- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Bazi yörelerin adeti böyle sen kiskanmissin baya sankiHayır bariz on kıyafet giymiş hepsini attı. Bir fotoğraflar çekilmiş o bilezikleri gerdanlığı göstermek için girdiği şekiller hey allahım ya
ZiyaaaaFarklı bir görev geldi eşime. Yabancı dili var Fransızca ve Rusça ana dili gibi. O yüzden avantaj sağladı bu. İki hafta oldu.
Göçmen biriyle mi evlendi arkadasiniz. Gocmenler kinada en az 10 kifayet giyer en az. Hemde biraz gosterisi hava atmayi severler. Hemde oyle böyle degil. Kimseyi kınamak icin demiyorum. Bende göçmenle evlendim kayinvalidem zorla 10 kıyafeti tamamlayacakti 5 te zor durdurdum. Arkadasiniz da belki onun etkisiyle soyluyordurTamam kendi kendine mutlu olsun da her aldığını her giydiğini bana atıp da parasıyla hava atması çok saçma değil mi? Ne yani bir kınada on elbise giyince ne oluyor ki? Hepsini tek tek atıp bu 2 bin bu 1500 TL falan diyip göstermesi çok abes geldi açıkçası. Paran varsa tatile git konsere git eğitime git bu ne ya iki saatlik kınada on elbise giymenin ne mantığı var
Bir De yakin arkadaşım demişsin ilk soruda. Evlerden ırak sizin gibi *yakin* arkadaş.Gerçekten insan mutlu olmak için evlenir bunlar sanki lord prenses düğünleri konuşulsun diye düğün yapıyor. Kız zaten barajı bile geçememişti. Torpille bir işe girdi. Asgari ücreti ücretin biraz üstünde maaş alıyor.
Siz hiç arkadaş olmamışsınız,mış gibi yapmışsınız.Bir arkadaşım var küçüklükten beri tanışıyoruz. Yakın bir arkadaşım diyebilirim. Geçen hafta düğünü oldu. Bir değişti ne olduğunu anlayamıyorum. Düğüne gidemedim. Yurt dışındaydım. Sürekli fotoğraf atıyor. Kaç bilezik takıldığını söylüyor. Kardeşine 2 bin liralık elbise alınmış. Kemdisi on kıyafet değiştirmiş kınada. Yok kristallerini evini yemek takımını balayını anlat anlat bitiremedi. İyice sinir olmaya başladım. Zengin biriyle evlendi. Aileden zengin sanki görmemiş gibi hava atıyor. Bana mı öyle geliyor. Anlamıyorum çok hırslı bir kızdı zaten. Artık birşey söyleyeyim de artık sussun istiyorum ama kırmak da istemiyorum yeni evli.
Bir arkadaşım var küçüklükten beri tanışıyoruz. Yakın bir arkadaşım diyebilirim. Geçen hafta düğünü oldu. Bir değişti ne olduğunu anlayamıyorum. Düğüne gidemedim. Yurt dışındaydım. Sürekli fotoğraf atıyor. Kaç bilezik takıldığını söylüyor. Kardeşine 2 bin liralık elbise alınmış. Kemdisi on kıyafet değiştirmiş kınada. Yok kristallerini evini yemek takımını balayını anlat anlat bitiremedi. İyice sinir olmaya başladım. Zengin biriyle evlendi. Aileden zengin sanki görmemiş gibi hava atıyor. Bana mı öyle geliyor. Anlamıyorum çok hırslı bir kızdı zaten. Artık birşey söyleyeyim de artık sussun istiyorum ama kırmak da istemiyorum yeni evli.
Ben seni anlıyorum burda hep anlatığım eski sevgilimle evlilik aşamasındayken tabi o yine işsiz olduğundan herşeye ben koşturuyordum aynı kurumdan ama farklı şehirde olan annesi öldüünde 2 sene tüm bayramlarımı yılbaşı anneler günü vs. özel günleri kendi annemi bırakıp yanında geçirdiğim insan da benimle aynı süreçleri yaşıyordu çok zengin bir aileye gelin gidiyordu zaten hayat amacı da hep zengin kocaydı ve benim aile çatışmaları olduğu sıra da sevgilim hristiyandı o yaşadığım acılar hayalkırıklıkları ve bunları bildiği halde destek olacağına her alınanı her yapılanı bana atması ve sadece bu konu üzeinde konuşması o sıralar farketmemiştim o kadar kötüydüm ki sonra herşey bitince çıkarttım hayatımdan hala da bana hava atmak için bana ulaşmaya çalışıyordu en son açtım teli görgüsüz sonradan görme sen arkadaşmısın utanmadan arıyorsun seni boğarım diye çığlık çığlığa bağırırken burdaki arkadaşlar yanıma koştular sakinleştirmek için durumu bilen bi müdürüm da aldı telefonu bir daha bu kızı aradığını duyarsam seni mahvederim diyip suratına kapattı teli o gün bugün sesi çıkmıyor 4 yıl oldu bi oğlu olmuş geçenlerde de boşandığı haberi geldi insanlar o kadar kötü kalpli ki burda bide kıskandın diyenler var Allah vicdan versin diyorum ve herzamanki gibi Allaha havale ediyorumBir arkadaşım var küçüklükten beri tanışıyoruz. Yakın bir arkadaşım diyebilirim. Geçen hafta düğünü oldu. Bir değişti ne olduğunu anlayamıyorum. Düğüne gidemedim. Yurt dışındaydım. Sürekli fotoğraf atıyor. Kaç bilezik takıldığını söylüyor. Kardeşine 2 bin liralık elbise alınmış. Kemdisi on kıyafet değiştirmiş kınada. Yok kristallerini evini yemek takımını balayını anlat anlat bitiremedi. İyice sinir olmaya başladım. Zengin biriyle evlendi. Aileden zengin sanki görmemiş gibi hava atıyor. Bana mı öyle geliyor. Anlamıyorum çok hırslı bir kızdı zaten. Artık birşey söyleyeyim de artık sussun istiyorum ama kırmak da istemiyorum yeni evli.
