bükre ismi sizce nasıl?

biricik61

http://biricikbirtek.blog
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
588
8
68
İstanbul
birkaç gündür aklımda ama karar vermek çok zor.beyendim sanki ismi ama yorumlar önemli benim için yardımlarınız için tşk ederim. olumlu yorumlar gelirse beyeni alırsa bu isim kızıma bükre ismini vermek istiyorum. anlamı sabahın ilk anları sabah vakti osmanlı kökenli bir isim.

Daha once hic duymamistimbu ismi manasi guzelmis aslinda ama soylenisi zor gibi geldi bana.

hiç fikri olan yokmu beyenen beyenmeyen iyi kötü bişey diyecek yok mu.sadece bir kişimi fikir beyan etti eee iyi yada kötü kızcak değilim beyenen olur beyenmeyen olur.benimki fikir alışverişi yapmakdı.

hiç fikri olan yokmu beyenen beyenmeyen iyi kötü bişey diyecek yok mu.sadece bir kişimi fikir beyan etti eee iyi yada kötü kızcak değilim beyenen olur beyenmeyen olur.benimki fikir alışverişi yapmakdı.

vallahi arkadaşım, ne yalan söyleyeyim ben pek beğenmedim. daha hoş isimler bulabilirsin bence. :44:

anlamı güzelmiş ama hem söylenmesi zor hemde ilerde alay konusu olabilir böle isimler.çocuklar acımasız.benim oğlumun adı furkan anasınıfında çocuklar nasıl buluyorsa fruko diolar oda kızıyo.o yüzden bence sade sade sölemesi kolay bi isim tercih etmelisiniz

sonuna Ş koy romanyanın başkenti.okan bayulgen kızına istanbul koymuş sende bükreş koy.sen beğeniyorsan kime ne.benim kızımın ismi de ASAYRA:arapçada hayat veren demek...beğenen var beğenmeyen var...

Kükre dermiş gibi bende pek beğenmedim açıkcası :) inşAllah içinize sinen güzel bir isim bulursunuz :)

Bende beğenmedim valla gerçekten okuyunca kükre geldi aklıma arkadasında dediği gibi

Benimde kulağıma hoş gelmedi canım
Ayrıca geçen gün bimde çok güzel bi kız çocuğu gördüm. çok tatlı ve şirindi. adını soramadan edemedim. annesi yanındaydı. belinay dedi. isim çok hoşuma gitti. insan ismini taşır bide kızda çok şekerdi öyle bi kızım olsun isterdim ne bilim İsim kulağada hoş geliyo hemde çok sık kullanılan bi isim değil değişik geldi bana sevdim doğrusu kızım olsa adını belinay koyabilirim. Sanada fikir olsun diye yazdım canım

bükme olarak okudum ya
daha şirin isimler bulabileceğinizi düşünüyorum..

sölemeden edemedim.ikinci hamileliğimdede kızım olsaydı eğer ASEL koyacaktım adını.kısmet olmadı EYMEN koydum oğlumun adını.tamamı asel-ül azra kulağına okurken böle.cennette akan bal nehri demek.aselde bal demek.bi fikir olur belki

halbuki bu ismi kullananlar ve cocuklarına koyanlar bu isimle çok mutlu olduklarını memnun olduklarını yazmışlardı başka bir sitede.beyenilmemesi normal pek duyulmuş bir isim zaten değil alay ederler konusuna gelince hangi isim olursa olsun çocuklar ona bir dalga konusu bulur ona pek takılmıyorum. benim eşim bile cocukken en dalga gecilmez denilen isimlerle dalga gecermiş ismi ayşe olan kimseye ayşe demezmiş mesela ayışe dermiş.bunlar isim ne olursa olsun insanın basına gelebilir de önemli olan ilerde kızım ismiyle mutlu olsun zira ben kendi ismimi sevmiyorum ismim duygu ama hicbir zaman bu ismi sevmedim.püfs kararsızlık çok zor

sagolun kızlar yol gösderdiniz bukadar kişi beyenmiyorsa demek isimde sorun var.fikir değiştirmeye başladım şimdiden masal olur belki kısaca :))

annesi Duygu ise kızı DURU olabilir....bu arada NUR ismi de güzel ve anlamlı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…