Buluşamadığım için benimle ilişkisini kesti

Adam haklı. O kadar deprem bölgesiydi, askeriydi şuydu buydu derken o psikoloji içinde size zaman ayırabiliyorken sizin 10 dk bile olsa (ki sizin mahallenize kadar gelmiş), zaman ayıramayacak kadar yaşadığınız stres neydi acaba? Bir de 5-6 gün boyunca hani.

Benim anladığım o çok yazmadığı için siz ona güvenmemişsiniz ve görüşmemişsiniz. O da siz gelmeyince size güvenmemiş. Bence farklı dünyaların insansınız. Birbirinize güvenmiyorsunuz ve anlaşamıyorsunuz

Anladığım kadarıyla kendi sıkıntılı döneminizde adamı beleş terapi olarak kullanmış onun terapiye ihtiyacı olunca da hemen sallamışsınız. Yedekte dursun diye de meşgulüm oyalaması yapmışsınız adam da yememiş haklı olarak. Baştan sona haksızsınız bir de üstüne adam nazikçe sitemini bildirince aniden defol noktasına yükselmişsiniz sanki adam durduk yere peşinize düşmüş tribiyle. Ben baştan sona tüm tavırlarınızı sevimsiz buldum

Buluşma konusunda adam haklı.

5 6 gün size yakına geldi ve cidden bir kahve bile içmediniz mi? Bahaneniz de stres bilmem ne olmuş. Ozguven problemi mi yaşıyorsunuz, kilo vs aldınız ondan mı görüşmek istemediniz bilmiyorum benden görünmekten kaçan insanlardan çekinirim ne sakladiklarini anlayamadığım için. O nedenle hatalı olan siz olduğunuz halde hala defol falan demişsiniz, garip geldi bana.

Bir kere üslup sorununuz var, karşıdaki kişi size ne güzel derdini anlatiyor siz defola bağlıyorsunuz hemde onun haklı olduğu bir konuda. Bence hiç yazıp tekrar iletişim kurmaya çalışmayın olmuş bitmiş. Önünüze bakın. Zaten görüşmek isteseydiniz ne zamanlar yaratırdiniz aklınız şaşar

Yorumun alnı olsa da öpsem. O kadar haklı bir yorum ki.

size zor zamanda yardımcı olan adama defol demişsiniz.insan bir haftada değil uzantan gelen sevdigi adama yillarca görmediği bir universite arkadaşına bile bir kahve için zaman ayırır.birde madem görüşmeye değer görmüyorsun iliski yurutmeye çalişmaya ne gerek var amaç ne. Adam sonuna kadar haklı

Defol nedir? Nasıl bir uslup? Adam derdini anlatıyor siz defol diyorsunuz. Ardından tekrar yazıyorsunuz. Şaka gibisiniz.
Ben 1 yıllık ilişkim olacak adamın şehrine gideceğim 5,6 günlüğüne. O da stresliyim vs diyerek benle görüşmeyecek. Her yerden engellerim. Size az bile yapmış

Biz buradan uzaktan depremin yıkımını hissettik ve psikolojimiz bozuldu görüştüğünüz kişi bunu yaşamış elbette sizden ekstra destek bekleyecek. Sınavlarınız bahane olmuş, gönülsüzmüşsünüz zaten bence adam kendisine değer veren birisini bulsun sizin yerinize üzgünüm. Bir de pişkin pişkin defol demişsiniz şaka gibi.

Yani benim erkek arkadaşım geldi Türkiye'ye, ben çalışıp üstüne haftada üç akşam kursa gidiyordum ki enstrüman ve zor bir dilin kursu. Kurslardan izin almıştım o gelince sonra telafi ederim diye.

Bende flort ettigim cocukla bulusmaya gidememistim sacimi fonlemistim kabarmisti bide kilo almistim ozguvenim dusmustu
Ama 15 yasindaydim daha
Ben erkek olcam kizin evine 15 dk uzaklikta olucam kiz bana mesgulum diyecek mesaj bile atip sitem etmem direkt engellerim

Adam haklı yani. Çok yakın zaman da bende aynı şeyi yaşadım. Türkiye'nin bir ucunda bir ucuna gittim tabi onun için gitmedim, buluşma teklif ettim gelmedi. Ben de sildim bitti. Bir insan için öncelik değilseniz yapacak bir şey yok. Adam umarım sizi siler ve bir daha da yazmaz. En iyisi bu çünkü.

Görüşmek isteyen fırsat yaratır görüşmek istemeyen bahane yaratır. Yoğunluk pek geçerli bir gerekçe değil 5-6 gün boyunca 10 dk.lık mesafedeymiş hem de. Yani görmek isteseydiniz görüşürdünüz siz istememişsiniz o da kırılmış haklı olarak. Ama sanırım siz elinizin altında tutmak istiyorsunuz yani trip atmasına kızmışsınız ama normal yani adamın tepkisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…