- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Oha buna dikkat edip birde üstüne dillendiren bir adam hiç görmemiştim. Zaman içinde gözlemlemeni tavsiyeni ederim. Evlendikten sonra da sen dağınıksın,şunu şöyle yaptın! Bunu böyle yaptın deme potansiyeli var.
esimin kuzeninde boyle bir es var Aman amann bu sna evlenmedn kaynana olmus evlensen gorumcede olur eltideSevgilimle işten geldikten sonra sadece 1 buçuk saat vaktim vardı ve bize misafirliğe gelmişti . Bende işten yeni çıktım birlikte patates kızarttık sucuk yaptım çay demledim hemen oturduk yedik . Çok az vaktimiz vardı bulaşığı hızlı hızlı yıkadım durulamak istedi yavaş yaptığı için ben yaptım ortalığı hızlıca topladım ki birlikte vakit geçirebilelim. Bu olay 1 hafta önce oldu bugun otururken evlilikte yardım etmekten konu açıldı bana senden güzel bulaşık yıkayacağıma da eminim dedi bende ben güzel yıkamıyomuyum dedim çok bastırmıyosun hızlıca yıkıyosun tezgahına düzgün silmiyosun dedi . Bende acele bi şekilde yaptım ki senle vakit geçiriyim keşke mutfağı dip köşe temizleseydim belki gözüne girerdim evlilik kararımı gözden geçirmem lazım çünkü kafamda bik bik şunu şöyle yap bunu böyle yap diyen bi adamı çekemem dedim. Oda ne alakası var şaka yaptım gülerek söyledim acele olduğunu düşünemedim çok haklısın özür dilerim dedi bozuldum ve kafam karıştı ?
çok bastırmıyosun hızlıca yıkıyosun tezgahına düzgün silmiyosun dedi
Başak burcu mu
Yalnız adam bu modelse kayınvalide adayınızı düşünmek bile istemiyorum.
Acilll kaç simdiden boyleyse evlenince ne okur 2 tane kaynanaya gerek yok tecrübe konusuyor ciddiyim
Walla sevgililikte böyle şeyler spoilerdir. Evlilikte gerçekten kendi bi iş yapmayıp evin her işine karışan adam asla çekilmez. Burda ne konular var açıp okumanı tavsiye ederim. Seni kırmak için söylememiştir ama bu durumun gözüne batması düşündürücü en iyi sen tanırsın evlilik düşünürsen de bir iki haftalık bir tatil öneririm orada notunu verirsin adamınBende çok şaşırdım bana resmen pis dedi
Yani ayrılığa vardırılacak bir konu mu? Kişiye göre değişir de bu kadar dikkat edip şaka da olsa dillendirmek çok gereksiz olmuş.Bilmiyorum şok oldum ilk defa geldiğin bi evde niye dikkat edersin ki bunlara üstelik işten gelip zahmet edip sana yemek hazırlamışım ayrılmayı bile düşünüyorum
Aynen sende bozuldugunu belli edince hemen geri vites ayni modelden bnde de var ondan diyorum sana kac diyeHuyu böyledir demi yoksa dikkat bile etmezdi
Bir erkek mutfağa karışıyorsa yandın bırak sen bunu.. yapmaz yapana da laf soyelrSevgilimle işten geldikten sonra sadece 1 buçuk saat vaktim vardı ve bize misafirliğe gelmişti . Bende işten yeni çıktım birlikte patates kızarttık sucuk yaptım çay demledim hemen oturduk yedik . Çok az vaktimiz vardı bulaşığı hızlı hızlı yıkadım durulamak istedi yavaş yaptığı için ben yaptım ortalığı hızlıca topladım ki birlikte vakit geçirebilelim. Bu olay 1 hafta önce oldu bugun otururken evlilikte yardım etmekten konu açıldı bana senden güzel bulaşık yıkayacağıma da eminim dedi bende ben güzel yıkamıyomuyum dedim çok bastırmıyosun hızlıca yıkıyosun tezgahına düzgün silmiyosun dedi . Bende acele bi şekilde yaptım ki senle vakit geçiriyim keşke mutfağı dip köşe temizleseydim belki gözüne girerdim evlilik kararımı gözden geçirmem lazım çünkü kafamda bik bik şunu şöyle yap bunu böyle yap diyen bi adamı çekemem dedim. Oda ne alakası var şaka yaptım gülerek söyledim acele olduğunu düşünemedim çok haklısın özür dilerim dedi bozuldum ve kafam karıştı ?
Walla sevgililikte böyle şeyler spoilerdir. Evlilikte gerçekten kendi bi iş yapmayıp evin her işine karışan adam asla çekilmez. Burda ne konular var açıp okumanı tavsiye ederim. Seni kırmak için söylememiştir ama bu durumun gözüne batması düşündürücü en iyi sen tanırsın evlilik düşünürsen de bir iki haftalık bir tatil öneririm orada notunu verirsin adamın
Aynen sende bozuldugunu belli edince hemen geri vites ayni modelden bnde de var ondan diyorum sana kac diye
Bir erkek mutfağa karışıyorsa yandın bırak sen bunu.. yapmaz yapana da laf soyelr
Valla cok seviyorum birakmam o bna gelsin gitsin laf soksun (bi de anasi da bonus seklinde gelirse vay haline )diyosan bisey yapma .Ne yapmalıyım şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?