Annenizin buradaki bir üyeye sizin ettiğiniz o küfürden haberi olsa bence size çok kızar. Anneliği sorgulamak değil bu cidden özür dilemelisiniz bence üyeden.Hic birinizle ugrasamicam burdan hepinize söylüyorum benim annemin anneligini sorgulamak sizin gibilerin haddi değil siz kendi annenize bakın önce
Aaa anneme hakaret etmeyen birini gördüm şükür o benimde aklımda saygısızlık yaptığımı biliyorum ve gerçekten kızar ama kime ettim onuda bilmiyorumAnneniz buradaki bir üyeye sizin ettiğiniz o küfürden haberi olsa bence size çok kızar. Anneliği sorgulamak değil bu cidden özür dilemelisiniz bence üyeden.
Ya kusura bakmayın ama annenizden bahsederken gözümde şöyle bir şey canlandı:Cokk iyi yapmışsın ayy cocuga mi vurdun diyenlere bakma sen yok o zaman çocuğunu takip et yanindan ayrılma kaşla göz arasinda cocuk uzaklaşıp gider zaten. Yaptığını yadirgamadim ben küçükken salincakta sallanirken biri beni indirmek istedi annem geldi cocugu resmen kuma gömdü benim kızım sallaniyo sen kimsin diye. 7 yaşındaki cocuga kim ne sorabilir kimseye güven yokki şimdi gözün kulağın cocukta olsun dikkat et eve yaklaşmasın
Sen komiksin kizzz
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Tahin helva adlı üyeye küfür ettiniz. Tanışırsınız yakında zaten.Aaa annemr hakaret
Aaa anneme hakaret etmeyen birini gördüm şükür o benimde aklımda saygısızlık yaptığımı biliyorum ve gerçekten kızar ama kime ettim onuda bilmiyorum
İnsanın seçtiği küfürden bile ne olduğunu anlarsınız, biliyor musunuz?Sen komiksin kizzz
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
İşte çağımızın sorunlarından biri de bu. Ağızlar çok gevşek. Küfür ediyorsunuz kime ettiğinizi bile bilmiyorsunuz çok yazık. Üye sizi şikayet ederse ( bence etmeli) eğer yakında yakınen tanırsınız isim soyisim vs.Aaa annemr hakaret
Aaa anneme hakaret etmeyen birini gördüm şükür o benimde aklımda saygısızlık yaptığımı biliyorum ve gerçekten kızar ama kime ettim onuda bilmiyorum
Tahin kesinlikle şikayet etmelisin .annesinin egitemedigini halk eğitmeli cezasını çekmeliAnnenizin yetiştirdiği çocuk ortada yahu, daha fazla muhattap olmam sizinle
Belli oluyorEvet benim annemde hergun beni tembihliyor onune gelene vur küfür et diye
Sizin anneniz anne olsaydı yetiştirdiği evlat bu olmazdıSen komiksin kizzz
Dur daha 20. sayfadayım.
Farkindayim, sindire sindire okuyorsunDur daha 20. sayfadayım.
AaaaaHayatımda kimseye vurmadım. Konu cocugumsa vururum o ayrı hala anne diyo bana kimse anne demesin burda insani cileden çıkarmayın saygısızlık yapiyosunuz hepiniz snra ben suçlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?