Buketimin Diyet Günlüğü :) 62den 52'ye uzun ince bir yoldayım ! :)

Aferin sanaaaaaaa kahvaltı da yaparmışş :) bence hemen bi digital tartı edinmelisinnn :) en uygun fiyatlar sinbo nun tartılarında sanırım. hatta hemen sipariş ver internetten :)

Elif bayılıyorum şu evlilik muhabbetineeee :) utanırmış daaa :) evlendirelim seni hemen :123:

tartı şart bana cidden yaaa

Elif bayılıyorum şu evlilik muhabbetineeee :) utanırmış daaa :) evlendirelim seni hemen :123:

sevdiceğin yüzünden hep
bal gibi bişiii bi bilseniizzzz
Yani şeytan diyo al tasını tarağını kaç şu çuçuuuğaaa
Hani onca ayyy dayanamıcam ben kesiiinnn

aman yok yok dur sakin ol sabret :) anlı şanlı bi düğünle git evlen hehe :) hem bak daha zayıflamadııın :)

eveeett :)) bende diyorum ki işte şimdiden zayıflıyım düğün öncesi sıkıntı olmasın valla bi aklım da öyle diyo ne yalan söyliyim :) kilo almazsam o güne kadar tabi :)

ohh kaynatılmış ben yokken
elif sen kaçarsan bende kaçarım ona göre
ama biz genede Allah'ın emriyle gidelim kaçmayalım canım
haftasonu olması en iyisi elifcim bizim şehir dışından gelecek çok misafirimiz olacak
ertesi gün herkes rahatça evine döner haftaortası oldu mu biçok kişi gelemeyebilir
sizde 17 si yapın bari
o zman tam bir hafta olur aramızda
sen tecrübelerini paylaşırsın benle artık
ne yediğini hatırlamaman sevdiğinin yanında olmsından mı kaynaklanıyor yoksa birlikteyiz vuralım dibine mi dediniz yoksa
63 olmuşsun ama sonuç güzel yani
en acilinden tartı alalım sana hepsi buradaya bak canım bi
uygun orda tartılar birde oturduğun yerde bir milyoncu gibi yerler oluyor ya varsa oralara bak
elif boy kaçtı senin?unuttum canım da kusura bakma

buket şu an bile gayet iyi durumdasın
vücut kitle endeksin 23 ü gösteriyor bu iyiye işaret çok fazla takma kafana
elbet hepimiz vereceğiz kiloları
asıl ben ne yapayım hala 25 üstünde yani hala risk grubundayım obezite için

Pınarcım biraz sabredince sen de 23lere düşceksin :) nedense bugün isteğimde bi düşme var anlamadım aslında gerekenden az kalori mi alıyorum diye endişelendim bırakınca kilo alırmıyım acaba ? herşeyden yiyorum nerdeyse ama 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Normalde günde kimbilir kaç kalori alıyodum 3000 fln olabilir :)

E arada bi o da lazım İisteksizliğe rağmen insan kendini çalışmaya zorlayınca Allahımm ölüm gibii içim daralıyor benim :)

sorma ya ben onlara bakıyom onlar bana ama benim bu işleri yapmam lazım bugün yapmasm yarın yapıcam
en iyisi yapayım ufaktan ufaktan buralardayım ama
zayıf halimi hayal ediyorum nasıl olurum acaba diye
hiç zayıf görmedim ben kendimi
ilkokulda bile sınıfta öğretmen boy kilo çizelgesi yapmak için ölçtüğünde 55 kilo çıkmıştım:26::26:
düşünsene buket senin şu anki halinde 4 kilo zayıf bir ilkokul bebesi
artık zamanı geldi zayıf olmalıyım ben zayıf
nişanlıma da söylemedim diyete yeniden başladığımı o bu kiloda bırakacağımı sanıyor çaktırmıyorum
doğumgünümde gelecek gerçi tam doğumgünümde kutlayamayağz ama bakalım ne gün olacak
o zmana 2 kilo vermiş olsam pek belli olmaz zaten sonra bida kurban bayramında görüşeceğiz ve ben o zmana 70 kilo olacağım
Allah'ım umarım şaşırtırım onu ve pofidik,tombişim,sosisim gibi yakıştırmalardan kurtulurum artık

kaçmayalım kaçmayalım
17 si yapabiliriz bakalım nasıl olacak:26:

ooo ben o bir haftadaaaa balayında olurum ki

tartı almam lazıııımmmm
dur bi bakayım hepsiburadaya
boyum 1.68 canım

kaçmayalım kaçmayalım
17 si yapabiliriz bakalım nasıl olacak:26:

ooo ben o bir haftadaaaa balayında olurum ki

tartı almam lazıııımmmm
dur bi bakayım hepsiburadaya
boyum 1.68 canım

kısmet canım haftasonları daha pahalı ama
haftaortası 500 olan salon cumartesi günü 2250 den 1750 ye falan anca düşüyolar aradaki uçurumu görüyomusun
ama mecbur haftasou olmalıydı bizim sizin gelen giden probleminiz olmayacaksa haftaortası belki daha karlı olabilir

balayından naklen yayın yaparsn belki bana
benim bariz korkularım var da
neyse konuyu dağıtmayayım

tartıya bak bir an evvel al
boyun iyiymiş aslında 63 kilo hımm 5 kilo sonra sende ideale yakınsın demektir
off benim daha çookk uzunn bir yolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…