- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Tamam kendi kendine mutlu olsun da her aldığını her giydiğini bana atıp da parasıyla hava atması çok saçma değil mi? Ne yani bir kınada on elbise giyince ne oluyor ki? Hepsini tek tek atıp bu 2 bin bu 1500 TL falan diyip göstermesi çok abes geldi açıkçası. Paran varsa tatile git konsere git eğitime git bu ne ya iki saatlik kınada on elbise giymenin ne mantığı varYahu kız bir haftadır evli, bırakın azıcık havasını atsın, keyfini çıkarsın. O da öyle mutlu oluyor belki. Hemen gelip buralarda afişe etmenin ne gereği var?
Tamam kendi kendine mutlu olsun da her aldığını her giydiğini bana atıp da parasıyla hava atması çok saçma değil mi? Ne yani bir kınada on elbise giyince ne oluyor ki? Hepsini tek tek atıp bu 2 bin bu 1500 TL falan diyip göstermesi çok abes geldi açıkçası. Paran varsa tatile git konsere git eğitime git bu ne ya iki saatlik kınada on elbise giymenin ne mantığı var
Tamam kendi kendine mutlu olsun da her aldığını her giydiğini bana atıp da parasıyla hava atması çok saçma değil mi? Ne yani bir kınada on elbise giyince ne oluyor ki? Hepsini tek tek atıp bu 2 bin bu 1500 TL falan diyip göstermesi çok abes geldi açıkçası. Paran varsa tatile git konsere git eğitime git bu ne ya iki saatlik kınada on elbise giymenin ne mantığı var
Hayır bariz on kıyafet giymiş hepsini attı. Bir fotoğraflar çekilmiş o bilezikleri gerdanlığı göstermek için girdiği şekiller hey allahım yaKınada en fazla 3 kıyafet giymiştir.Kınaya çıkış,bindallı ve kına yakıldıktan sonra,şimdi moda ya zenginler böyle yapıyor.Biraz abartılı anlatmıyor musun?
Ben evliyim zaten. Yurt dışında yaşıyorum.Sen de de ki eniştenin şöyle zengin bi arkadaşı varsa beni de tanıştır senin düğününe çok özendim keşkee benimmm de öyle düğünüm olsaaa de.Bi daha anlatmaz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?