Sen komiksin kizzz
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Twitterda takıl daha verimli orasıKimse de bana hakaret etmiyor ki anasını ağlatıp 3 binini alayımçanta alacağdum
büyük bir ihtimal, ben 40 yaşındayım biri bana vursa bende ne oluyor der bağırırım sadece. yetişme tarzında şiddet yoksa ne yapsın garibim. çok üzüldüm dayak yiyen çocugaNeye uğradigini şaşirdi muhtemelen.
Valla ortalıkta senin gibi manyak çok bir köyün delisi sen ve annen değil emin ol
aynen bir de covid gibi bir salgının ortasında park sefaları da ayrı bir konu.Kendi çocuğunuz değerli , başkasının çocuğu it eniği mi ? Ayıp değil mi yaptığınız bu kadar korkunuz varsa başında durun . Başkasının çocuğuna vurmayı kendinize nasıl hak görürsünüz????
Bakın olayi yanlis cercevede değerlendiriyorsunuz.Haddini bil sen. Kimsin de annen normal değil dersin seni hic ilgilendirmiyor kimi dövüp dovmedigi ay sanki bunlar hic birine vurmadı etmedi burda bana kimse çok anormal bsymis gibi konuşmasın
Kendi kızına nasıl duyarlı davranıyorsa keşke başkasının çocuguna da duyarlı olabilse. Bencillik cahillik...çok doğru , burada mağdur zavallı çocuk, olayın bile farkında olmayabilir. çok üzüldüm
Çok güzel olur Kudra Hanımcım, nasıl oluyor bu işler ona bakıyorum.Tahinim helvam hakaret davası, savcılık vs... Ne dersin?
Polise ne diyeceksiniz acaba ? Adını sormuş , uzun uzun bakmış mı diyeceksiniz ?Vurmak olmamış ama onun yerine polis cagirila bilirdi . Niyeti ney onlar daha iyi anlardı . Ben hoş karsilamiyorum 15 yaşında da çocuk olunmuyor ergen olunuyor hormonlar herşeyi yaptırabilir. Annenin kizinin yanında olmaması da suç . Ama o çocuk kıza tecavüz edip öldürse bunu kimse o anneye açıklayamaz malesef artık erkeklerde tecavüz yaşı o kadar düştü ki çocuk dedikleriniz bile grup ortaminda akranina birşeyler yapabiliyor . Hatta burda öyle bir konuda açılmıştı . Ben hiç kimseyi saf göremiyorum artık . Yani benim kızıma bakılsa yanımda yaşı umrumda olmaz polise sonra ailesine dava açarım çocuk mu yetisiyor sapik mi artık belli değil . Tanımadiginiz biri gelip çocuğunuzu taciz etse karşıda ki de çocuk diyecek misiniz ? Ben demem taciz boyutuna gelmiş de iş ister ki 10 yaşında olsun mezarını kazarim . Allah'tan öyle olmamış olada bilirdi tek taraflı düşünmek istemem ama bu durumlarda evladınız onceliginiz olsun
Bu nasıl bir mahalle ağzı bu ne şiddet bu celal. Şu küfürden dolayı hakaret davası açsalar size. Müstahaktırorosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Çok basit çok. Zor sanıyorlar, yapamayız sanıyorlar postacı kapıya dayanınca tutuşuyorlarÇok güzel olur Kudra Hanımcım, nasıl oluyor bu işler ona bakıyorum.
İlk önce annesinin caniliğini normal birşey gibi anlatıp, sıkışınca insanlara hakaret etmenin bir karşılığı olsun.
Aynen uzun uzun baktı. Acaba dayak yememek için konu sahibine kaç dk bakılmalı , sınır ne .Kendi kızına nasıl duyarlı davranıyorsa keşke başkasının çocuguna da duyarlı olabilse. Bencillik cahillik...
Sorsanız kendi kızını korumaya çalıştığı için vicdan merhamet sahibiyim der
Sen komiksin kizzz
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Olurda oğlunuz vs parkta vs bır kıza adını ya da oynayalım mı dediğinde kızın babası ya da annesi gelip sen benim çocuğumla nasıl oynarsjn diye vurabilir manyak çok dikkat edin. Zira sizin zihniyetiniz kanser gibi yayılıyor. Ya da oğlunuz bir gün sevdiği kızın babasına vs denk gelir dayak yer. Bak buda aynı zihniyet o zamanda senin mantığınla oğlum hatalı demen lazım. Pardon ya sizler onuda yapmazsınız her yeri ayağa kaldırırsınız. Çünkü olay bir sizin evlatlarınız evlat başkalarının ki bok torbası dimi!Vurmak olmamış ama onun yerine polis cagirila bilirdi . Niyeti ney onlar daha iyi anlardı . Ben hoş karsilamiyorum 15 yaşında da çocuk olunmuyor ergen olunuyor hormonlar herşeyi yaptırabilir. Annenin kizinin yanında olmaması da suç . Ama o çocuk kıza tecavüz edip öldürse bunu kimse o anneye açıklayamaz malesef artık erkeklerde tecavüz yaşı o kadar düştü ki çocuk dedikleriniz bile grup ortaminda akranina birşeyler yapabiliyor . Hatta burda öyle bir konuda açılmıştı . Ben hiç kimseyi saf göremiyorum artık . Yani benim kızıma bakılsa yanımda yaşı umrumda olmaz polise sonra ailesine dava açarım çocuk mu yetisiyor sapik mi artık belli değil . Tanımadiginiz biri gelip çocuğunuzu taciz etse karşıda ki de çocuk diyecek misiniz ? Ben demem taciz boyutuna gelmiş de iş ister ki 10 yaşında olsun mezarını kazarim . Allah'tan öyle olmamış olada bilirdi tek taraflı düşünmek istemem ama bu durumlarda evladınız onceliginiz olsun
İnsanlık birine vurmanın yanlış birşey olduğunu öğretmekle mi oluyor yazmış birde ya, başka ne olacaktı? Ne yazdığında haberi bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?