Bugünün derdi...

london2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.246
24
0
İngiltere
Diyette oldugum icin 5-6 da kalkan biriyim. Yorgun oldugumdan biraz daha yatayim dedim. Baktim sabahin korunde cimler kesiliyor. Icimden saydim ama sonuc uykusuz kaldim. Bugun veterinere gidecektim. Dun ust tren bozuk oldugu icin yari yoldan donmustum ve geri dondugum icin hadi bugun gitmeyeyim, yarin giderim dedim cunku onemli bir telefon bekliyordum ve aksamda doktora gidecektim. Beni is nedeniyle arayacak kadinin sistemi cokmus konusamadik, yani bekledigim telefon gelmedi. Otobus kartimi bulamadim, sinirlerim bozuldu doktora gidemedim. Birileri benimle mi ugrasiyor nedir. Hic bir yere gitmiyorum evde oturuyorum arkadas.

Ya isin komigi, 3 iste benim icin onemliydi 3 ' unu de yapamadim. Doktorum tatile gidiyor, 2 ay yok. Telefon bekledigim icin 3 saatlik yola gidemedim. Telefon edicem, battery pat bitiyor. Email aticam, internet gidiyor. Sinirlerim bozuldu resmen. Ne gundu be. Ustune ustluk acim. Pizza ismarladim onu bekliyorum simdi. Yoksa daha kotu olucam. Hatirladikca guluyorum.

işlerine besmele ile başla,ne kadar seyrinde gidecek göreceksin..
Tecrübe ile sabittir:)

Bugun istisnaydi. Bu arada anahtarimi ararken kartimi buldum. Tabi her dert boyle olsa ama gercekten sinirlerimi bozdu bugun. Simdi guluyorum oysa ki.

London , o değil de. Diyet için 6da kalkman ilgimi çekti ?
Diyet yaparken o saatlerde mi kalkmalı ?

London , o değil de. Diyet için 6da kalkman ilgimi çekti ?
Diyet yaparken o saatlerde mi kalkmalı ?

Ne kadar erken kalkarsan o kadar iyi aslinda diyetteysen. Metabolizmayi o sekil hizlandiriyorsun ama benim kalkma nedenim ondan degil:) 5 saat sonra kalkiyorum cunku fiziksel olarak aclik hissediyorum. Ondan yani yoksa kalkmam ben 8 saatten once. Aydinlatabildim mi seni Leon.:)

Ben de diyetteyim de. Ama zaten 27 kilo veerdim. Benimki artık koruma amaçlı gibi bir şey. 10 kilo daha vermek istiyorum.
Erken kalkma işini ben de oturtabilsem keşke ...
Ama geç yatıyorum !

Ben de diyetteyim de. Ama zaten 27 kilo veerdim. Benimki artık koruma amaçlı gibi bir şey. 10 kilo daha vermek istiyorum.
Erken kalkma işini ben de oturtabilsem keşke ...
Ama geç yatıyorum !

Vay buyuk basari. 3 gunde 3 kilo verdim ben ama bugun pizza yedim:) Ben 3 te de yatsam yine 6 da kalkarim eger diyetteysem. Kaca duseceksin.

Vay buyuk basari. 3 gunde 3 kilo verdim ben ama bugun pizza yedim:) Ben 3 te de yatsam yine 6 da kalkarim eger diyetteysem. Kaca duseceksin.

66 ya :) Hehe... İnşallah. Çok fazla zayıflamak istemiyorum , çünkü bana yakışacağını sanmıyorum
Arkadaşlarımda böyle kal daha zayıflama çökersin dediler ama istiyorum 66-65 demek :)
Ama işte o 10 kilo yapıştı kaldı üstüme , nasıl gitcek :)

Nasil yani 76 dan mi duseceksin. Daha once kilo verdin sonra mi aldin.Bir de boy onemli, BMI ve body fat. BMI in 18.5 la 25 arasinda olmasi lazim. Body fat de 24.5 %. Aslinda vermek zor degil, almamak zor. O yuzden kasmamak lazim. Tatliyi keseceksin, meyveyi ve suyu arttiracaksin. Vitamin destegi alacaksin. Eve alisveris yapmiyorum ben hazir aliyorum kilo verene kadar. Arada bugun gibi kacamak olsa da kararliyim.

Ben 104 kilodan düştüm canım bu kiloya :)
Boyum 1.68.
Etim sıkıdır 104 kiloyken de hiç çaktırmıyordum. Şimdi de öyleyim.
Üstüm M iken altım xl maalesef. Basende kilom var... O yüzden pek çaktırmam hiçbir zaman kilomu :)
Ben almamayı başarabiliyorum :) 2 kilo aldım mı anında 2 hafta kasarım. :)

Benimle ayni boydasin. 66 degil 55-58 e dus sen en iyisi. Ben stres oldum mu yemege sararim ama artik farkliyim oyle yo-yo diet yok bende. Herseyi yiyorum istedigimde sucluluk hissetmeden kilo veriyorum. Tamam acim ama eskiden yediklerimi saysam...:) Normal benim icin ac olmam.

55-58 e düşmek istemiyorum ki
O zaman çok deforme olurum. Hem de herkesin ve doktorun bile söylediği, "sana balık et yakışır. Çırpı olmak sana gitmez"
O kadar değil 65 olmak istiyorum :) en düşük limitim 60. Ama 55 e gerek yok :)

Spor yaparsan birsey olmaz. Sanirim 23 yasindaydin. 30 undan sonra cok kilo alirsin sana soyleyeyim. Ben 35 yasindayim. Daha fazla yemeyle 48 kilo oldugum zamanlari biliyorum ama 30 undan sonra kopuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…