Bugün yaşadığımız olay

İnşaallah öyle birşey yaparlar
hatta çocuğun anasıda gelip sizi dövse o elin evladına vuran ellerinizi kırsa keşke
duy Yarabbi sesimi
Benim kizima biri böyle bişey yapsa ortalığı yikarim.
daha dun cantacida kizima okul cantasi alirken, musterilerden biri ay sen okulami basliyosun bicirik kac yasindasin sen adin ne senin dedi, adamin yakasina orada yapişsamiydim ne yapsaydim sen hayirdir diyerek.

Yok ben cocugun takacagini sanmiyorum ama cocugu parka salip kendin de o kadar keyif yapmayacaksin iste. Ben deli miyim 2 tane kuduruk cocugu araliksiz takip ediyorum. Komsu gormus, kiz gormus ama kendi gormemis. Sonra da git cocuga vur, oldu baska?
Bazı anneler çocukları parka götürme bahanesiyle kenarda gün yapıyor resmen.
Çocuklara biri birşey yapsa şans eseri görebilirler.

Belki kızınızı sevimli buldu adın ne bakayım senin dedi öylesine? Ne münasebet anlamadan dinlemeden 15 yaşındaki çocuğun yakasına yapışıyorsunuz? Ben de bizim sitedeki o yaştaki kız erkek farketmez çocuk görünce adın ne bakayım senin diyorum laflıyorum ne var bunda? Kadın olmama rağmen çocuk sevmeye çekinir oldum sizin gibiler yüzünden. Bu kadar korkuyorsanız gözünüzün önünden ayırmayın kızınızı

Yok ben cocugun takacagini sanmiyorum ama cocugu parka salip kendin de o kadar keyif yapmayacaksin iste. Ben deli miyim 2 tane kuduruk cocugu araliksiz takip ediyorum. Komsu gormus, kiz gormus ama kendi gormemis. Sonra da git cocuga vur, oldu baska?
Simdi yaslari kücük yetisme sartlari standartlari ne bilemiyoruz ki.Basımdan da gecti bir de.Kücükken bana küfür eden bir cocugu anneme sikayet etmiştim ve cocuk parkta beni salıncaktan düsürdü.

Ben kapı onune bile salamıyorum koskoca cocuklari dediginiz gibi.
Yarın cocugun ailesi kapıya gelse konu sahibi haksız iste..

Kendi çocuğunuz değerli , başkasının çocuğu it eniği mi ? Ayıp değil mi yaptığınız bu kadar korkunuz varsa başında durun . Başkasının çocuğuna vurmayı kendinize nasıl hak görürsünüz????

Belki cocuk sapık belki art niyetle yaklaştı çocuğuna peki tamam da bunlar olurken sen neredeydin?
Yaw nerede olduğunu geç belliki çocuğunun başında değil gidip elalemin yavrusuna musallat olmuş
belki sapık değil belki art niyetle yaklaşmadı çocuğa, o dayağın vebalini bu kadının ödemesi lazım arkadaşım, yarın senin benim çocuğuma saldırmayacağı ne malum kafaya bak kadındaki ya

Belki oylesine sordu nerden bilebilirsin uzun uzun bakmiş diye cocuga vurulur mu ya ??? Milletin bebesini dovucek kadar gozunuz donuyosa cocugunuzun basinda durun izleyin! Keske o cocugun anneside gelip size patlatsaydi bir iki tokat. Cocugum yok hayvanim var hayvanimi itelese kakalasa biri elimin tersiyle bi yapistiririm anlar oyle hanzo gibi adam dovulur mu dovulmez mi. Pes ya birde konu acmis.

Ayrıca şıp diye 15 yaşında olduğunu nasıl anladınız? Ergenlik dönemindeki çocuklarda kemik yaşı veya nüfus yaşı bilinmeden çıplak gözle net yaş tahmini imkansız gibidir. Belki 12 - 13 yaşındadır. Hatta bence daha bile küçük olabilir ama kendinizi haklı çıkarmak için net 15 diyebiliyorsunuz . Gerçi 15 olsa da yaptığınız korkunç ...pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…