Buldumcuk arkadaş

Gerçekten insan mutlu olmak için evlenir bunlar sanki lord prenses düğünleri konuşulsun diye düğün yapıyor. Kız zaten barajı bile geçememişti. Torpille bir işe girdi. Asgari ücreti ücretin biraz üstünde maaş alıyor.

Birşey söylediğin an her yerden engelleneceksin ve çekemeyen, kıskanan kişi olacaksın

Vallaha Allah sabır versin zor böylelerine arkadaşlık yapmak....

Reactions: 000

O kadar senenin hatrına susardım. Daha sonra bu kadar sinirime dokunuyorsa biraz mesafe koyardım.

Niye sürekli kızı gömüyorsunuz?

Anlattıkları rahatsız ediyorsa dinlemezsiniz. Torpilinden, asgari ücretinden size ne? Konuyla alakası ne?

Barajı da geçememiş, ama işi var... Bu neyin hazımsızlığı? Sanarsın ki size 100 bin borç takmış, o şekilde böyle bir düğün yapmış.

Valla arkadaşı sizseniz, düşmanı kim ki bu gelin kızımızın?

Hatasız dost arayan dostsuz kalır demişler.
Kimse dört dörtlük olamaz ve olmak zorunda da değil. Anlatır anlatır susar yani yılların hatrı varmış dinleyiverin sizde bişey kaybetmiş olmazsınız.Yeter ki Tek sıkıntısı bu olsun bunda bu kadar rahatsız olacak ne var anlayamadım doğrusu..Arkadaşınızın mutluluğundan mutlu olmak bu kadar zor olmasa keşke..arkanızdan iş çevirmemiş yediği kaba pisleyip pislediği kaptan yememiş iki yüzlü değil en azından ..Ne arkadaş bildiklerimiz oldu da sırtımızdan vurdu ..bu da dert mi

Son düzenleme:
Sevmiyorum sürekli aynı şeyleri anlatanları.Benim iş arkadaşımda sürekli çocuğuyla ilgili şey anlatıyordu.Benimde çocugum var ama kesinlikle anlatmıyorum çok nadir bahsederim.En sonunda dedim sürekli oğlundanmı konusucaz birazda başka şeylerden konuşalım dedim

Reactions: 000
Öncelikle, ne kadar yakın ne kadar samimi olunursa olunsun karşısındaki sormadan aldığının, verdiğinin parasını söyleyen kişi net bir biçimde görgüsüzdür. Bu adabı muaşarettir.

Sizinle güzel anlarını paylaşmak istemesini anlayabilirim ama parasının lafını yapıyorsa ve bunu size nispet olarak yaptığını düşünüyorsanız bence arkadaşınızı bozunuz.

Ha yok hep böyleydi zaten görgüsüzdü ama evlendikten sonra gözüme batmaya başladı bir tık da imrendim diyorsanız o zaman aranıza mesafe koyacaksınız en azından bir müddet. Yoksa iki tarafta uzun vadede birbirine bilenecektir bu durumda.

Yeni evlilerde normal goruyorum artik ben bunlari. Öteki türlüsünü çok az gordum. Bir arkadasim var coluk cocugu oldu 2 senedir filan evli hala nikahtan fotograf filan paylasiyor, hatta bir ara devamli dugun videosunu story atiyordu.
Oteki arkadasim da 2 aylik evli, 2 aydir en az hafta bir dugunden gelinlikli fotograf mutlaka paylasir yapacak birsey yok.

Sıkılıyorsan dikkate alma bosver

Bırakın mutlu olsun birazcık anlatsın ne olacak, evlenince ilk zamanlar benim evim burası modu herkeste oluyor
İş arkadaşı değil sonuçta çocukluktan arkadaş kime anlatacak başka yani ben olsam heyecanla anlatsam arkadaşım arkamdan böyle konuşsa çok üzülürdüm.

Sonradan çok para görmüş insanlarda olur böyle şeyler.
Gülün geçin, sadece bunun için arkadaşlığınızı bitirmeyin ama insan soğur tabi haklısınız.

Son düzenleme:
Burada kim ne derse desin elbiselerini siz sormadan fiyatı ile söylemesi tamamen görgüsüzlüktür.
Hiç arkadaşın ama idare et diye düşünmüyorum.
Biraz görgüsüzlüğünü dizginlemesi lazım.
Bu arada bu yaptığı paylaşmak değil hava atmaktır.
Üstünlük kurma çabasıdır.
Yani klasik bak bana neler yapıldı neler alındı ben senden daha değerliyim (!) Demenin davranışa dökülmüş hali.
Ben olsam canım elbiseler gelir geçer, önemli olan yuvanda huzur mutluluk sen onu hedefle derdim.
Bunu dememe rağmen bile anlamıyorsa da yavaş yavaş cevap vermeyerek uzaklaşırdım.

Görgüsüz insanlar hiç çekilmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…