Bugün yeni bir güne uyandım (Eşim ve kv)

MassiveStroke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
218
1
26
İstanbul
Eski konularımı okursanız, eşimle aramda bitmek bilmeyen kv sorunum vardı.. Vardı diyorum çünkü aslında ben kendimi kandırmışım.. Kv ye suç atmak kolay geldi sanırım.. Son zamanlarda eşimin çok müsama gösterdiğini düşünmeye başlamıştım. Son tartışmamız çok büyüdü, kavgaya döndü, aileler girdi araya, herşey ortaya döküldü. Annem eşimle, kv de benimle konuştu. Annemle eşim arasındaki konuşmada eşim sürekli beni kötülemiş, annemde yapmayın evladım etmeyin evladım demiş..

Oysa ben annesi dışında problemimiz yok! sanıyordum. İçten içe bana düşmanlık besliyormuş. Anlayamadım. Aşk sevgi herzaman hadsafadaydı! yada gibiydi...

Bu laflardan ve bu olaylardan sonra çok soğudum.. Ne yapacağım hiç bilmiyorum.

En son teklifim psikolog olacak.. Bakalım ne diyecek?

Son düzenleme:
eeeeeee geçen konunda da demiştik,problem kocan kaynanan değil diye

hep daha kolay gelir zaten sevdiğimiz adamı değil de başkalarını suçlamak sizin ki de o hesap olmuş

geçte olsa gerçeği görmüşsünüz hiç sevmem en ufak birşeyi ailelere şikayet edenleri normalde kadınlar yapar sanmıştım ama eşiniz bu durumu aşmış bile

eski konularını bilmiyorum ama eşin zor adam olur belli ki sadece bu davranışları yok

Son düzenleme:
"Hatta dün en son "kime süsleniyorsun böyle" dedi, anneme de "kızının aklında bişey var ama ben çözemedim" demiş.

şu cümleden sonrasını okumaya dayanamadım!!

bir adam karısına bu yakıştırmayı yapabiliyorsa onun için ne desek boş..

yazık!

Çaba göstermek istiyorsanız bence de psikolog fikriniz mantıklı, eşinizin sorunlu birisi olduğu belli.

kompleksli,sorunlu bir insan bence
beni beğenmiyosan kapı orda gıt de bence
kaynananla bir ol yada düzeltmeye çalış ama zor görünüyo
çıkamadım bende işin içinden ama saygısız biri,yazık...

Eşin aşırı anneciymiş, tamam anne bir tane bulunmaz ama çocuğunun annesi de bir tane...Kendi anne babası eşin küçükken kavga etmemişler mi? Hem annesi gidip anlatmış mı? Böyle mi görmüşte, kendisi böyle yapıyor? Anlatması başlı başına saçma birşey; sizin 1 saat sonra barışacağınız ve hatta unutacağınız bir kavgayı kayınvaliden hep hatırlayacaktır. Ben kaynananın eşine baskı yapabileceğini düşünüyorum; kendisini hep ailesine mutsuz gösteriyor, senin de mutsuz olmanı istiyor. Bu nedenle kime süslendin diyor olabilir. Annene söylediği aklında birşeyler var cümlesini ben aldatma potansiyeli olarak algılamadım, senin değiştiğini düşünüyordur ve bunu ifade etmek istemiştir. Kime süsleniyorsun lafıyla bunu bağdaştırma; çünkü istisnasız hiçbir erkek bunu yaşamak istemez, yaşayabilecğini düşünse bile bunu başkalarına özellikle kaynanasına üstü kapalı söylemez; aksine gizler. Kendisi de bir annenin çocuğunu aldı, onu eş yaptı ve o kadında anne oldu. Eğer annesinin bu kadar değerini biliyorsa sen de annesin senin de değerini bilsin. Terapiste giderseniz onun imalı neler söylemeye çalıştığını anlayabilirsin, karşılıklı konuşmak işe yaramayacak gibi duruyor...

