- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Amin sizinde insallahRabbim yardımcınız olsun
Allah razı olsunAmin sizinde insallah
Kredi çekip taksitle ödeyebilir mi en azından 3 bin civarı ödemez.Toplam borç 30 milyardan fazla malesef
Telefon numarası vs vardır çabuk bulunur inşallah.Fatura ödeme merkezi bir açıklama yaptımı.Yom canm fatura odemisler fatura odeme merkezlerinden sifresiz cekim yapmislar sanirim kart nosu uzerinden banka magdur etmiyorz geri alirsin demisler ama iki uc ay surebilirmis buda bizi buldu
Kredi vermiyorlar malesefKredi çekip taksitle ödeyebilir mi en azından 3 bin civarı ödemez.
Sagolun Allah razı olsunEşinizle birbirinize destek olmaktan başka çareniz yok. Bu günler geçecek tabii ki. "Ah o zamanlar ne yokluk çekmiştik" diye birbirinize anlatacaksınız ilerde. Bu günler çook geride kalmış olacak
Eşinizin haline çok üzüldüm. Kendini çaresiz ve yetersiz hissettiği için gidip içmiş ve ağlamış
Umarım en kısa sürede atlatırsınız bu zorlu süreci.
Daha bir donus olmadiki canm hic birsey belli degil bekliyoruzTelefon numarası vs vardır çabuk bulunur inşallah.Fatura ödeme merkezi bir açıklama yaptımı.
Allah razı olsunAllah yardimciniz olsun insallah
Allah sizi kimseye muhtac etmesin
Allah razı olsunÇok üzüldüm, allahım tez zamanda yardımcınız olsun. Evlatları bukadar sıkıntıdayken imkanı varken yardım etmeyen aileleri anlayamıyorum.
Allah razı olsunAllah kolaylık versin inşAllah üzüldüm canım ailelerden destek alın bence düze çıkana kadar olmaz mı ?
Yok bekliyoruz kapatmış face i 1 aydır ulaşmadı banaSenin şu eski konun da bi gelişme var mı ?? Hani şu akrabayla ilgili.
Çok iyi sayılmaz ama isteyemeyiz yani bilmiyorumAilelerden talep etmedik demissiniz durumlari iyiymis yardim isteyin bence Allah yardimciniz olsun
O mu kapattı Facebook’u siz mi ? Avukat vardı ne oldu gerçi oda akrabaydı dimi ?Yok bekliyoruz kapatmış face i 1 aydır ulaşmadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?