Durun, daha meclisin önündeki durakta otobüsten inen milletvekili falan göreceksiniz. Yine o meclisin önünde kurulan pazardan alışveriş yapıp torbalarını da kendileri taşır siyasetçiler veya üst düzey çalışanlar.aşko yurt dışında yaşıyorum geleli 2,5 ay oldu bizim millet kadar kendini bir şey sanan bir millet ben daha görmedim. burada insanlar her işi yapıyor ve işini severek yapıyor statü vs. yok, müdürüm geçen eleman yok diye tuvalet temizledi yani özetle diyeceğim şu, Türkiye'dekiler kendilerini yüksek dağlarda görüyor ama o dağ o kadar da yüksek değil.
Seviyorsan birini seni ilgilendiren tek şey karakteri olmalı, işi onun karar vereceği bir durum.
Süper model gibi kızlar işçi tulumu giyip sıva boya yapacaklar. En zenginle en fakirin aynı kafede oturup çay kahve içebilmesine şaşıracaksınız. Bizim "şekerim Alplere kayağa gittik çok fena kazıklandık" dedikleri yerde tüm sezonluk 100-250 birime kayak takımı kiralandığını öğreneceksiniz. Çöp toplayan çalışan akşam fine dining restorana gidebilir; hem maddi hem de mental olarak. İş yerinde -genel müdür dahil- ayakkabısını çıkarıp ev terliği giyenler var.
Ne iş yaptığı hiç önemli değil herkes herkesin işine saygı duyar. Mesai saatlerinde kimsenin elinde telefon göremezsiniz. Onlar da sosyal medyayı kullanıyor mağarada yaşamıyorlar ama işlerine saygısı var.
Konu sahibi, bulaşıkçılık yapması değil sorun. Kızmış üniversiteyi yarım bırakmış, kızmış bir önceki işinden ayrılmış. Bu işi de geçici olarak bulmuş, kızmasına bakar işten çıkmak için. Ne istediği ne yapmaya çalıştığı belli değil güvenilmez biri.