okuduklarımdan yola çıkarak anladığım kadarıyla adam 5-6 gün dibinizde bi yerde kalmış ve 5 dk ayırıp yüzyüze görüşmemişsiniz. ben olsam direk engellerdim her yerden bi de pişkin pişkin hesap sormuşsunuz valla kendi adıma daha büyük tepki verirdim hesap sorulması durumunda1 seneye yakın konuştuğum biri vardı. Bana çok destek oldu bazı zamanlarımda, psikolojik danışmandı. Deprem bölgesindeydi ve kötü şeyler yaşadı. Askerdeymiş ve daha sonra buraya geldi ama yoğun bir dönemden geçtiğim için buluşamadım. Birden bana hiç yazmamaya başladı. Daha sonra böyle bir tartışma oldu. Ve yaptığı iyilikleri de yüzüme vurdu ben sana o kadar destek oldum vs gibisinden. Kendimi suçlu hissettim. Sizce tekrar yazmalı mıyım? Ağır mı konuşmuşum?
Eki Görüntüle 3265926 lEki Görüntüle 3265927 Eki Görüntüle 3265928
Iyi de kizin imasi o yonde. Adam da hakli olarak ne munasebet demis.Haklılık payı olsa da '' yazıklar olsun, ben senin bildiğin yavşak erkeklerden değilim, '' gibi konuşması inanılmaz itici geldi bana. Gereksiz yere uzatıp tripten tribe girmiş. Şimdi ki erkeklerin de 1-2 hafta buluşamayınca canı çıkması, sabredemiyor olmaları çok kötü bana göre tabi.
Bence egolu olan sensinMesajda ilgimi çeken beni sokak serseriyle mi karıştırdın demesi kesinlikle amacı yavşamak.iyi yapmışsın hemde kaç kere özür dilemişsin egolarını tatmin etme derdinde.ben de deprem bölgesindeyim neler yaşadık kötü zamanlardan geçiyoruz bu kullanılmazki.dengesiz bu kişi.
Konu sahibesine yaptığı iyilikleri yüzüne vuran biri nasıl egolu olmuyor ben oluyorum.hem kız kaç kere özür dilemiş.birde güvenmemiş ki görüşmemiş.Bence egolu olan sensin
Dengesiz dedim net.ne yaşadınız bilmiyorum ama sinir uçlarınızı zorlamış bu kişi güvenmemişsiniz ki görüşmemişsiniz.vardır her şeyde bir hayır.birde nasıl tanıştınız sanal ortamda mı?Arkadaşlar bu kişi benim sevgilim değil. Samimi olduğum biriydi ortada bir sevgililik ya da ilişki yok. Bu kişi bana depremden sonra yazmamıştı ben yine ara ara yaziyordum destek olmak icin. Ve askerdeyken yazdi bana askerde oldugunu da yeni ogrendim ve aniden yakin davranmaya basladi flört tarzinda onceden samimiyeti koparan adam. Bazi yazdigi mesajlarda vardi ama onlari atmadim tartisma disinda oldugu icin. Ve bazi arkadaslarima danistim onlar da kullanmak istiyor amaci cinsellik yazdiklarindan belli vs dediler. Bu dengesiz davranislarindan oturu guvenemedim hem de dedigim gibi yogundum ve cok yakin davranan adam birden sildi attı mesajlarima cevap vermemeye basladi ben bulusmayinca. Olay bu. Bu kadar agir yorumlar yapmayin bana karsi kendimi yine de zaten suclu hissediyorum
Sanal ortamda tanistik evetDengesiz dedim net.ne yaşadınız bilmiyorum ama sinir uçlarınızı zorlamış bu kişi güvenmemişsiniz ki görüşmemişsiniz.vardır her şeyde bir hayır.birde nasıl tanıştınız sanal ortamda mı?
