Deliha'ya gülmem de buna cidden bi haykırma geldi az önce, ne alaka ya dedimama benle bütünleşti o pp.. ne yapayım ki deliha mı yapsam
O kimmis eskilerden herhaldeOha, resmen ben de onu düşündümmeşhur zipzip, gitti sonra galiba, yok piyasada epeydir. Ona da artık sinirlerim bozulup gülüyordum; alakalı alakasız her konuya "yaşlar kaç?" der ve başka asla bi şey demezdi
Valla taa ben yeni üyeyken falan çok aktifti. Aktif dediğim de "yaşlar kaç?" der ve giderdiO kimmis eskilerden herhalde
hmm çok eskiymişValla taa ben yeni üyeyken falan çok aktifti. Aktif dediğim de "yaşlar kaç?" der ve giderdizipzip ama simdi forumda başka zipzip var sanırım, birbirleriyle alakaları yok.
Gülünsün diye yaptydım kalsın ozmnDeliha'ya gülmem de buna cidden bi haykırma geldi az önce, ne alaka ya dedim
Zaten o yorumunu okuyup fotoya da gözüm kayinca yarildimGülünsün diye yaptydım kalsın ozmnböyle koca bulamıyom kmse beni begenmez gbi özgüven zırıldamalarımda kendimi nasıl gördüğüm daha net anlasılır
Yav az önce profilimde yazısını okudum, birini aramıyorum artık demiş bana.
Kizlar en son konustugum kisiye inşallah yalniz olürsün dedim oda sen dusun dedi bende birini bulurum merak etme dedim oda bulursan bana yaz dedi yani oda birini bulabilcegimi dusunmuyor. Bulamaz miyim ya
Rainyy ve Zorunlu konu açınca o kadar mutlu oluyorum ki, tıklarken ekran kırılıyor heyecandan
birini istiyorum ama internetten tanışmak istemiyorumBak Rainyy, sırf soru ekini ayrı yazmana saygımdan cevap veriyorum.
Hani birini aramayı bıraktım demiştin bana? Hani İnstagram'ı kaldırmıştı?
Utanmıyor musun annen olacak yaşta bir kadını kandırmaya?
Uyandirma demistimYav az önce profilimde yazısını okudum, birini aramıyorum artık demiş bana.
Duygularımla mı oynandı?
Buldunuz mu?Kizlar en son konustugum kisiye inşallah yalniz olürsün dedim oda sen dusun dedi bende birini bulurum merak etme dedim oda bulursan bana yaz dedi yani oda birini bulabilcegimi dusunmuyor. Bulamaz miyim ya
Hayir 5 6 saatte nasil bulayimBuldunuz mu?
Takilma burada benim sorunum degilSenin birini bulma konularin, birinin araba derdi.
Baydi yeminle
Takilma burada benim sorunum degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?