Bugün yaşadığımız olay

Hic birinizle ugrasamicam burdan hepinize söylüyorum benim annemin anneligini sorgulamak sizin gibilerin haddi değil siz kendi annenize bakın önce
Annenizin buradaki bir üyeye sizin ettiğiniz o küfürden haberi olsa bence size çok kızar. Anneliği sorgulamak değil bu cidden özür dilemelisiniz bence üyeden.

Aaa annemr hakaret
Anneniz buradaki bir üyeye sizin ettiğiniz o küfürden haberi olsa bence size çok kızar. Anneliği sorgulamak değil bu cidden özür dilemelisiniz bence üyeden.
Aaa anneme hakaret etmeyen birini gördüm şükür o benimde aklımda saygısızlık yaptığımı biliyorum ve gerçekten kızar ama kime ettim onuda bilmiyorum

Yorumları okudukca şok oldum. Buradaki bazı üyeler ögretmen olsa okulu icindeki çocuklarla ateşe verirlerdi herhalde.

Sırf baktı ve isim sordu diye bir cocuk dövülmez. Daha doğrusu kimse kimsenin cocugunu dövemez.

Davranisindan suphelenirsen yana gider sakin sakin cocuga sorarsin. Birine benzettin galiba uzun uzun baktigina göre dersin. Cocuk cevabini verir benzettim der oylesine baktim der ki cocuk gercekten benzetmis olabilir hafif zeka geriligi olan bir cocuk olabilir gozu takılmis olabilir.

Baktın cocugun cevapları tatmin etmiyor. Çocuga ailesinin yanina gitmesi gerektigini soylersin kendin de kizini alir eve gelirsin olur biter.

Birde gelip konu acip dovdüm demek. Ne dememiz isteniyor ki oh iyi mi yaptın? o zaman bundan sonra herkes birbirinin cocugunu bakti diye dövsün.

Ya kusura bakmayın ama annenizden bahsederken gözümde şöyle bir şey canlandı:

Eklentiler

• 9147E978-E1F0-46EC-9342-D17D30587391.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 19
B Bharr alıntı yapmışsınız ancak yorumunuzu göremedim. Ikinci kez yazıyorum (!) Var mıydı bir sorun yorumumda?

Kulak sadece dinlemek için değildir bacım. Kulak kendi söylediklerimizi de duymak içindir.

Insan toplum içinde kendi söylemleriyle ya saygı kazanir ya dışlanır. Tercihtir.

Sen komiksin kizzz

Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
İnsanın seçtiği küfürden bile ne olduğunu anlarsınız, biliyor musunuz?
Sizin seçtiğinizi irdelemeyeceğim, apaçık belli çünkü tüm kültür, ahlaki değer ve hayattaki yeriniz.
Kötü kelimeniz bile cinsiyetçi, namus abalığı anca!

Ben de zaman zaman durup oyun oynayan minik çocukları mutluluk ve huzurla izliyorum. Bir çiçeği, bir kuşu, bir meleği izlercesine. . Çocuğuma baktı, izledi, normal kelimelerle konuşmaya çalıştı, gülümsedi, göz kırptı, iletişim kurmak istedi vs diye insanlara saygısızlığı, saldırmayı, darpı, taciz suçlamasında bulunmayı hak ve doğru olarak gören insan psikolojisini sağlıklı bulmuyorum.

İnsanlara güvensiz olabilirsin, çocuğundan endişeli olabilirsin, hatta bu konuda obsesif olabilirsin ama bunların hiçbiri insanlara fiziksel ve psikolojik saldırı hakkı vermez sana

Üstelik 15 yaşında bir insana böyle bir çamur atarak onu darp etmek onun ruhunda ne izler bırakır diye düşünemeyen, sadece kendi çocuğuna anne, başkasının çocuğuna canavar olabilen sorunlu bir kişiliksin

Psikolojide de hukuksal olarak da insani anlamda da büyük yanlış içindesin. O çocuğun annesi olsaydım senden şikayetçi olur ve ceza alman için elimden geleni yapardım ve gerçekten pişman ederdim seni bu yaptığına .

Hepimizin çocuğu, yeğeni, öğrencisi, torunu var. Kötü şeyler okuyor izliyoruz endişeleniyoruz diye kimseye iftira atmaya saldırmaya hakkımız yok. Tedbirlerimizi artırmak ve çocuğumuzu bu konuda eğitmektir insani anlamda olması gereken.

Aaa annemr hakaret

Aaa anneme hakaret etmeyen birini gördüm şükür o benimde aklımda saygısızlık yaptığımı biliyorum ve gerçekten kızar ama kime ettim onuda bilmiyorum
İşte çağımızın sorunlarından biri de bu. Ağızlar çok gevşek. Küfür ediyorsunuz kime ettiğinizi bile bilmiyorsunuz çok yazık. Üye sizi şikayet ederse ( bence etmeli) eğer yakında yakınen tanırsınız isim soyisim vs.

Sen komiksin kizzz

Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Sizin anneniz anne olsaydı yetiştirdiği evlat bu olmazdı muhtemelen o da anasından normal annelik görmemiştir. Yazık…

Hayatımda kimseye vurmadım. Konu cocugumsa vururum o ayrı hala anne diyo bana kimse anne demesin burda insani cileden çıkarmayın saygısızlık yapiyosunuz hepiniz snra ben suçlu oluyorum
Aaaaa Çocuğunuz var mı varsa hangi şehirde yaşıyorsunuz? Yaşadığınız bölgeyi söyleseniz de yeter

ay cok korkuyorum bi gun biri bu forumda daha etmek istedigi kufuru bile yanlis yazarak kuduruk bir sekilde bana sovecek diye. Tahin Helva ben bunlarin ikisiyle cok guzel ugrasmistim, surec cok basit. hatta benim ugrastiklarimdan biri sadece bana konya ovasi dedigi icindi lutfen pesini birakma bunun.

cok sevdigi annesini bir gorsun, tersten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…