- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.254
- 548
Kadını bilmem de bizim Türk erkekleri bunu kompleks yapar. Geçen Bi konu vardı karısının kazandığı sınavı kazanamamış diye depresyona girmişti. Sonra o kompleksle saçma sapan bi şekilde karısından hınç alarak üste çıkarlar.Tamam da niye insanlara yaydin, daha kendin bile düşünceyi hazmedememisken.
Muhtemelen eski işinde aldığı parayı alacaktır burada da. Seninle zaten iş çıkışı buluşacak. Yani aslinda hemen bu sene evlenmeyi düşünmuyorsan seni etkileyen bir şey yok ki.
"Bir insan bunu kendine neden yapar" demişsin, konuyu okumasam adam totosuna reklam almış diyecegim:) otellerde, hastanelerde,lokantalarda, düğün salonlarında, yemeğin olduğu her yerde bulaşıkçı da vardır. Dünyanın en utanilasi mesleği değil ki. Elbet birileri bulaşıkçı olacak ki o tabaklar temiz olsun.
Adam belki de iş aramaya devam edecektir ama o ara parasız kalmamak için bu işe başlamıştır,evde oturmaktan iyidir diye.
Ne diyor, "bir ömür bulasikcilik yapacağım,sırtımı hastaneye dayadım beni kovamazlar. Buradan emekli olacağım" mi diyor?
Bence kendini doldurma, adama hayatını yoluna koyması için bir firsat ver.
İspanyol bir arkadaşım var, altı sene önce bisikletiyle dünya turuna çıkmıştı, Türkiye'deyken tanıştık. Üniversite mezunu bir çocuk. Ama yaşadığı bölgede işsizlik oranı yüksek. Tatili bitip döndükten sonra işsiz kalmamak için Fransa'da üzüm ameleliği yaptı, binalara yalıtım döşedi...derken evlendi etti,geçen sene bir aylığına İstanbul'a geldiler. Artık bir ortağıyla tesisatcilik yapıyormuş. Karisi da 4-5 çalışanı bir iş yeri kurmuş,eğitim üzerine. Oranın müdürü. Gayet de mutlu mesut yaşıyorlar. Hiç sanmıyorum o kadının 'ay ben müdürüm,kocam klozette b.klarla uğraşıyor' dediginu
Küçümsemiyorsunuz onu anladım zaten ben sadece yeni tanışıyorsanız bu ihtimalde olabilir diye söyledim. Borcu falan varsa hiç boş kalmadan geçmek istemiştir bir işe. Gelecek planınız varsa iyi düşünün her açıdan maddi manevi gerisi kimseyi ilgilendirmez.Adamı 5-6 yıldır tanıyorum, zaten iş yerinden tanıdım. Müşterisiydim.. ben bulaşıkçılık işini küçümsemiyorum ben doktor, hakim değilim sadece neden yani masa başından oraya? Onun şokundayım
Türk erkekleri ilgi alanıma girmiyor ya 2016'dan beriKadını bilmem de bizim Türk erkekleri bunu kompleks yapar. Geçen Bi konu vardı karısının kazandığı sınavı kazanamamış diye depresyona girmişti. Sonra o kompleksle saçma sapan bi şekilde karısından hınç alarak üste çıkarlar.
Suzanna merhaba. Yorumları henüz okumadım.Niyetim asla küçümsemek değil. Haddime de değil fakat bir süredir görüştüğüm biri vardı. Konusu da bazen açardım. Bir anlık öfke ile işten çıktı. Ve hastanede bulaşıkçılık işi buldu 30 yaşında adam. Bilgisayarda masa başında çalışırken çıkıp bu işe girmesi bana çok ilginç geldi. Arkadaşlarım şimdiden alay etmeye başladı bile benimle. Ben ise onun o zor işte çalışacağına çok üzülüyorum attan inip eşşeğe bindi sanki. Ben anaokulu öğretmenliği mezunuyum fakat şu an başka işte çalışıyorum (masa başında). Herkes kendine onu nasıl layık görüyorsun diyor. İlerde sorun olur mu bilmiyorum. O işte uzun çalışır mı istifa eder mi onu da bilmiyorum duygusal olarak yoğun olduğum biri. Ne yapsam bilemedim ailemde asla kabul etmez
En iyisini yapıyorsun . Dedi kocası halis muhlis Türk olan kadın.Türk erkekleri ilgi alanıma girmiyor ya 2016'dan berihiç de sevmem kompleksli insan.
