elifcim olsun canım şimdiden kutlamış oldun hatta ilk kutlayan sen oldun
öğretmen mi olsaydım acaba?yine atanamaz patlardım artık bu sefer
kahvaltına çözüm bulalım canım böyle olmaz cidden çok sağlıksız akşam yemeği yemesen hiç bişey demem ama kahvaltı ı ıh
nişanlıkta toz pembe çok güzel oluyor canım hele birde prenses olursa pamuk şeker gibi olursun
bende aslında kolları dantel olanları da beğendim ama giyip üstünde görmek lazım tabi nası durur bilemedim
sayarız tabi şafağı ne olcak ki tam bir yıl 2 günüm var sanırım benim
belli olsunda belki bir yıldan az olur
ben nişan için sayıyordum canım en azından resmi bişeyler olacak artık diye
şimdi bakıyorum 3 ay geçmiş üstünden zaman çok çabuk geçiyor gerçekten
tabi bazen insan daralıyor bugünler hemen bitsin istiyor
bazen kalbi de sızlıyor ama geçiyor hersey
merak etme geçecek
sevdiceklerimize kavuşacağz
ay yerim sizin konuşmalarınızı evlilik planlarınızııı :) prenses model ve pembe kesinlikle harika bi seçim :) dantel de çk yakışıyo gelinliğee ahhh ahh
Pınar haklısın Elif de ben de fenayızof ya yemicem artık valla ya ama karnım hiç yok nerdeyse içeri kaçtı iyi hissediyorum kendimi hafiffff :)
bu arada yaa bi kabak yemeği var bence kalorisi falan yok hiç tarif ediyim siz de yapın hep yiyebilirim onu valla :)istediğimiz kadar yiyebiliriz sanırım insana hafiflik hissi veriyor. bağırsakları da çalıştırıyor kesinlikle :)
Geçen gün 1,5 kg kabaktan yaptım. hani kabakların dışını soyuyoruz ya soyacakla. dışını soyduktan sonra aynen o şekilde soyar gibi devam ediyoruz. uzun şeritler halinde kabaklarımız oluyor :) teflona 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla bir soğanı çevirdim biraz.soğanlar hafif kavrulunca kabakları attım.kapağını kapadım. kabaklar bi süre sonra ölünce soğanlarla ters yüz ettim. pişmesine yakın bol dereotu attım. hiç tuz yok az yağlı ve kabak sevenler için harika bi yemek bence :)1 tabak dolusu yiyorum 1 dilim ekmek ve yoğurtla doyuruyor
ohooo hatuna bak yaa 8.15 de evden çıkıyomuş bide kahvaltı yapamıyor.
8 de iş başı yapıyorum 7.30 gibi evden çıkıyorum ama kahvaltıda ediyorum hazırlanıyorum da bide işe yürüryerek geliyorum
bilmem anlatabildim mi
sadece istemen yeterli başarmak için kararlı olmak lazım
bazen 7 de kalıyorum bazen 7.10 da kahvaltımı edemicek kadar geç kalktıysam hemen yanıma ekmeğimi penirimi meyvemi falan alıp çıkıyorum işe geldiğimde hemencik yiyiveriyorum
benim kilo vermem için böyle yapmam lazım senin de
şöyle yapalım en iyisi kaç dk da hazırlanıyosun mesela normalde kaçta kalkıyorsun?
nişanlığını bekliyorum dört gözle merak ettim:)
kabak oldum olsaı yiyemem kızlar ben size eşlik edemeyeceğim siz yiyin ben yerime de dicem ama yemeyin sonra kilo falan yapar neme lazım
Elif tarifi denersen afiyet olsun şimdiden :)) nişanlığı dört gözle bekliyorum bencede bu süreçte yemekten nasıl fedakarlık ediyorsan uykundan da azıcık etmelisin :) hem kahvaltı 15 dk.nı alır hazırlamakla beraber :) sanki misafir sofrası mı kuruyoruz :) hemen peynir ekmek az bi domates fln:)
canım 15 dk yeterli bir süre kahvaltı için 7.45 de kalksan hazırlarsın hemen yersin çıkarsın evden
zaten buketin dediği gibi keyif kahvaltısı yapmıyoruz sadece metabolizmamız uyansın diye yapıyoruz
nişan kıyafetim cok kabarık olmayan bi modeldi face in olsa eklerdik görürdün ama buraya foto atmayı istemiyorum canım
deşifre olmayalım dimi ama
elif çok güzel ama rengi daha açık olabilir gerçi ten rengide bağlı bu ama
daha böyle toz pembe gibi olsa??
benim ki petrol yeşiliydi
diktirdim ben izmirde bi modaevine
tek omuz önünde aplik işleme vardı
kalçaya oturup sonra kat kat açılıyordu alt kısmı
sırt ip bağlamalıydı
sanki çookk eskiden olan bişeymiş gibi anlattım dimi yawrum yazık şimdi evde kutusunda bekliyor öyle bir ara çıkarıp giyeyim bari
güzelmiş beğendiğin model :) ama pınarın dediği gibi daha açık pembe olabilir :)
demek face i kurban ettin sözlüne
nası yapsak ki şimdi bilemedim face i atayım özelden dicem ama yalnızca arkadaşlarım görebilir sen gene göremezsin
özel albüm nası oluyor bilmiyorum onu
ekli değiliz biz buketle canım merak etme
canım aynen bak tam belden genişleyen prenses olmalı rengi de dediğimiz gibi zaten
straplez rahat olmuyor diyorlar ben göze alıp giyemedim tek omuz yaptırdım modelin kednisi straplezdi aslında
ben çok beğenerek giydim
dayım terzi benim gelinlik abiye falan dikiyor
anlaşmalı olduğu modaevine diktirdim zaten o yüzden çok uygun oldu benim ki
400 tl ye anlaştık ki bu fiyata nişanlık bulunmaz yani gelinlik içinde oraya gitmeyi düşünüyorum ben
istediğim gibi yaptılar herşeyi sağolsunlar
kızlar benim beyzade bana haber vermeyi unutmuş 10 dk ordayz diye msj attı şimdi ben çıkayım artık sonra devam ederiz
elif arkadaşıma gitcem diye yeme bak fena olur sonra
buket sende dün yediğin kekleri pizzaları sindirmenin yolunu bulsan iyi olacak canım bi saat fazladan spor gibi mesela
gözüm üzerinizde kaçamak yapmayın haa
öperim sizi çok hadi ben gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?