğun üzerinde bende bir anne olarak korktum her gün tvde bir sürü küçük çocuğun görüldüğünü görüyoruz
Bilemiyorum ama konuşurken suçluluk psikolojisi vardı çocuğun üzerinde bende bir anne olarak korktum her gün tvde bir sürü küçük çocuğun görüldüğünü görüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?