Merhaba,Niyetim asla küçümsemek değil. Haddime de değil fakat bir süredir görüştüğüm biri vardı. Konusu da bazen açardım. Bir anlık öfke ile işten çıktı. Ve hastanede bulaşıkçılık işi buldu 30 yaşında adam. Bilgisayarda masa başında çalışırken çıkıp bu işe girmesi bana çok ilginç geldi. Arkadaşlarım şimdiden alay etmeye başladı bile benimle. Ben ise onun o zor işte çalışacağına çok üzülüyorum attan inip eşşeğe bindi sanki. Ben anaokulu öğretmenliği mezunuyum fakat şu an başka işte çalışıyorum (masa başında). Herkes kendine onu nasıl layık görüyorsun diyor. İlerde sorun olur mu bilmiyorum. O işte uzun çalışır mı istifa eder mi onu da bilmiyorum duygusal olarak yoğun olduğum biri. Ne yapsam bilemedim ailemde asla kabul etmez
Özel sektöre mı girdi kamu mu ? Uyumsuzluk göremedim masa başı bı işte çalıştığına göre egitim seviyeniz assagi yukarı aynı. Önemli olan insanın kafa yapısı kendini geliştirmiş olması.Niyetim asla küçümsemek değil. Haddime de değil fakat bir süredir görüştüğüm biri vardı. Konusu da bazen açardım. Bir anlık öfke ile işten çıktı. Ve hastanede bulaşıkçılık işi buldu 30 yaşında adam. Bilgisayarda masa başında çalışırken çıkıp bu işe girmesi bana çok ilginç geldi. Arkadaşlarım şimdiden alay etmeye başladı bile benimle. Ben ise onun o zor işte çalışacağına çok üzülüyorum attan inip eşşeğe bindi sanki. Ben anaokulu öğretmenliği mezunuyum fakat şu an başka işte çalışıyorum (masa başında). Herkes kendine onu nasıl layık görüyorsun diyor. İlerde sorun olur mu bilmiyorum. O işte uzun çalışır mı istifa eder mi onu da bilmiyorum duygusal olarak yoğun olduğum biri. Ne yapsam bilemedim ailemde asla kabul etmez
Niyetim asla küçümsemek değil. Haddime de değil fakat bir süredir görüştüğüm biri vardı. Konusu da bazen açardım. Bir anlık öfke ile işten çıktı. Ve hastanede bulaşıkçılık işi buldu 30 yaşında adam. Bilgisayarda masa başında çalışırken çıkıp bu işe girmesi bana çok ilginç geldi. Arkadaşlarım şimdiden alay etmeye başladı bile benimle. Ben ise onun o zor işte çalışacağına çok üzülüyorum attan inip eşşeğe bindi sanki. Ben anaokulu öğretmenliği mezunuyum fakat şu an başka işte çalışıyorum (masa başında). Herkes kendine onu nasıl layık görüyorsun diyor. İlerde sorun olur mu bilmiyorum. O işte uzun çalışır mı istifa eder mi onu da bilmiyorum duygusal olarak yoğun olduğum biri. Ne yapsam bilemedim ailemde asla kabul etmez
Bulaşıkçılık utanılacak bir şey değil. Utanılacak olan insanları meslekleriyle aşağılamak. Alay eden arkadaşların astronot veya cerrah sanırım bu kadar üstten baktıklarına göre.Niyetim asla küçümsemek değil. Haddime de değil fakat bir süredir görüştüğüm biri vardı. Konusu da bazen açardım. Bir anlık öfke ile işten çıktı. Ve hastanede bulaşıkçılık işi buldu 30 yaşında adam. Bilgisayarda masa başında çalışırken çıkıp bu işe girmesi bana çok ilginç geldi. Arkadaşlarım şimdiden alay etmeye başladı bile benimle. Ben ise onun o zor işte çalışacağına çok üzülüyorum attan inip eşşeğe bindi sanki. Ben anaokulu öğretmenliği mezunuyum fakat şu an başka işte çalışıyorum (masa başında). Herkes kendine onu nasıl layık görüyorsun diyor. İlerde sorun olur mu bilmiyorum. O işte uzun çalışır mı istifa eder mi onu da bilmiyorum duygusal olarak yoğun olduğum biri. Ne yapsam bilemedim ailemde asla kabul etmez
Bu kadar ifadeden bile başladığı işi yarım bırakan biri olduğu belli oluyor aslında. Ben olsam bulaşıkçı diye değil bu sebepten görüşmezdim.Üniversiteyi bitirmemiş bırakmış yarıda. Masa başında müşteri danışmanı gibi bir şeydi
Özelde anaokulunda çalışsanız asgari ücret alacaksınız, bulaşıkçının da asgari ücret aldığını düşünürsek sorun yok..sagolsunlar herkesi asgari ücretli yaptılar..eğitim denkliği önemli..İlişkide eğitim ve kültür denkliğini savunurum. Ama alıntıdaki küçümseyen tavırları da doğru bulmuyorum.
2 sene önce nişan atmış,hâlâ bunun acısını yaşıyor,toparlanmamış kimseye güvenmiyor,önceki işinden arkamdan dedikodu yapıyorlar diye çıkmış,psikolojik sorunları var......peki kabul !!!!Hayır hayır 2 sene önce nişan attı. Ve şu an 45 yaşında gözüküyor çöktü iyice herkese güveni falan gitmiş, insanların kötü olduğunu falan söyleyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?