Bugünün derdi...

Ama hayatın boyunca çıktığın en yüksek kilo 75
Yani çıkılabilecek en güzel yüksek kilo bence :)
Ama ben 100 ü görmüş biri olarak, ve 27 kilo da vermiş olarak.. Zaten etlerim eskisi kadar sıkı değilken, kalkıp 55 e düşmeye çabalarsam sarkarım .
Yani sen de sarkma olmaması normal.
Ben de etim sıkı derdim. Hala daha da öyle. Allah için. Ama ne kadar sıkı olursa olsun. Yüksek kiloları görmüş biriysen , zayıfladıktan sonra eskisi kadar sıkı olmuyorsun

35 olan birine benzemiyorum zaten. Sen bana bakma. Onerdiklerimi yap sen, bosuna mi yazdim:)

35 olan birine benzemiyorum zaten. Sen bana bakma. Onerdiklerimi yap sen, bosuna mi yazdim:)

Yok onları muhakkak yapıcam. Spor yerinden o dediğin şeyden alayım, havluyla filan beceremem
Ben de sanmıyorum benzediğini.
Sarışın, gözlüklü , gamzeli bir kadın canlanıyor gözümde seninle konuşurken :)
Ama gözlüğü sürekli takmmıyor sanki :)

Esmerim, gozlugum yok, gamzem yok:)

basitte olsa önemlide olsa, yapacağınız her işe BESMELE ile başlayın....besmelesiz yapılan işlerde çıkan aksilikleri de buna yorun.... şöyle bir örnek vereyim, bi arkadaşım var yemeğe yağ dökeceğinde bile besmele çeker....bebeğinin ağzına lokma verirken bile besmele çeker.... evden çıkarken, girerken....aklınıza gelen basit yahut önemli her işnizde bsemeleyi adet haline getirin...bakın nasıl işleriniz rayına girecek....birde yapmayı planlayıp da aksilikler sonunda yapamadığınız işleriniz içinde hemen hüsrana uğramayın....isyan edercesine sorgulayıp durmayın...her işte bir hayır vardır....bilemezsiniz....belkide sizin bugün doktora gidemememiş olmanız daha hayırlıydı.... HER HAYIR GÖRÜNENDE BİR ŞER, HER ŞER GÖRÜNENDE DE BİR HAYIR VARDIR......

Olabilitesi yükseeek P

Olabilme ihtimali %0.000001, kivirabilme ihtimali % %51.9999 :)

Kismet degilmis dedim zaten. Fazla alinganim ben ac oldugum icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…