Cinsellik amacıyla yaklaşıyorduysa ne diye adam yazmayı kesince yazıp yazıp kavga çıkardınız?Arkadaşlar bu kişi benim sevgilim değil. Samimi olduğum biriydi ortada bir sevgililik ya da ilişki yok. Bu kişi bana depremden sonra yazmamıştı ben yine ara ara yaziyordum destek olmak icin. Ve askerdeyken yazdi bana askerde oldugunu da yeni ogrendim ve aniden yakin davranmaya basladi flört tarzinda onceden samimiyeti koparan adam. Bazi yazdigi mesajlarda vardi ama onlari atmadim tartisma disinda oldugu icin. Ve bazi arkadaslarima danistim onlar da kullanmak istiyor amaci cinsellik yazdiklarindan belli vs dediler. Bu dengesiz davranislarindan oturu guvenemedim hem de dedigim gibi yogundum ve cok yakin davranan adam birden sildi attı mesajlarima cevap vermemeye basladi ben bulusmayinca. Olay bu. Bu kadar agir yorumlar yapmayin bana karsi kendimi yine de zaten suclu hissediyorum
İyi de dengesiz mesajları vardı, cinsellik peşindeydi buluşmadım diyorsunuz. Sonra daha niye yazıyorsunuz ki bir de cevap vermedi diyorsunuz.Arkadaşlar bu kişi benim sevgilim değil. Samimi olduğum biriydi ortada bir sevgililik ya da ilişki yok. Bu kişi bana depremden sonra yazmamıştı ben yine ara ara yaziyordum destek olmak icin. Ve askerdeyken yazdi bana askerde oldugunu da yeni ogrendim ve aniden yakin davranmaya basladi flört tarzinda onceden samimiyeti koparan adam. Bazi yazdigi mesajlarda vardi ama onlari atmadim tartisma disinda oldugu icin. Ve bazi arkadaslarima danistim onlar da kullanmak istiyor amaci cinsellik yazdiklarindan belli vs dediler. Bu dengesiz davranislarindan oturu guvenemedim hem de dedigim gibi yogundum ve cok yakin davranan adam birden sildi attı mesajlarima cevap vermemeye basladi ben bulusmayinca. Olay bu. Bu kadar agir yorumlar yapmayin bana karsi kendimi yine de zaten suclu hissediyorum
İlk kendisi günaydın napiyorsun mesaji yazmisti ve bende cevap verdim o an işte görüldü atti daha da yazmadi bende merak ettim yazdim ara ara nasilsin diye ve görüldü atti yine cevap alamadim. Bunun yerine açık acik soylemesi daha saglikli degil mi? Kendisinden özür diledim yaptigimin yanlis oldugunun farkina vararak ve en azindan nezaketen bir cevap vermesini istedim. Bu yaptigin tuhaf geldi dedim sonra birden patladı bana ve bende oyle bir cevap verdim.Cinsellik amacıyla yaklaşıyorduysa ne diye adam yazmayı kesince yazıp yazıp kavga çıkardınız?
Adam nazikçe size yazmayı kesmiş oysaki. Siz duramamışsınız, konuşmak istemiyorsan söyle diye üstelemişsiniz. Niye hareketleriniz birbirini tutmuyor? Valla buradan bakınca adamla iletişime devam etmek isteyen sizmişsiniz gibi görünüyor.
Adam bakmış ki on dakikalık mesafede bile görüşmek istemediniz, mesajı almış ve çekilmiş. E daha ne diye üstüne gidiyorsunuz? Defol demeler, ne değeri verdin ki demeler. O kadar sizi dinlemiş, onun hatırına demezdi insan şu lafları.
Ha soruya da cevap vereyim, asla yazmayın. Olduğu gibi kalsın.
Cunku acik acik konusmak istemiyorsa en bastan soylemesini istedim ilk kendisi yazmisti sonra ben cevap verince görüldü atti yazmadi. Bende bunun yerine paylasmasini istedim acik bir sekilde o sekilde iletisimi sonlandiralim istedimİyi de dengesiz mesajları vardı, cinsellik peşindeydi buluşmadım diyorsunuz. Sonra daha niye yazıyorsunuz ki bir de cevap vermedi diyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?