Bugün yaşadığımız olay

Polisi cagirdiginizda ne diyeceksiniz?
-155 polis imdat buyrun
-Burada bir cocuk cocuguma bakiyor.
-Anlamadik hanimefendi?

Taciz boyutuna gelmis diyorsunuz?
Cocugun hangi hareketi taciz?

Çocuğunuza bakti diye önce polise sonra ailesine nasil dava aciyorsunuz? Cumlenizii aynen yaziyorum okuyun lutfen:

"Yani benim kızıma bakılsa yanımda yaşı umrumda olmaz polise sonra ailesine dava açarım çocuk mu yetisiyor sapik mi artık belli değil . "

Cocugun 15 yasinda oldugunu nereden biliyorsunuz? Nufus kagidi kimde? Ya yapısı iriyse, kemikleri kalinsa, boyu yasitlarindan uzunsa?

Burada ne demek istediniz?

"Ben demem taciz boyutuna gelmiş de iş ister ki 10 yaşında olsun mezarını kazarim "

Göze yasak mi var? Bakti diye on yasinda cocugun mezarini zor kazarsınız. Bi deneyin bakalim.
Aklıma komşumuzun oğlu geldi. Şu an 17-18 yaşlarında. Elimize doğdu, bizimle büyüdü. Çocukta zeka geriliği var. Boyu 11-12 yaşlarındayken 180'e varmıştı. Şu anda daha da uzun, ama aklı 7-8 yaşındaki çocuk gibi. İnşallah onun başına bir gün böyle bir şey gelmez. İçim gitti.

Emin olsa da vuramaz. Bir çocuğa yapılan her türlü şiddet istismara girer ve adli vaka sayılır.

her şeyin bir adabı var. Herkesin kendince bir “ hak etti ama” kriteri vardır, o zaman ona göre kriterlerimizi tamamlayanları dövme hakkımız olsun, sonra ortalık ali baba ve kırk haramilere dönsün.

“Asmak kesmek kelle uçurmak… 🎵

Sizi anlıyorum, siz de konu sahibine yanlışsın diyorsunuz aslında ama bence o boldladığım söyleminiz yanlış olmuş.
Ben böyle düşünmüyorum tacizcilerin tecavüzcülerin (konu sahibinin saçmalamasını kastetmiyorum) adil bir şekilde yargılandığını düşünmüyorum onlar şiddetin alasını hakediyorlar.
Ya da bu çocuğu dövülen anne bu kadına şiddetin ne demek olduğunu gösterebilir. Evet yasalarda suç, ben vicdan mahkememde bunu istiyorum.

Konuyu yeni bitirdim . Konu sahibi dışarıdan okursun diye yazıyorum. Siz kafayı mı yediniz ? 15 yaşındaki çocuğa vurmak nedir ? Belki bi rahatsızlığı var, belki bahçedeki bi oyuncağa imrendiği için baktı ?? Başka birinin çocuğuna nasıl vurursunuz ya , o çocuğun annesi sizin saçınızı başınızı yolsa haktır size . Bir de bir iki destekleyen var sizi. İnsan iyi yapmışsın derken utanır biraz . Çocuktur yani adını sorduysa sordu . Fanusa kapat o zaman kızını ya da basında bekle .

Aklıma komşumuzun oğlu geldi. Şu an 17-18 yaşlarında. Elimize doğdu, bizimle büyüdü. Çocukta zeka geriliği var. Boyu 11-12 yaşlarındayken 180'e varmıştı. Şu anda daha da uzun, ama aklı 7-8 yaşındaki çocuk gibi. İnşallah onun başına bir gün böyle bir şey gelmez. İçim gitti.
Bizim eski mahallede de vardı anlattığınız gibi biri. 20 Li yaşlarda ama parkta çocuklarla oynardı hep. Tüm mahalle bildiği için birsey demezdi. Uzun uzun bakardı tek bir noktaya bir de çok güzel şarkı söylerdi :))) Kimseye zararı dokunmazdı. :KK43:
Öyle bir çocuksa çok daha üzülürüm …

