Hayir 5 6 saatte nasil bulayim
Allah'ım ilk defa farklı bir başlık, ağlıyorum.
Ben de sürekli yemek yiyip kilo almamak istiyorum.birini istiyorum ama internetten tanışmak istemiyorum
aaa cidden mi. cevap veriyor musunRainny linkedin ac kız iş deneyimin varsa.. oralar daaha tekin sayılır .. yazıp duruyolar bana bile
ama yok benim internetten kimseye güvenim kalmadıRainny linkedin ac kız iş deneyimin varsa.. oralar daaha tekin sayılır .. yazıp duruyolar bana bile
İş dısı bseye yönelirlerse sallamıyorm canımaaa cidden mi. cevap veriyor musun
Tamam süper artk cık sosyalleş birazama yok benim internetten kimseye güvenim kalmadı
en güzeli kafan rahattırİş dısı bseye yönelirlerse sallamıyorm canım
evet ama erkeklerden çekiniyrum biraz aşarım inşallahTamam süper artk cık sosyalleş biraz
Erkeklerden çekindiğin için gerçek dünyada sosyalleşemiyorsun ama biz sanal dünyada tanıdığın herkesten haberdarız. Bu ne yaman çelişki cancağızım?evet ama erkeklerden çekiniyrum biraz aşarım inşallah
Yalnız bizdeki bu laf anlatma konusundaki azmi ve sabrı ölçen bir alet olsa, ibresi çatlardı muhtemelenAdamın kafa yapısı zaten iş yerindeki kadının bacaklarını sana anlatmasından belliydi o anda keşke engelleseydin haddini bildirip ne derdin vardı da sürdürdün konuşmayı , üzülmeyi de bırak tek başına da yetmelisin kendine kaderinse seni bulacaktır zaten sıkılmıyım diye biriyle konuşmak istiyorsanda kendi duygusal noktalarından bahsetme özelini fazla açma muhtaçmış veya ısrarcıymış gibi olma yanibaktın muhabbet güzel tabi 2-3 ay boyunca güzel gidiyorsa ona göre karar verirsin ama böyle it kopukla olmass
Rainyy dahada bosErkekler boss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?