Durun, daha meclisin önündeki durakta otobüsten inen milletvekili falan göreceksiniz. Yine o meclisin önünde kurulan pazardan alışveriş yapıp torbalarını da kendileri taşır siyasetçiler veya üst düzey çalışanlar.aşko yurt dışında yaşıyorum geleli 2,5 ay oldu bizim millet kadar kendini bir şey sanan bir millet ben daha görmedim. burada insanlar her işi yapıyor ve işini severek yapıyor statü vs. yok, müdürüm geçen eleman yok diye tuvalet temizledi yani özetle diyeceğim şu, Türkiye'dekiler kendilerini yüksek dağlarda görüyor ama o dağ o kadar da yüksek değil.
Seviyorsan birini seni ilgilendiren tek şey karakteri olmalı, işi onun karar vereceği bir durum.
Maalesef bizim ülkemizde bazı insanlar karaktere pek önem vermiyor ve dediğiniz gibi kendilerini bir halt zannediyorlaraşko yurt dışında yaşıyorum geleli 2,5 ay oldu bizim millet kadar kendini bir şey sanan bir millet ben daha görmedim. burada insanlar her işi yapıyor ve işini severek yapıyor statü vs. yok, müdürüm geçen eleman yok diye tuvalet temizledi yani özetle diyeceğim şu, Türkiye'dekiler kendilerini yüksek dağlarda görüyor ama o dağ o kadar da yüksek değil.
Seviyorsan birini seni ilgilendiren tek şey karakteri olmalı, işi onun karar vereceği bir durum.
Siz, hiç haddi olmadığı halde bu konu hakkında yorum yapan kişilere "helaliyle kazanıyor, çalmıyor?" mu dediniz gerçekten?Ben onlara söyledim zaten “helaliyle kazanıyor çalmıyor” diye fakat sinirlerim bozuldu sinirden konu açtım. Bir taraftanda kendimi onun yerine koydum biri mesleğimde dalga geçse çok üzülürüm
Arkadaşları dedikodu yapıp duruyor. Bunların hepsi kahpe diyordu . Bide beni tanıyorlar az çok iş arkadaşlarını yolda gördüğümde “X bir müşteriye hoşgeldin falan deyip gülüyor kız da çok güzel” demişlerdi ben de kıskançlık krizine girmiştim. Bunu söylemeleri yanlış dedi sinirlendi
Eski eşim bni hiç çalıştırmadı. Mecbur çocuklarım için kendim için çalışmalıyım. Ayrıldıktan sonra, diş hekim asiatanlığı yaptım, ordan çıkınca fabrikada hamallık, kantinde temizlik ve satış,, daha bir çok şey.... Ağlaya ağlaya gece vardiyaları. Sınra gelinlik mağazası, ve mağaza sahibi. Arkadaşınızında geçici maddi olarak kendini desteklemesi gerekli, ona uygun mutlu çalışabileceği bir iş arayışında olun. Bu arada Çok zengin fabrikada 100 işçisi olan bir arkadaşım şimdi opette pompacı... Düşmez kalkmaz bir AllahArkadaşlarım bulaşıkçı mı diye dalga geçti biraz canım sıkıldı
Sanki mesleginin begenilmemesinden daha ciddi sorunlarınız var gibi?Hayır hayır 2 sene önce nişan attı. Ve şu an 45 yaşında gözüküyor çöktü iyice herkese güveni falan gitmiş, insanların kötü olduğunu falan söyleyip duruyor
Aman zaten bısey degılmıs ki bulasıkcı olsa nolurÜniversiteyi bitirmemiş bırakmış yarıda. Masa başında müşteri danışmanı gibi bir şeydi
Siz ne iş yapıyorsunuz eğitiminiz nedir bilmiyorum ama erkeğin kadından düşük maaş alması ya da eğitimini tamamlamaması ilerde erkekte aşağılık kompleksine sebep oluyor ve birçok probleme sebep oluyor. Yani siz sorun etmeseniz bile erkek sorun edip her küçük olayda sorun çıkarıyor. Kaldı ki siz de rahatsız olup konu açmışsınız. Ayrıca masa başı bir işi bırakıp anlık bir duygu ile, bu işe başlaması da bana tuhaf geldi. Demek ki anlık duygu değişimleri, ani çıkışlar yaşıyor bu da ilerde sizin için sorun olabilir. Bu sizi rahatsız ediyorsa bence ilişkiyi çok da uzatmayın derim. İş ve eğitim konusu bu devirde önemli çünkü. Aşktan sevgiden toz pembe olunduğu dönemler geçmiş maalesef, maddiyat ve iş önemli.Niyetim asla küçümsemek değil. Haddime de değil fakat bir süredir görüştüğüm biri vardı. Konusu da bazen açardım. Bir anlık öfke ile işten çıktı. Ve hastanede bulaşıkçılık işi buldu 30 yaşında adam. Bilgisayarda masa başında çalışırken çıkıp bu işe girmesi bana çok ilginç geldi. Arkadaşlarım şimdiden alay etmeye başladı bile benimle. Ben ise onun o zor işte çalışacağına çok üzülüyorum attan inip eşşeğe bindi sanki. Ben anaokulu öğretmenliği mezunuyum fakat şu an başka işte çalışıyorum (masa başında). Herkes kendine onu nasıl layık görüyorsun diyor. İlerde sorun olur mu bilmiyorum. O işte uzun çalışır mı istifa eder mi onu da bilmiyorum duygusal olarak yoğun olduğum biri. Ne yapsam bilemedim ailemde asla kabul etmez
Ne tuhaf insan ilişkileri var, her şeyle dalga geçen, her şeyi değersiz gören bir millet olduk.Arkadaşları dedikodu yapıp duruyor. Bunların hepsi kahpe diyordu . Bide beni tanıyorlar az çok iş arkadaşlarını yolda gördüğümde “X bir müşteriye hoşgeldin falan deyip gülüyor kız da çok güzel” demişlerdi ben de kıskançlık krizine girmiştim. Bunu söylemeleri yanlış dedi sinirlendi
Ben de yazılım mühendisiyken bulaşığa geçti zannettimÜniversiteyi bitirmemiş bırakmış yarıda. Masa başında müşteri danışmanı gibi bir şeydi
Sıkıntılı adam demekki canı istiyor tak diye okulu işi bırakıyor.bigun sizinde tak diye bırakır sıkılır yani .onun için bosverinÜniversiteyi bitirmemiş bırakmış yarıda. Masa başında müşteri danışmanı gibi bir şeydi
Konu sahibi de astronot değil sonuçta.Aman zaten bısey degılmıs ki bulasıkcı olsa nolur
Ha oyle ha boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?