Bugün yaşadığımız olay

Sen komiksin kizzz
Konu sahibi üyelik iptali yapmış, insanların sinirini bozmak için sizi mi görevlendirdi yerine?

Anneniz ne insan ne anne olabilmiş. Sizde onun elinden bu kadar olmuşsunuz işte
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu

Haddini bil sen. Kimsin de annen normal değil dersin seni hic ilgilendirmiyor kimi dövüp dovmedigi ay sanki bunlar hic birine vurmadı etmedi burda bana kimse çok anormal bsymis gibi konuşmasın
İyi sen çocuklarını ıyı tembıhle dışarda parkta bır sorun yaşadığında annesi gelip dövmesin ya da gelip sizi kuma gömmesinler

Tabi annenizin o hareketinden sonra ruh haliniz bozulmuş olmalı!

Annenizin o çocuğa yaptığı, sizin yaşadığınızda istismardıŕ. Umarım destek almışsınızdır.

Haddini bil sen. Kimsin de annen normal değil dersin seni hic ilgilendirmiyor kimi dövüp dovmedigi ay sanki bunlar hic birine vurmadı etmedi burda bana kimse çok anormal bsymis gibi konuşmasın
Normal değil tabi.
Parkta kendi salıncaktan indirnek istedi başka bir çocuğu kuma gömmek insanlık dışı birşey.

Nasıl hayatlar yaşıyorsun da annenin yaptığını normal görüyorsun?

Yazık.

Sen komiksin kizzz

Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Annenizin yetiştirdiği çocuk ortada yahu, daha fazla muhattap olmam sizinle

Normal değil tabi.
Parkta kendi salıncaktan indirnek istedi başka bir çocuğu kuma gömmek insanlık dışı birşey.

Nasıl hayatlar yaşıyorsun da annenin yaptığını normal görüyorsun?

Yazık.
Tahinim helvam hakaret davası, savcılık vs... Ne dersin?

Ben haddimi biliyorum da siz bilmiyorsunuz. Cocugunu salincaktan indiren cocugu doven anne de normal degil, bunu dogru bulan kizi da ve evet hayatimda kimseyi dovmedim, konusarak anlasmayi tercih ettik biz ailecek

Skfmfçkfmfmf vurmayı normal karşılayan siz normal biz anormal so sorry dear

Salıncaktan indirmek istedi diye anneniz canice kuma gömdü ve sizde bunu övünerek anlatıyorsunuz oyle mi ?

çok doğru , burada mağdur zavallı çocuk, olayın bile farkında olmayabilir. çok üzüldüm

Sen komiksin kizzz

Evet , çok iyi bir anne imiş anneniz. Hepimiz görüyoruz ispatlı hem de :)

Sen komiksin kizzz

Tanımadığınız çocuklara vurma hakkını size kim verdi ya? Sizi yetiştiren anne mi verdi yoksa???
Kelimelerinize dikkat edin burası dingonun ahırı değil!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…