Bugün...

Kirmizikafa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
397
190
33
32
Merhabalar,bugun sabah uyandim cocuklarima baktim sonrada aynaya baktim meger hayayimiz birseylerin telasina dustukce mahvolup gidiyormuş...cocuklarim buyumus ama ben hala babasi babasi diye pesinde geze geze kendimi unutuvermisim aman tanrim bu ne haldir boyle... sabahleyin verdigim karar itibariyla artik sadece kendime ve cocuklarimi dusunecem onlar icin ve kendim icin en iyisini yapicam artik bu bunalimdan cikmak istiyorum ee hayatimda yoluna girmeye basladi biraz degisiklik yapmak istiyorum bundan sonra tek derdim cocuklarim keyfimiz ve bakimim olsun istiyorum..ellerim catlak kapkara yuzumde lekeler siyah noktalar dogru duzgun kiyafetlerim yok neler almaliyim onu bile bilmiyorum hic tarzim yok.boyum 1.67 kilom 62 sizce kilomu vermeliyim ne yapmalıyım kendim icin..Esim kendine bakan biridir benim ondan neyim eksikki oturmus agliyorum zirliyorum gelmedi sunu yapmadi diye.oyle bakimsiz gorunuyorum ki nelerden baslamaliyim

Kilo iyi gibi bolgesel fazlalik yoksa eger..spor iyi gelir..
Yaş kaç ve neden siyah nokta var bir jel yeterli yika ov...maddi sorunlar var mi ki bu kadar bakımsızsiniz..
Cocuklar kaç yaş bi de bu detaylar onemli

Kilo iyi gibi bolgesel fazlalik yoksa eger..spor iyi gelir..
Yaş kaç ve neden siyah nokta var bir jel yeterli yika ov...maddi sorunlar var mi ki bu kadar bakımsızsiniz..
Cocuklar kaç yaş bi de bu detaylar onemli
Zor gunler geçirdim kendimi biraktim saliverdim cocuklarim 6 ve 3 yasindalar bu benim kendi pasifligimde diyebiliriz utanmasam zorgunler geçirirken kendimi unutmusum

Aslında trendyol yükleyin telefona ordan alın ordan secerken de mankenlerin kombinlerini ornek.alin cok uyumlu ve şık kombinler oluyor ordan bakıp ogrenin bence..
Canim bisey aliyorum oylece kaliyor kombin yapamıyorum ne almaliyim hic fikrim yok

nemlendirici
siyah nokta bandı

bunlar için kozmetik mağazasına giderseniz yönlendirirler.

Bikaç kilo vermek motive eder seni,güzel bi diyete başla sağlıklı beslen. İmkanın varsa çocuklar okula falan gidiyorsa sabah yürüyüş yap. Bırak çocukları babasına git kuaföre saçını değiştir,manikür,pedikür yaptır. İmkanın varsa bi cilt bakımı yaptır ve yüzüne uygun ürünler al kullan. Kıyafet en kolayı.. sen bakımlı olduktan sonra basit bi body ve kotla bile gayet şık olabilirsin.

Zor gunler geçirdim kendimi biraktim saliverdim cocuklarim 6 ve 3 yasindalar bu benim kendi pasifligimde diyebiliriz utanmasam zorgunler geçirirken kendimi unutmusum
Kucuklermis evdelerse zor biri okula gitse yeterli..zaman temizlik yemekle gecince bakım ve alisveris zor 3 yası birakacak ve magaza dolasacak bir nine var mı ?zaman yaratin..temizligi gunduz bakiminizi gece yapin duş maske vb.
.kuaforde manikur pedikur ponza..Para varsa hayat var tabi bir de o mevzu var..kombinler icin netten bakin..renk uyumu onemli
.

Once profesyonel cilt bakimi yaptirin iyice temizlenin. Sonrasinda evde yaparsiniz.
Kiyafetler icin de magazalari bir gezin,tarzinizi belirleyin. Sonra ister magazadan,ister internetten alisveris yaparsiniz. 6-7 kilo fazlaliginiz var verirseniz super olur tabii. Bitki caylari alin,zinde tutar ve faydasini gorursunuz.

Evde bir kosu bandi alirsam acaba faydasini gorurmuyum

Kizim okula baslayacak oglum icinde annem var birakabilirim

Kizim okula baslayacak oglum icinde annem var birakabilirim
3 yas cocuguyla da alisverise gidebilirsiniz aslinda,ertelemeyin kendinizi. Boyle yapa yapa bugune gelmissiniz zaten. Alin cocugu yaniniza cikin, dolasin. Magazalara bakin,vitrin gezin. Hem havaniz da degisir kendinize gelirsiniz

koşu bandına gerek yok. çıkın yürüyün.
sonra evde koyacak yer ararsınız. abartı bir kilonuz da yok zaten..
önce temizlik ve bakım..

koşu bandına gerek yok. çıkın yürüyün.
sonra evde koyacak yer ararsınız. abartı bir kilonuz da yok zaten..
önce temizlik ve bakım..
Boyle kararli duruyorum sonra en ufak biseyde hemen pes ediyorum bu huyum aslinda beni cok yıprattı bunun icin napmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…