Haddini bil sen. Kimsin de annen normal değil dersin seni hic ilgilendirmiyor kimi dövüp dovmedigi ay sanki bunlar hic birine vurmadı etmedi burda bana kimse çok anormal bsymis gibi konuşmasın
Sizin anneniz gibiler benim karşıma çıksa ya😎

Ben böyle düşünmüyorum tacizcilerin tecavüzcülerin (konu sahibinin saçmalamasını kastetmiyorum) adil bir şekilde yargılandığını düşünmüyorum onlar şiddetin alasını hakediyorlar.
Ya da bu çocuğu dövülen anne bu kadına şiddetin ne demek olduğunu gösterebilir. Evet yasalarda suç, ben vicdan mahkememde bunu istiyorum.
Evet konu taciz olsaydi, konu tecavüz olsaydı, sizinle hemfikir olurdum.

Kesinlikle bu dünyada adil bir yargılama olduğunu düşünmüyorum. Ülkelerde değil dünyada yok. Bir şekilde vicdan mahkemesi yahut mahkeme- i kübraya iletiyoruz o da olmadi karma diyoruz, etme bulma dünyası diyoruz.

Ama burda konu sadece " kızıma baktı " olan bir olayda sanki cocugun kimlik bilgileri elindeymis gibi vahşice pat güm pat güm girişilmesi. Evet bu vahşet bence. Niye mi? O küçücük çocuğun benliginde ve ruhunda ne büyük izler biraktiginin haberinde bile degil konu sahibi de ondan.

Artık korkar olduk cidden yanlış düşüne biliriz farklida olabilir düşüncemiz ama bu şekilde hakaretler yoruyor ve soğutuyor . Hiçbirine cevap vermeye bile tenezzül etmedim . Dogruda benim yanlisda güzel bir şekilde denilse belki bende a evet doğru diyeceğim . Kırıcı ve hakaret dolu konular ve bu üyeler iki ucgun ceza alıp kinlenip aylarca pusuda bekleyip intikam alıyorlar buna da şahit olduk .artik kime kinleri varsa burdaki insanlardan çıkarıyorlar ve bu gruba dur demeli birileri
Beni alıntılaşmışsınız ama silmişsiniz evet tekrar bekliyorum cevabınızı ne yazdınızda sildiniz?

Evet konu taciz olsaydi, konu tecavüz olsaydı, sizinle hemfikir olurdum.

Kesinlikle bu dünyada adil bir yargılama olduğunu düşünmüyorum. Ülkelerde değil dünyada yok. Bir şekilde vicdan mahkemesi yahut mahkeme- i kübraya iletiyoruz o da olmadi karma diyoruz, etme bulma dünyası diyoruz.

Ama burda konu sadece " kızıma baktı " olan bir olayda sanki cocugun kimlik bilgileri elindeymis gibi vahşice pat güm pat güm girişilmesi. Evet bu vahşet bence. Niye mi? O küçücük çocuğun benliginde ve ruhunda ne büyük izler biraktiginin haberinde bile degil konu sahibi de ondan.
Kesinlikle çocuk neler hissetti nasıl yaralandı düşündükçe sinirleniyorum. Bir daha da küçük çocuklara ne bakar ne konuşur suçluluk hissedecek bir kendini bilmez yüzünden.

belki de ortada ANNE!!! yok diye kendince başında bekledi çocuk.
ben de kardeşim de küçükken ergenken ve hala aynı şekilde davranıyoruz.

ne bileyim kötü niyetli biri gelmeyecek. 15 yaşında sapık sandığınız çocuk sizden daha duyarlı ve dikkatliydi belkide sadece.

ayıp yaptığınız o kadar kiymetliyse çocuğunuz yalnız bırakmayacaksıniz. elin çocuğuna mi yetti gücünüz.

Back
X