O yaştaki bir çocuğun 7yasindaki çocukla neden konuşuyor üstelik tanımıyorBaskalari izlerken siz ne yapiyordunuz? Her halukarda sadece cocugunuzla konusuyor diye baska bir cocuga vuramazsiniz. Valla o vurdugunuz cocugun annesi ben olsaydim cok korkunc seyler yasanirdi o anda.
Hem milletle sohbet edip cocugunuzu takip etmeyeceksiniz hem de bakiyor ve adini sordu diye 15 yasinda cocuga vuracaksiniz??? Umarim ailesi sizden sikayetci olur
Ben de bu kadari da olmaz deyip hep daha fazlasini okuyorum. KK daki olaylar benim icin tuhaf bir hayat tecrubesi ve insanliga karsi hayal kırıklığı gibi oluyor.Yemin ediyorum kk’da her gun yeni bir olaya delleniyorum
Benim ogluma biri vuracak bir de elimden kacti diyecek ben de pataklardim vuran kisiyi ve iyi yaptım derdim.Bende öyle düşünüyorum
Cocuklar konusur hanimefendi, hatta insanlar konusur. Genel olarak iletisim yolu olarak bu onerilir, dayak ya da bagiris kiyamet degil.O yaştaki bir çocuğun 7yasindaki çocukla neden konuşuyor üstelik tanımıyor
Benim elimden kacamazdi daBenim ogluma biri vuracak bir de elimden kacti diyecek ben de pataklardim vuran kisiyi ve iyi yaptım derdim.
İnşaallah öyle birşey yaparlarBelkide gercekten öylesine sordu, ortada hic bir sey yokken başkasinin çocuğuna vurmaniz biraz fazla fevrice olmuş.
Endişenizi anliyorum, ama yinede öfkenizi kontrol etmeniz lazim.
Elinizde hic bir delil yokken bir çocugu dövmüş oluyorsunuz şuan.
Darp raporu alıp şikayetci olsa ne diyeceksiniz kizima yan gozle bakti mi ?
İnşaallah olurBaskalari izlerken siz ne yapiyordunuz? Her halukarda sadece cocugunuzla konusuyor diye baska bir cocuga vuramazsiniz. Valla o vurdugunuz cocugun annesi ben olsaydim cok korkunc seyler yasanirdi o anda.
Hem milletle sohbet edip cocugunuzu takip etmeyeceksiniz hem de bakiyor ve adini sordu diye 15 yasinda cocuga vuracaksiniz??? Umarim ailesi sizden sikayetci olur
Kesinlikle katiliyorum elimden kimse alamazdi.Benim elimden kacamazdi daDusunsenize oglunuz eve gelmis, yuzu asik, sordunuz anlatti. Sonrasi meydan muharebesi benim acimdan
Bence deİnşaallah olur
Yok ben cocugun takacagini sanmiyorum ama cocugu parka salip kendin de o kadar keyif yapmayacaksin iste. Ben deli miyim 2 tane kuduruk cocugu araliksiz takip ediyorum. Komsu gormus, kiz gormus ama kendi gormemis. Sonra da git cocuga vur, oldu baska?Kesinlikle katiliyorum elimden kimse alamazdi.
Ve bence siddet uygulaması olayi hepten büyütebilir?o cocuk konu sahibinin kızına annesi tarafından pataklandı diye takarsa?
İzlemişde ne olmuş?Diyen komşu da söyledi kızımda söyledi baya izlemiş çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?