Bugün yaşadığımız olay

Vurmak olmamış ama onun yerine polis cagirila bilirdi . Niyeti ney onlar daha iyi anlardı . Ben hoş karsilamiyorum 15 yaşında da çocuk olunmuyor ergen olunuyor hormonlar herşeyi yaptırabilir. Annenin kizinin yanında olmaması da suç . Ama o çocuk kıza tecavüz edip öldürse bunu kimse o anneye açıklayamaz malesef artık erkeklerde tecavüz yaşı o kadar düştü ki çocuk dedikleriniz bile grup ortaminda akranina birşeyler yapabiliyor . Hatta burda öyle bir konuda açılmıştı . Ben hiç kimseyi saf göremiyorum artık . Yani benim kızıma bakılsa yanımda yaşı umrumda olmaz polise sonra ailesine dava açarım çocuk mu yetisiyor sapik mi artık belli değil . Tanımadiginiz biri gelip çocuğunuzu taciz etse karşıda ki de çocuk diyecek misiniz ? Ben demem taciz boyutuna gelmiş de iş ister ki 10 yaşında olsun mezarını kazarim . Allah'tan öyle olmamış olada bilirdi tek taraflı düşünmek istemem ama bu durumlarda evladınız onceliginiz olsun

aynen bir de covid gibi bir salgının ortasında park sefaları da ayrı bir konu.

O da çocuk, merak etmiş küçük çocuk olunca. Son zamanlarda ülkede garip bir kafa türedi, küçük bir çocukla herhangi bir erkek konuşunca o kişiyi direkt sapık diye etiketliyorlar. Çocukken benle de konuşan olurdu, kimse bana zarar vermedi.

Haddini bil sen. Kimsin de annen normal değil dersin seni hic ilgilendirmiyor kimi dövüp dovmedigi ay sanki bunlar hic birine vurmadı etmedi burda bana kimse çok anormal bsymis gibi konuşmasın
Bakın olayi yanlis cercevede değerlendiriyorsunuz.

Siz konu sahibine destek çıkarken farkına varmadan ;
● belki zihinsel engelli bir cocugun imrenerek baktigi bir oyuncağa
● belki 15 yaşında degil sadece yapısı iri
● belki sadece oradan geçiyordu gözü daldı

Hususlarini gözden kaçırıyorsunuz.

Evet ben Fransiz mürebbiyelerle büyümedim konaklarda.

Bir masal ülkesinde de yaşamıyorum.

Burada cocuk merkezli cocuk yetiştiren kitapla cocuk yetiştiren annelerle de hic ayni fikirde olmadim. Bundan cocuk konularinda begenmedim atarlar bana.

Cunku gerektigi zaman cocuklarima sert olurum. Testi kirilmadan önlemimi alirim. Cunku ben yalniz başına dört evlat yetistiriyorum bu vatana...

Ve hayat bana her çocuğun kendi kitabini yazdigini öğretti.

Parkta basını kuma gömmek? Bir baska cocuga? Sirf sallanmak istedi diye. Sizce de biraz fazla degil mi?

çok doğru , burada mağdur zavallı çocuk, olayın bile farkında olmayabilir. çok üzüldüm
Kendi kızına nasıl duyarlı davranıyorsa keşke başkasının çocuguna da duyarlı olabilse. Bencillik cahillik...
Sorsanız kendi kızını korumaya çalıştığı için vicdan merhamet sahibiyim der

Polise ne diyeceksiniz acaba ? Adını sormuş , uzun uzun bakmış mı diyeceksiniz ?

Çocuğunuzu korumak istiyorsunuz anladık da belki hiçbir suçu olmayan başka bir çocuğa vuruyorsunuz
Yuh yani

Ha bide toplu gezen bir grup var her konuda düşünceleri kendilere benzemedi diye lincleyen ifade özgürlüğünü bile yok sayan . Sizin bu değerli dunceleriniz le bırakalım biz Mune yani kk çoğu yorum yapmaya korkar oldu bu grup yüzünden .napalim girmeyelim yorum yapmayalım mi ?

Çok güzel olur Kudra Hanımcım, nasıl oluyor bu işler ona bakıyorum.

İlk önce annesinin caniliğini normal birşey gibi anlatıp, sıkışınca insanlara hakaret etmenin bir karşılığı olsun.
Çok basit çok. Zor sanıyorlar, yapamayız sanıyorlar postacı kapıya dayanınca tutuşuyorlar

Aynen uzun uzun baktı. Acaba dayak yememek için konu sahibine kaç dk bakılmalı , sınır ne .
Ülke olarak cahilliğimizi küçümsememek gerek.

Sen komiksin kizzz

Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu

Masallah ne güzel yetistirmisler sizi Mune Kazen Bu hesap ve konu sahibinin hesabi ayni kisiden olabilir mi?

Olurda oğlunuz vs parkta vs bır kıza adını ya da oynayalım mı dediğinde kızın babası ya da annesi gelip sen benim çocuğumla nasıl oynarsjn diye vurabilir manyak çok dikkat edin. Zira sizin zihniyetiniz kanser gibi yayılıyor. Ya da oğlunuz bir gün sevdiği kızın babasına vs denk gelir dayak yer. Bak buda aynı zihniyet o zamanda senin mantığınla oğlum hatalı demen lazım. Pardon ya sizler onuda yapmazsınız her yeri ayağa kaldırırsınız. Çünkü olay bir sizin evlatlarınız evlat başkalarının ki bok torbası dimi!

Masallah ne güzel yetistirmisler sizi Mune Kazen Bu hesap ve konu sahibinin hesabi ayni kisiden olabilir mi?
İnsanlık birine vurmanın yanlış birşey olduğunu öğretmekle mi oluyor yazmış birde ya, başka ne olacaktı? Ne yazdığında haberi bile yok.

Nasıl insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz. Hepside sahipsiz çocuklara denk geliyor herhalde. Bize denk gelse de görseler başkalarının çocuğuna zarar vermek nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…