Eşinizin ciddi sorunları var gibi görünüyor, sizi pek dinlemiyorsa annesiyle konuşun doktora gitmeye o ikna edebilir, ilişkiniz için de belki bir süre uzak durmanız, bu konuları konuşmamanız iyi gelebilir diye düşünüyorum, aileleriniz de destekliyor sizi eğer arada sevgi varsa eşiniz de hatalarını görebilirse her şeyi toparlayabilirsiniz bence, hakkınızda hayırlısı olsun umarım çok mutlu olursunuz

Dün annesi yanımda dedi ki "oğlum lütfen artık bana bişey anlatma.. Lütfen dedi. Kv dün ağladı yaa, sizin kavgalarınızdan kalp hastası oldum dedi.

Dün annesi yanımda dedi ki "oğlum lütfen artık bana bişey anlatma.. Lütfen dedi. Kv dün ağladı yaa, sizin kavgalarınızdan kalp hastası oldum dedi.

eşiniz yüzünden k.validenizi de yanlış tanıdınız galiba..kadıncağıza çok üzüldüm teyzem de bu durumun bir benzerini yaşıyon şu an.

evet psikolog yada evlilik terapisti doğru adım olabilir.eşiniz de gerçekten ciddi anlamda davranış ve ifade problemi var.

umarım herşey yoluna girer.

Esiniz iyi degil..
İnsan kendi annesine karısını, kayınvalidesine kendi kızını nasıl kötüler aklım almıyor?
Her kavga da bire bin katarak anlatması..?
Hakaretleri hic saymıyorum..
Nasıl bir bencillktir, kindir bu böyle?
Gören karısı degil, düsmanısınız sanacak.
Psikolog derdinize derman olacaksa gidin tabii?:26:

Son düzenleme:
boşanmyı düşünmüyormusuz
çocuğunuzda yok
inanın boşanmak sizin için daha iyi

Allah yardımcın olsun ne yaşadığını çok iyi anlıyorum aynı benim koca yı anlatmışsın annesine her şeyi şikayet eder her tartışmada annesini yanımıza çağırır kendisiyle uğraştığım yetmiyomuş gibi bide anasıyla uğraşırım..Ama aradaki tek fark kv seninki gibi iyi niyetli bi şekilde bana anlatma oğlum demez tam tersine hoşuna gider sürekli iç işlerimize karışmak..Allah a havale ediyorum ben böyle insanları..

burası yalan dünya Allah yardımcın olsun.ben de eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyorum ve çoğu şeye eşimin duyarsız kalmasının sebep oldugunu düşünüyorum ama senin durumun çok daha zor.

Bu adam manyak midir nedir anlayamdim..
Kime susleniyorsun da ne demek!!!, kafasinda kimbilir neler kurmus.
Bence esinizin ciddi problemleri var, psikolog sart derim.
Kiziniz olmasa , zorlamayin derdim ama zorlayin, psikologta israr edin.
Allah yardimciniz olsun, benim annem de kizlari icin cok hakaretlere katlandi, insallah siz o duruma gelmezsiniz.

Yalan söylemesi, dedikodu yapması, ikili oynaması, seni beğenmemesi, milleti senin hakkında doldurması filan bunlar neyse ama süslenmene karışmayacaktı. İşte bunu yapmayacaktı... Ne demek kime süsleniyorsun? tabiiki kendime... Ayrıca ona ne? Ne yani herkes makyaj yaparken sen gerimi kalacakmışın? Ya böyle bi mantık olabilir mi?

Mesajınızı okurken arkasından ''size iftira atmış,hakaret etmiş,sonuna kadar haklısınız''gibi bir cümle bekledim.
Takıldığınız nokta bu mudur?
''Ne yani herkes makyaj yaparken sen gerimi kalacakmışın''

eşiniz çocuk gibi malesef, erkekler genelde böyle, ama sizinki sorumsuz da. evliliğinize sahip çıkmaya niyeti var mı? yoksa siz onu düzelteceğim diye ömrünüzü harcarsınız. çocuğunuz da varmış, ona ii babalık yapıyorsa bence de uğraşın, ama diilse bence bir mola verin. ailenizle aynı şehirdeyseniz onlarda kalın. psikolog sadece durumu düzeltmeye niyetli olanlara yardım edebilir. yoksa bir mucize yaratamaz, zaten ona da yalan söyleyecektir.

Babalığı kocalığı evlatlığı... Huyuna gidersen iyi koca, huyuna giderse iyi evlat, huyuna giderse iyi baba! Bana diyor ki "hayvan bile senden iyi, gel dersin gelir, git dersin gider... Ben senin evcil hayvanın değilim dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…