- 11 Aralık 2018
- 41.530
- 258.064
- 598
BelediyedenSen boyle konuşma haddini nerden aldin pardon kurbann olll
Haddini bil sen. Kimsin de annen normal değil dersin seni hic ilgilendirmiyor kimi dövüp dovmedigi ay sanki bunlar hic birine vurmadı etmedi burda bana kimse çok anormal bsymis gibi konuşmasınAnneniz de siz de normal degilsiniz
Sen komiksin kizzzBelediyeden
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuuKonu sahibi üyelik iptali yapmış, insanların sinirini bozmak için sizi mi görevlendirdi yerine?
Anneniz ne insan ne anne olabilmiş. Sizde onun elinden bu kadar olmuşsunuz işte
İyi sen çocuklarını ıyı tembıhle dışarda parkta bır sorun yaşadığında annesi gelip dövmesin ya da gelip sizi kuma gömmesinlerHaddini bil sen. Kimsin de annen normal değil dersin seni hic ilgilendirmiyor kimi dövüp dovmedigi ay sanki bunlar hic birine vurmadı etmedi burda bana kimse çok anormal bsymis gibi konuşmasın
Tabi annenizin o hareketinden sonra ruh haliniz bozulmuş olmalı!Cokk iyi yapmışsın ayy cocuga mi vurdun diyenlere bakma sen yok o zaman çocuğunu takip et yanindan ayrılma kaşla göz arasinda cocuk uzaklaşıp gider zaten. Yaptığını yadirgamadim ben küçükken salincakta sallanirken biri beni indirmek istedi annem geldi cocugu resmen kuma gömdü benim kızım sallaniyo sen kimsin diye. 7 yaşındaki cocuga kim ne sorabilir kimseye güven yokki şimdi gözün kulağın cocukta olsun dikkat et eve yaklaşmasın
Normal değil tabi.Haddini bil sen. Kimsin de annen normal değil dersin seni hic ilgilendirmiyor kimi dövüp dovmedigi ay sanki bunlar hic birine vurmadı etmedi burda bana kimse çok anormal bsymis gibi konuşmasın
Benim 14 yaşındaki erkek öğrencilerim benim iki katim15 yasındakı cocuk kendine nasıl tokat attırdı gerçekten sasırdım
Beni kimse kuma gomemez hadi yallahİyi sen çocuklarını ıyı tembıhle dışarda parkta bır sorun yaşadığında annesi gelip dövmesin ya da gelip sizi kuma gömmesinler
Annenizin yetiştirdiği çocuk ortada yahu, daha fazla muhattap olmam sizinleSen komiksin kizzz
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Tahinim helvam hakaret davası, savcılık vs... Ne dersin?Normal değil tabi.
Parkta kendi salıncaktan indirnek istedi başka bir çocuğu kuma gömmek insanlık dışı birşey.
Nasıl hayatlar yaşıyorsun da annenin yaptığını normal görüyorsun?
Yazık.
Ben haddimi biliyorum da siz bilmiyorsunuz. Cocugunu salincaktan indiren cocugu doven anne de normal degil, bunu dogru bulan kizi da ve evet hayatimda kimseyi dovmedim, konusarak anlasmayi tercih ettik biz ailecekHaddini bil sen. Kimsin de annen normal değil dersin seni hic ilgilendirmiyor kimi dövüp dovmedigi ay sanki bunlar hic birine vurmadı etmedi burda bana kimse çok anormal bsymis gibi konuşmasın
Skfmfçkfmfmf vurmayı normal karşılayan siz normal biz anormal so sorry dearHaddini bil sen. Kimsin de annen normal değil dersin seni hic ilgilendirmiyor kimi dövüp dovmedigi ay sanki bunlar hic birine vurmadı etmedi burda bana kimse çok anormal bsymis gibi konuşmasın
Cokk iyi yapmışsın ayy cocuga mi vurdun diyenlere bakma sen yok o zaman çocuğunu takip et yanindan ayrılma kaşla göz arasinda cocuk uzaklaşıp gider zaten. Yaptığını yadirgamadim ben küçükken salincakta sallanirken biri beni indirmek istedi annem geldi cocugu resmen kuma gömdü benim kızım sallaniyo sen kimsin diye. 7 yaşındaki cocuga kim ne sorabilir kimseye güven yokki şimdi gözün kulağın cocukta olsun dikkat et eve yaklaşmasın
Salıncaktan indirmek istedi diye anneniz canice kuma gömdü ve sizde bunu övünerek anlatıyorsunuz oyle mi ?Cokk iyi yapmışsın ayy cocuga mi vurdun diyenlere bakma sen yok o zaman çocuğunu takip et yanindan ayrılma kaşla göz arasinda cocuk uzaklaşıp gider zaten. Yaptığını yadirgamadim ben küçükken salincakta sallanirken biri beni indirmek istedi annem geldi cocugu resmen kuma gömdü benim kızım sallaniyo sen kimsin diye. 7 yaşındaki cocuga kim ne sorabilir kimseye güven yokki şimdi gözün kulağın cocukta olsun dikkat et eve yaklaşmasın
Valla ortalıkta senin gibi manyak çok bir köyün delisi sen ve annen değil emin olBeni kimse kuma gomemez hadi yallah
çok doğru , burada mağdur zavallı çocuk, olayın bile farkında olmayabilir. çok üzüldümElin çocuğunu İyiki vurmuşsunuz mu diyelim? Sizin kızınız canda o çocuk patlıcan mı
Ozaman siz her kızınıza bakanı şakşaklıyormusunuz?
Ben 15 yaşımı hatırlıyorum gayet bilinçliydim biri bana gelip el kaldıracak ben o anı hayatta unutmam. O çocuk da hayatı boyunca unutmayacak o dayağı
Evet , çok iyi bir anne imiş anneniz. Hepimiz görüyoruz ispatlı hem de :)Sen komiksin kizzz
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Kimse de bana hakaret etmiyor ki anasını ağlatıp 3 binini alayımTahinim helvam hakaret davası, savcılık vs... Ne dersin?
Tanımadığınız çocuklara vurma hakkını size kim verdi ya? Sizi yetiştiren anne mi verdi yoksa???Sen komiksin kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?