- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
Benim kizima biri böyle bişey yapsa ortalığı yikarim.İnşaallah öyle birşey yaparlar
hatta çocuğun anasıda gelip sizi dövse o elin evladına vuran ellerinizi kırsa keşke
duy Yarabbi sesimi
Siz nerdesiniz bunlar olurken?
Neye uğradigini şaşirdi muhtemelen.15 yasındakı cocuk kendine nasıl tokat attırdı gerçekten sasırdım
Cocuk bence soka girdi, yaptigi yanlis bi sey yoktu cunku. Olsa o tokadi attirmazdi zaten15 yasındakı cocuk kendine nasıl tokat attırdı gerçekten sasırdım
Bazı anneler çocukları parka götürme bahanesiyle kenarda gün yapıyor resmen.Yok ben cocugun takacagini sanmiyorum ama cocugu parka salip kendin de o kadar keyif yapmayacaksin iste. Ben deli miyim 2 tane kuduruk cocugu araliksiz takip ediyorum. Komsu gormus, kiz gormus ama kendi gormemis. Sonra da git cocuga vur, oldu baska?
Kesin balkonundan "pür dikkat" ile izliyordur çocuğunu
Genelde ergen ve agresif olurlar cunku.Cocuk bence soka girdi, yaptigi yanlis bi sey yoktu cunku. Olsa o tokadi attirmazdi zaten
Simdi yaslari kücük yetisme sartlari standartlari ne bilemiyoruz ki.Basımdan da gecti bir de.Kücükken bana küfür eden bir cocugu anneme sikayet etmiştim ve cocuk parkta beni salıncaktan düsürdü.Yok ben cocugun takacagini sanmiyorum ama cocugu parka salip kendin de o kadar keyif yapmayacaksin iste. Ben deli miyim 2 tane kuduruk cocugu araliksiz takip ediyorum. Komsu gormus, kiz gormus ama kendi gormemis. Sonra da git cocuga vur, oldu baska?
Yazik…Bazı anneler çocukları parka götürme kenarda gün yapıyor resmen.
Çocuklara biri birşey yapsa şans eseri girebilirler.
Kendi çocuğunuz değerli , başkasının çocuğu it eniği mi ? Ayıp değil mi yaptığınız bu kadar korkunuz varsa başında durun . Başkasının çocuğuna vurmayı kendinize nasıl hak görürsünüz????İyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
Yaw nerede olduğunu geç belliki çocuğunun başında değil gidip elalemin yavrusuna musallat olmuşBelki cocuk sapık belki art niyetle yaklaştı çocuğuna peki tamam da bunlar olurken sen neredeydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?