Buluşamadığım için benimle ilişkisini kesti

Hala üste çıkmaya çalışmış konu sahibi pes yani .
Görüşmek istememişsin adam ne yapıcaktı kapında mı yatacaktı ben olsam cevap bile vermezdim o yine cevap vermiş.
Herkes kendini ne sanıyorsa .
Bir saatinizi bile ayıramıyorsanız hiç yaklaşmayın insanlara

okuduklarımdan yola çıkarak anladığım kadarıyla adam 5-6 gün dibinizde bi yerde kalmış ve 5 dk ayırıp yüzyüze görüşmemişsiniz. ben olsam direk engellerdim her yerden bi de pişkin pişkin hesap sormuşsunuz valla kendi adıma daha büyük tepki verirdim hesap sorulması durumunda

Sizin aranızda ben yakınlık sezemedim.

Çok sevdiğim yakınım şehrime gelince buluşamayınca üzülmüştüm ama triplerden triplere de girmemiştik. Ya o çok meşgul oluyordu ya da ben. Benim meşguliyetlerim hasta olmam, sınavlara çalışmam, tez yazmam vs idi. Onunkiler de hastane işleri, aile ve akraba ziyareti vs idi. Biz anlayışlıydık sanırım. Sizde onu göremedim.

Yeri geldi ben hasta halimle, o da onu ziyarete gelen evdeki akrabalarını ekerek buluştuk da.

Ama benim meşguliyetim varken karşı taraf trip atarsa soğurdum. Bencilliktir bu. Zaten vakit ayırabilseydim niye buluşmayayım ki? Beni tanımadığını düşünürdüm ve soğurdum. Tartışabilirdim de.

Iyi de kizin imasi o yonde. Adam da hakli olarak ne munasebet demis.

Bence egolu olan sensin

Arkadaşlar bu kişi benim sevgilim değil. Samimi olduğum biriydi ortada bir sevgililik ya da ilişki yok. Bu kişi bana depremden sonra yazmamıştı ben yine ara ara yaziyordum destek olmak icin. Ve askerdeyken yazdi bana askerde oldugunu da yeni ogrendim ve aniden yakin davranmaya basladi flört tarzinda onceden samimiyeti koparan adam. Bazi yazdigi mesajlarda vardi ama onlari atmadim tartisma disinda oldugu icin. Ve bazi arkadaslarima danistim onlar da kullanmak istiyor amaci cinsellik yazdiklarindan belli vs dediler. Bu dengesiz davranislarindan oturu guvenemedim hem de dedigim gibi yogundum ve cok yakin davranan adam birden sildi attı mesajlarima cevap vermemeye basladi ben bulusmayinca. Olay bu. Bu kadar agir yorumlar yapmayin bana karsi kendimi yine de zaten suclu hissediyorum

Dengesiz dedim net.ne yaşadınız bilmiyorum ama sinir uçlarınızı zorlamış bu kişi güvenmemişsiniz ki görüşmemişsiniz.vardır her şeyde bir hayır.birde nasıl tanıştınız sanal ortamda mı?

Cinsellik amacıyla yaklaşıyorduysa ne diye adam yazmayı kesince yazıp yazıp kavga çıkardınız?
Adam nazikçe size yazmayı kesmiş oysaki. Siz duramamışsınız, konuşmak istemiyorsan söyle diye üstelemişsiniz. Niye hareketleriniz birbirini tutmuyor? Valla buradan bakınca adamla iletişime devam etmek isteyen sizmişsiniz gibi görünüyor.
Adam bakmış ki on dakikalık mesafede bile görüşmek istemediniz, mesajı almış ve çekilmiş. E daha ne diye üstüne gidiyorsunuz? Defol demeler, ne değeri verdin ki demeler. O kadar sizi dinlemiş, onun hatırına demezdi insan şu lafları.
Ha soruya da cevap vereyim, asla yazmayın. Olduğu gibi kalsın.

İyi de dengesiz mesajları vardı, cinsellik peşindeydi buluşmadım diyorsunuz. Sonra daha niye yazıyorsunuz ki bir de cevap vermedi diyorsunuz.

İlk kendisi günaydın napiyorsun mesaji yazmisti ve bende cevap verdim o an işte görüldü atti daha da yazmadi bende merak ettim yazdim ara ara nasilsin diye ve görüldü atti yine cevap alamadim. Bunun yerine açık acik soylemesi daha saglikli degil mi? Kendisinden özür diledim yaptigimin yanlis oldugunun farkina vararak ve en azindan nezaketen bir cevap vermesini istedim. Bu yaptigin tuhaf geldi dedim sonra birden patladı bana ve bende oyle bir cevap verdim.

İyi de dengesiz mesajları vardı, cinsellik peşindeydi buluşmadım diyorsunuz. Sonra daha niye yazıyorsunuz ki bir de cevap vermedi diyorsunuz.
Cunku acik acik konusmak istemiyorsa en bastan soylemesini istedim ilk kendisi yazmisti sonra ben cevap verince görüldü atti yazmadi. Bende bunun yerine paylasmasini istedim acik bir sekilde o sekilde iletisimi sonlandiralim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…