Yerlesmis yerlesmis ne tatiliSende yurt dışına tatile gittim de
Tam gelin evine katılmalık arkadaşTamam kendi kendine mutlu olsun da her aldığını her giydiğini bana atıp da parasıyla hava atması çok saçma değil mi? Ne yani bir kınada on elbise giyince ne oluyor ki? Hepsini tek tek atıp bu 2 bin bu 1500 TL falan diyip göstermesi çok abes geldi açıkçası. Paran varsa tatile git konsere git eğitime git bu ne ya iki saatlik kınada on elbise giymenin ne mantığı var
Bir program var sosyal medyada baya ünlü oGelin evi ne oluyor
Aynı hisleri sizinle paylaşıyoruz.Ben seni anlıyorum burda hep anlatığım eski sevgilimle evlilik aşamasındayken tabi o yine işsiz olduğundan herşeye ben koşturuyordum aynı kurumdan ama farklı şehirde olan annesi öldüünde 2 sene tüm bayramlarımı yılbaşı anneler günü vs. özel günleri kendi annemi bırakıp yanında geçirdiğim insan da benimle aynı süreçleri yaşıyordu çok zengin bir aileye gelin gidiyordu zaten hayat amacı da hep zengin kocaydı ve benim aile çatışmaları olduğu sıra da sevgilim hristiyandı o yaşadığım acılar hayalkırıklıkları ve bunları bildiği halde destek olacağına her alınanı her yapılanı bana atması ve sadece bu konu üzeinde konuşması o sıralar farketmemiştim o kadar kötüydüm ki sonra herşey bitince çıkarttım hayatımdan hala da bana hava atmak için bana ulaşmaya çalışıyordu en son açtım teli görgüsüz sonradan görme sen arkadaşmısın utanmadan arıyorsun seni boğarım diye çığlık çığlığa bağırırken burdaki arkadaşlar yanıma koştular sakinleştirmek için durumu bilen bi müdürüm da aldı telefonu bir daha bu kızı aradığını duyarsam seni mahvederim diyip suratına kapattı teli o gün bugün sesi çıkmıyor 4 yıl oldu bi oğlu olmuş geçenlerde de boşandığı haberi geldi insanlar o kadar kötü kalpli ki burda bide kıskandın diyenler var Allah vicdan versin diyorum ve herzamanki gibi Allaha havale ediyorum
Ay ben kaçırdım simdi geri sayfalari okuyacağımYerlesmis yerlesmis ne tatilihuzur icinde ölebiliriz artik.
Kardeş olarak gördüğüm yıllardır tanıdığım insanın davranışlarında bir tuhaflık varsa anlarım kıskançlık bunun neresinde bunu söyleyen kadınların hiç acıması yok yargısız infaz çamur at izi kalsın mantığı asıl kıskançlık seviyesinin kendinde yüksek olduğunu belli eden insanlar bunlar bana göre kendileri böyle bir durumu içten içten kıskanıp seslerini çıkarmayan yüze gülen kişilikteler ve böyle kıskançlık hissettikleri içinde herkesin aynı duyguyu yaşadığını düşünüyorlar hatta ne düşünmesi kesin eminler Allah çok büyük inşallah herkes içindeki sorunlardan kurtulurAynı hisleri sizinle paylaşıyoruz.
Bir de siz arkadaş değilsiniz, kıskanç birisiniz diyenlere şaştım kaldım.
Herhalde arkadaşlık demek; peygamber sabrıyla davranmak, her görgüsüzlüğü mütemadiyen çekmek olmuş.
Asıl o kız konu sahibinin arkadaşı değil.
Benim can arkadaşlarım hicbir zaman bana hava atmaya çalışmaz.
Ne o öyle fiyatıyla göstermek?
Kime neyi ispatlıyorsun ki?
Bu arada sizde o kişiyi hayatınızdan çıkarmakla iyi yapmışsınız.
Öyle insanlar düzelmez.Hatta görgüsüzlük seviyeleri artar.En iyisi uzaklaşmak..
Sen yurtdışına nasıl gidebildin pardon??Bir arkadaşım var küçüklükten beri tanışıyoruz. Yakın bir arkadaşım diyebilirim. Geçen hafta düğünü oldu. Bir değişti ne olduğunu anlayamıyorum. Düğüne gidemedim. Yurt dışındaydım. Sürekli fotoğraf atıyor. Kaç bilezik takıldığını söylüyor. Kardeşine 2 bin liralık elbise alınmış. Kemdisi on kıyafet değiştirmiş kınada. Yok kristallerini evini yemek takımını balayını anlat anlat bitiremedi. İyice sinir olmaya başladım. Zengin biriyle evlendi. Aileden zengin sanki görmemiş gibi hava atıyor. Bana mı öyle geliyor. Anlamıyorum çok hırslı bir kızdı zaten. Artık birşey söyleyeyim de artık sussun istiyorum ama kırmak da istemiyorum yeni evli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?