- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Gerçekten insan mutlu olmak için evlenir bunlar sanki lord prenses düğünleri konuşulsun diye düğün yapıyor. Kız zaten barajı bile geçememişti. Torpille bir işe girdi. Asgari ücreti ücretin biraz üstünde maaş alıyor.Evlilikle, "koca bulmakla" hava atmak nedir ya? Ancak hayatta ki tek başarısı evlilik olan bir insan bu şekilde davranır. Görgüsüzlükten başka bir şey değil. Kalkıp bir şey deseniz adınız kıskanca çıkar, sizi çok iyi anlıyorum.
Baba evinde görmeyip koca evinde görenler genelde sonradan görme davranıyor. Kına da 10 kıyafet değiştirmek, kristal takımlar vs. sırf insanlar konuşsun diye yapılıyor.
Nişanlıyım, ne evlilik teklifi mi ne de bana aldığı hediyeleri hiçbir şeyimi sosyal medya da paylaşmam. Arkadaşlarım sorarsa anlatırım.
Çünkü illa insanların gözüne sokacaklar. Anlattığı zaman konuyu değiştirin.
Ne ara yurtdışına taşındınız?Yurt dışında yaşıyorum.
Bir arkadaşım var küçüklükten beri tanışıyoruz. Yakın bir arkadaşım diyebilirim. Geçen hafta düğünü oldu. Bir değişti ne olduğunu anlayamıyorum. Düğüne gidemedim. Yurt dışındaydım. Sürekli fotoğraf atıyor. Kaç bilezik takıldığını söylüyor. Kardeşine 2 bin liralık elbise alınmış. Kemdisi on kıyafet değiştirmiş kınada. Yok kristallerini evini yemek takımını balayını anlat anlat bitiremedi. İyice sinir olmaya başladım. Zengin biriyle evlendi. Aileden zengin sanki görmemiş gibi hava atıyor. Bana mı öyle geliyor. Anlamıyorum çok hırslı bir kızdı zaten. Artık birşey söyleyeyim de artık sussun istiyorum ama kırmak da istemiyorum yeni evli.
Bir arkadaşım var küçüklükten beri tanışıyoruz. Yakın bir arkadaşım diyebilirim. Geçen hafta düğünü oldu. Bir değişti ne olduğunu anlayamıyorum. Düğüne gidemedim. Yurt dışındaydım. Sürekli fotoğraf atıyor. Kaç bilezik takıldığını söylüyor. Kardeşine 2 bin liralık elbise alınmış. Kemdisi on kıyafet değiştirmiş kınada. Yok kristallerini evini yemek takımını balayını anlat anlat bitiremedi. İyice sinir olmaya başladım. Zengin biriyle evlendi. Aileden zengin sanki görmemiş gibi hava atıyor. Bana mı öyle geliyor. Anlamıyorum çok hırslı bir kızdı zaten. Artık birşey söyleyeyim de artık sussun istiyorum ama kırmak da istemiyorum yeni evli.
Eşimden dolayı öyle oldu. Hayat plan yapıyorsun ama farklı şekilde yaşanıyorNe ara yurtdışına taşındınız?
Burada atanmaktan, dershaneye gitmekten bahsediyordunuz da ondan şaşırdım.
Niye sürekli kızı gömüyorsunuz?Gerçekten insan mutlu olmak için evlenir bunlar sanki lord prenses düğünleri konuşulsun diye düğün yapıyor. Kız zaten barajı bile geçememişti. Torpille bir işe girdi. Asgari ücreti ücretin biraz üstünde maaş alıyor.
Sevmiyorum sürekli aynı şeyleri anlatanları.Benim iş arkadaşımda sürekli çocuğuyla ilgili şey anlatıyordu.Benimde çocugum var ama kesinlikle anlatmıyorum çok nadir bahsederim.En sonunda dedim sürekli oğlundanmı konusucaz birazda başka şeylerden konuşalım dedimBir arkadaşım var küçüklükten beri tanışıyoruz. Yakın bir arkadaşım diyebilirim. Geçen hafta düğünü oldu. Bir değişti ne olduğunu anlayamıyorum. Düğüne gidemedim. Yurt dışındaydım. Sürekli fotoğraf atıyor. Kaç bilezik takıldığını söylüyor. Kardeşine 2 bin liralık elbise alınmış. Kemdisi on kıyafet değiştirmiş kınada. Yok kristallerini evini yemek takımını balayını anlat anlat bitiremedi. İyice sinir olmaya başladım. Zengin biriyle evlendi. Aileden zengin sanki görmemiş gibi hava atıyor. Bana mı öyle geliyor. Anlamıyorum çok hırslı bir kızdı zaten. Artık birşey söyleyeyim de artık sussun istiyorum ama kırmak da istemiyorum yeni evli.
ne yurtdışısı kocanız asker değilmiydi sizde rehber öğretmeni kocanızın doğu görevi vardı. Gidicektiniz doğuya hatta konularınızı biliyorumBen evliyim zaten. Yurt dışında yaşıyorum.
Farklı bir görev geldi eşime. Yabancı dili var Fransızca ve Rusça ana dili gibi. O yüzden avantaj sağladı bu. İki hafta oldu.ne yurtdışısı kocanız asker değilmiydi sizde rehber öğretmeni kocanızın doğu görevi vardı. Gidicektiniz doğuya hatta konularınızı biliyorum
Demek ana dili gibi, vay canına..Farklı bir görev geldi eşime. Yabancı dili var Fransızca ve Rusça ana dili gibi. O yüzden avantaj sağladı bu. İki hafta oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?