- Konu Sahibi london2012
-
Ah biz kadınların kilo problemleri :))
Her zaman sinirli ve stresli yapar bizi.
Bende baya kilo verdim vermeye devam ediyorum. Sen kaçsın london? Ve hedefin ne?
Leonela, ben seni hep çıtıpıtı bir kızceğiz sanıyordum. Çok şaşırdım
Spor yaparsan birsey olmaz. Sanirim 23 yasindaydin. 30 undan sonra cok kilo alirsin sana soyleyeyim. Ben 35 yasindayim. Daha fazla yemeyle 48 kilo oldugum zamanlari biliyorum ama 30 undan sonra kopuyor.
Ah biz kadınların kilo problemleri :))
Her zaman sinirli ve stresli yapar bizi.
Bende baya kilo verdim vermeye devam ediyorum. Sen kaçsın london? Ve hedefin ne?
Leonela, ben seni hep çıtıpıtı bir kızceğiz sanıyordum. Çok şaşırdım
90lıyım :) Evet biliyorum 30dan sonra fena. Ama dikkat edeceğimi düşünüyorum :)
Ben bu kadar zayıfladıktan sonra, asla eskisi gibi yemedim.
Ki zaten ben yemekle değil abur cuburla beslenirdim.
Çok çikolata filan seviyorum
Feridun Düzağaç' ın şarkısını aklıma getirdi konu. '' gecenin bir yarısı son sigarama dökülür çayım, telefon çalar ses gelmez, hep mi yanlış numarayım '' diye sözleri de vardı :) benim de olur arada böyle derin nefes alır olmadı biraz ağlarım rahatlamaya çalışırım
Yine çıtıpıtıyımmmm :) Sadece 50 kiloluk bir çıtı pıtı değilim Çıt diye kırılmam yani, çatttt diye kırılabilirim AH bir resmimi görebilseydinnn...
Ben yemekte cok yerdim, cikolatada. Bir sise nutella ve bir kutu helvayi ayni gun yiyebilen biriydim. Ah ah ne hallere dustum simdi:) 58 ken kilolu saniyordum kendimi. Sonra 48 e indim. Bir sure oyle kaldim. 55 e ciktim. Sonra 61 , 67 ve 75. Gecen sene cok kilo aldim. Neyse yine inicem o kiloya.
Yok yani ben şuanki halin için yorum yapmamıştım eminim ki süper olmuşsundur
104 kiloya çıktığını ve kilo verdiğini bilmiyormuşum da ondan kısa süreli bir şaşırma duygusu idi yaşadığım
Başarı hikayelerinde paylaşırsan görürüz
Ben şuan sadece basenlerimi sevmiyorum
Tabiiiii eskiye kıyaslarsak gerçekten çok iyiyim.
Benim azcık sporla basenleri törpülemem gerek :)
Aslında, diyet forumlarında konulara denk geldiğimde hep söyledim bu başarı hikayemi :) Ulu orta söylüyorum yani. Hehe
Şunu biliyorum, kilolu birinin en nefret ettiği şey, tartılmamak ve kilosunu asla kimseye söylememektir...
Ben diyete karar verdiğim ilk gün 104 kilo olduğumu önüme gelene söyledim. Zayıflarken de öyle kaç kiloysam önüme gelene söyledim.
Şimdi de çok rahatca 76 yım diyorum :)
Ama başarım daha tamamlanmadı. 65 olayım bir, sonra 60 olmaya çabalayacağım. Minik minik :)
Uzun hedef koyarsanız, sıkılabilirsiniz.
Ama 5er 5er ya da 10 ar 10ar koyarsanız gaza gelirsiniz.
Mesela ilk 90 ı gördüğüm gün, hedefimi hemen 80 yaptım :)
80 i gördüğüm gün de, 70 yapmıştım ama nolduysa bıraktım :)
Bende öyleydim. Tickerimde her ne kadar yol uzun görünse de hedefimi parçalara böldüm. Bir bütün olarak yürümüyor maalesef.
Ne kadar sürede verdin. Özelden ulaşamadım sana hikayeni bende dinlemek istiyorum :)
İşte biliyor musun ? Ben hayatım boyunca asla, bir kutu nutella ile bir kutu helvayı aynı anda yiyebilecek biri olmadım.
Ben çikolatayı çok severdim. Bir oturuşta 3 tane gofret yerdim . Bu kadarcık. Onun dışında, geçirdiğim yüz felci nedeniyle kortizonlu ilaç tedavisi gördüm. Ve o baya bir arttırdı.Ve depresyon diyelim. Çünkü 18 ime kadar tek bir arkadaşıma gidipte saatlerce oturmuşluğum olmadı. Hep evde ve üvey anne ile. Kendimi kapadım. Arkadaşlarıma gidip oturmama bile izin vermeyen bir kadındı. Hep onun yanına gidip işlerine yardım etmemi isterdi. Öyle yani. Benimki hareketsizlikten oldu. Yılların birikimiydi o 104 kilo. Zaten, asla kolay kilo alan biri değilim. O yüzden çok seviniyorum bu duruma. 20 yılda aldım o 104 ü :)
Aaaa neden özelden ulaşamadın, bir sorun mu var sayfamda ?
Ben toplam 8 ayda verdim. Ama 1 yıl diyorum çünkü, iki ay diyet yapıp 1 ay filan ara verdiğim oldu.Yani kısa kısa. Mesela ilk zaman iki ay yaptım , 1 ay bıraktım ama almamak için yine korudum.
Sonra 4 ay diyet yaptım 3 ay bıraktım filan. Tam hatırlayamıyorum da :) Ama 1 yıldır aynı kilomdayımÇünkü diyet yapmadım kafaya koyup.
Tekrar nasıl başlanır bilemiyorum. Sanki veremeyekcemişim gibi tekrar
Ben de kismi yuz felci gecirdim ama kilo almadim o ara. Beni mahveden baska seyler oldu. Anlatsam roman olurda bosver:) Burada pek derine inmek istemiyorum. Saldiranlar oluyor cunku:) Daha fazla ver birakma pesini. 60 kilonun altina in en azindan.
Mesaj kutun dolmuş.
Verirsin yeter ki bir kadın azim etsin :))
Bende ekimden bu zamana kadar verdim. Ama benim de bir yapıp 2 yapmadığım oldu. Mehter takımı gibi 1 iler 2geri
Göğüslerim ve kollarımın sarkmasından korkuyorumO yüzden çok zayıflamak istemiyorum. Dumbell larım var etkili olur mu o egzersizleri yapsam ?
Site içi önerilere yazabilirsin istersen, değerlendirmeye alınabilir.
Haha aynen, mehter takımı ! Güzel benzetme
Boşalttım mesaj kutumu. Bak ya çok üzüldüm. Belki de birileri mesaj atmak isteyip atamamıştır. Bunu da siteye eklenmesi için yazacağım :)
Mesaj kutumuz dolunca, mailimize geliyor ama ben mailime giren biri değilim.
Sitemizde de uyarı çıksın. Mesela biri bizi mesaj atınca bildirim olarak gelsin. "mesaj kutunuz dolmuştur,boşaltınız" diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?