Bulaşıkçı biriyle beraber olmak uyumsuzluk olur mu?

Ben onlara söyledim zaten “helaliyle kazanıyor çalmıyor” diye fakat sinirlerim bozuldu sinirden konu açtım. Bir taraftanda kendimi onun yerine koydum biri mesleğimde dalga geçse çok üzülürüm
Evet bu çok önemli işte çok değil helal para kazanıyor.

Sen rahatsızsan bu durumdan, kararını ve davranışlarını kendi fikirlerine göre ayarla. Benim arkadaşımın sevgilisi bulaşıkçılığa başlasa belki yakıştırmam ama dalga da geçmem. Kendi hayatı sonuçta der geçerim

Ama sizin aranızda çalışma konusunda çalışma azmi, hırsı konusunda uyumsuzluk varsa ilişkiniz çok zor ve eziyetli olur.

Valla bende ne desem bilemedim şimdi

Evet 30 yaşında ve mesleği yok. Bu da biraz düşündürüyor

Bana biraz sorumsuz veya sorumluluktan kaçan biri gibi geldi, bu bulaşıkçılık yapmasından daha ciddi bir sorun. Psikolojik olarak iyi durumda mı? Mental açıdan vs.
Hayır hiç ama hiç değil psikolojik sorunları var. Bunu kendi de diyor

Evet 30 yaşında ve mesleği yok. Bu da biraz düşündürüyor
İşte bu bir sorun. Mesela benim eşim üni mezunu değil ama 30 yaşındayken yaptığı meslekte çok iyiydi. Yani evet okumamış olabilirsin ama bi alanda kendini geliştirirsin.

Hayır hiç ama hiç değil psikolojik sorunları var. Bunu kendi de diyor
Psikiyatrik hastalıkları var mı? Kullandığı ilaçlar vs var mı? Onları öğrenip ona göre yanında olmaya çalışabilirsin. Böyle keskin bit iş değişikliği mental olarak çok da sağlıklı düşünmediğinin göstergesi. Doktora gitmediyse de gitmesi ve destek alması konusunda yönlendirebilirsiniz

Hayır hayır 2 sene önce nişan attı. Ve şu an 45 yaşında gözüküyor çöktü iyice herkese güveni falan gitmiş, insanların kötü olduğunu falan söyleyip duruyor

Meslek değil de düzenli bir iş tecrübesi olmaması sıkıntı.
Çıktığı yerde 6 senedir çalışıyordu ve müdür tarafından çok seviliyordu. Şimdi gitse yine kabul ederler

Evet ben de ilk duyduğumda inanmadım şok oldum. Hatta sandım ki şaka yapıyor hasta kayıtta falan çalışacak . Bi insan niye kendine bunu yapar ki.

Kiz sen de niye iş arkadaşlarına,normal arkadaşlarına,yedi düvele yaydin adam bulaşıkçı oldu diye? Daha ise bile başlamamış
Evraklarını tamamladı, yok ya kız grubum var akşam toplandık onu sordular söyledim işte

Valla azimli biriyse hayatta her şeyi başarır azimli çalışkan mı buna bakın .Dayım markette kasiyerlik yaptı yıllarca ama çok tutumluydu becerikli bi adam akıllı da sağolsun yengem de öyle birlik oldular .Köy yiyecekleri satan bir dükkan açtı şu anda ve aylık geliri 70 binden fazla .Bu benim bildiğim daha fazla da olabilir sıfır bir araba aldılar ve şimdi yeni bir ev yaptırmayı düşünüyorlar .Bu dünyada umutsuzluk yok kimin nerelere geleceğini bi tek Allah bilir kimse kimseyle dalga geçmesin

Bu biraz da senin konumuna bağlı. Sen de lise mezunu ya da denk sayılabilecek ve vasıf gerektirmeyen Bi masa başı işindiysen beğenmeyeceğin bir şey yok. Sonuçta karşındaki de ömür boyu bulaşık yıkamaya aktır ilerde masa başı Bi işe girer eğer kriter buysa ya da hastanede başka göreve alınabilir hasta kabul sekreterlik gibi. Ama senin geçerli Bi mesleğin varsa eğitim olarak denk değilseniz durum değişebilir. Yani kalkıp Bi mühendisle Bi avukatla Bi öğretmenle bulaşıkcı olmaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…