Bulaşığı güzel yıkamıyosun tezgahıda güzel silemedin diyen sevgili ?

Teyzemin eşi böyle.

Aman ya Rabbi kabus gibi bi adam.
Teyzem de aynı siz gibi hızlıca bardak yıkıyormuş bi gün. Elinden kayıp düşmüş bardak. Kırılmış tabii.
Etmedik laf bırakmamış,sakarligindan, musrifligine kadar... teyzem diyor kaynanam olsa bu kadar söylenmezdi.

Ne yapılır bu adama
Yani ayrılığa vardırılacak bir konu mu? Kişiye göre değişir de bu kadar dikkat edip şaka da olsa dillendirmek çok gereksiz olmuş.

Kısıtlı zamanda o bulaaşıgı neden araya sıkıştırdın ki.

Aman dursun yaparım sonra diyip otururdum ben.

Simdiki zamanin erkekleri bir cins!eskiden duz mantik,oyle ayrintilara dikkat eden cins degillerdi.Adamdaki dikkate bak ya yok bulasigi hizli yikadin tezgahi iyi silemedin bla bla...deseydin sende iki zikkimlik onune koyanda kabahat haklisin diye.sevgili versiyonunu boyleyse kocalik versiyonu nasil olur bilemedim

Adam resmen izlemiş nasıl iş yapıyorsun diye
Evlenince kendisinin yapacağı ve diline dolamayacağı kesinse hemen bas nikahı

Ben çıkınca eve ailem için misafir gelecekti dağınık bırakamazdım . Bu seferde bulaşık yıkamadın derdi heralde
Kısıtlı zamanda o bulaaşıgı neden araya sıkıştırdın ki.

Aman dursun yaparım sonra diyip otururdum ben.

Yardım etmeye hevesli ama evlenince yapar nı bilinmez
Adam resmen izlemiş nasıl iş yapıyorsun diye
Evlenince kendisinin yapacağı ve diline dolamayacağı kesinse hemen bas nikahı

Bence asıl önemli olan bu kadar zaman içinde tutması. Yani o gün güzellikle söyleyebilirdi. Hani şaka yaptım demiş ya! O zaman da yapabilirdi. Baya günlerce içinde biriktirmiş.
Bu tip insanlar genelde herşeyi içinde tutar ve kavga anında herşeyi döker ortaya.

Bir sürü pot kırıp arkasından “Hı hı hı” diye sırıtan erkek %100 gerçek düşüncesini söylemiştir, şaka falan yapmamıştır. Bu erkeklerin bütün modelleri aynı.

Öyle yapmış biranda söyledi şaşırdım dikkat etmesine fln kimbilir neler düşündü 1 haftadır
Bir sürü pot kırıp arkasından “Hı hı hı” diye sırıtan erkek %100 gerçek düşüncesini söylemiştir, şaka falan yapmamıştır. Bu erkeklerin bütün modelleri aynı.

Lokantaya bulaşıkçı bakıyor sanki mübarek..
Değişikmis.
Ama büyük olaylar da değil, konu evliliğe geldi mi, bunlar o kadar küçük şeyler olacak ki..
Yine de inşallah en büyük derdiniz bunlar olsun diyelim

Belli ki böyle şeylere dikkat ediyor ve hep edecek. Demek ki sürekli karışacak , bunu hesap edin.

Nişan elbisesi için gosteriyorsaniz tabiki elbiseyi inceleyecek , normal bu.

Sanırım boyu uzun olduğu için yakışmış sana olmaz demek istemiş olabilir.

Bunlar evliliğin sinyalleri. Elbette büyük olaylar.

Eğer kişi bu durumdan rahatsizsa ona göre karar vermeli. Dağ gibi oluyor bu tur problemler evlenince.

hayır böyle 5 dk izledi ve kalakaldı seslendim niye bişey demiyosum diye sonra da bu o mu boyu uzunmuş ben sen gibi bişey sanıyodum diyip sanki beni aşşağıladı

hayır böyle 5 dk izledi ve kalakaldı seslendim niye bişey demiyosum diye sonra da bu o mu boyu uzunmuş ben sen gibi bişey sanıyodum diyip sanki beni aşşağıladı
Sevgiliniz modacı falan değil herhalde. Bakıp vermesi gerekirdi. Sizde neden o kadar beklediniz anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…