bükre ismi sizce nasıl?

MASAL ismi hayatın ilk evrelerinde gayet hoş olabilir ama ileriki yaşlarda MASAL hanım veya MASAL teyze düşündürücü...sanki garip oluyor gibi...

hem anlamı güzel olan hem de söylenişi ve duyuluşu güzel olan isimler de var...

acele etmeyin derim..

ben ilk kızımın ismine bir türlü karar verememiştim. doğduktan 6 ay sonra koydum ismini..

bir gece bir dergide yazı okudum.. bebeğimle çok benzeşen şeyler görüp hiç aklımda olmayan ama sonuna kadar içime sinen bir isim:)))

mersa-liz merak yaptım şimdi paylaşırmısınız kızınızın ismini.....

her yaşta güzel taşınan isim olarak PINAR ismini öneriyorum......benim önerilerim DURU ve NUR dan sonra PINAR ....
bebişinize sağlıkla kavuşup en hayırlı isimde karar kılmanız dileğiyle...

Son düzenleme:
öyle özellikli bir isim değil.. duyulmamış filan da değil:)))

ama içime o kadar sindi ki! 2 ismi var kızımın. diğer ismini eşim koydu, ben hiç ısınamadığım için 6 ay boyunca "bebek bebek" diyip durdum:))

ama tüm sülale eşimin koyduğu isme bayıldı, herkes o ismi kullanıyor. sonra ben bir isim bulunca, çok sıradan olmasına rağmen "hakikaten de bu isim bu çocuk için" dediler.

okuldaki arkadaşlarının anneleri bile bilerek mi koydunuz çocuğun ismini diyorlar:)))

özelden yazıyorum ismi.. ismi okuyunca bu yazdıklarımı okursan sanırım daha anlamlı olur:)

Masal bence güzel. Yaşlanınca da o düşünsün gerisi :) Her isme istedikten sonra kulp takılabilir ya da her isimle dalga geçilebilir. Bence bir isimde önemli olan söylenişi zor olmaması. Çünkü isim zor olunca mesela bükre gibi hitap edenin aklına gelmiyor ve garip şekillerde seslenebiliyorlar. Ama masal ismi akılda kalıcı.

bence çocuk doğduktan sonra isim koymak en güzeli...

ben de ismimin Pelin olmasını isterdim..

:)))

babasıda öyle diyor doğdugu zaman ben ona güzel bir isim koyarım sende beyenirsin diyor ona göre ben bu isim olayını takıntı haline getirmişim. inat da ettim bitek ben koycam ismini diye hayra ersin sonum.

Bence önceden birlikte kararlaştırın. Sadece kocalara bırakmayın isim işini. Kafasına göre koyar, hiç hoşlanmazsın belki de.

Pelin ve Duru isimleri güzel ben kıızm olursa Hayal koyucam. Eğer 2 kızım olursa Sahil ve Hayal, oğlumda olursa Demir maşallh 3 cocugu sıraladım şimdiden

üzgünüm bende beğenmedim canım. nerden duydun bu ismi? insanlar neden farklı değişik isim koyma cabalarındadır hiç anlamış değilim? :s
bence çocuğa güzel isim aramak manasız. isimler insana kişilik yüklemez. ama insanlar isme bir kişilik yükler örenğin sevmediğimiz kişinin ismide bize negatif gelir ya.
bu yüzden sen çocuğuna ne kokayrsan koy ona çok yakışacaktır. mesela bizim komşumuz, oğlu oldu, adını ismail koydular önceleri garipsenmişti küçük bebekte koca adam ismi gibi duruyor diye ama ismail bebek çok tatlıydı hemen alışılmıştı, şimdi büyüdü çok yakışıklı ve çokda asil duruyor. bence isim ararken soyisimle olsan kafiyesi daha önemli.
soy isminiz nedir.

nedense bana adı İPEK olan kızlar hep kibar, narin ve güzel olacakmış gibi gelir, o yüzden bu ismi çok severim :)

bir de İNCİ.. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…